Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #97544192

    törölt tag

    Annyira ideges vagyok, hogy ha nem érdekelne a pénz, egész nap ezeket a mocsok cuccokat ütögetném mérgemben...
    Nem tudom eladni, mert muterom meg faterom így is ki akadtak már, hogy adogattam el cuccokat... Bár nem érdekel a véleményük, de nem hiányzik a kiabálás a pofámba, hogy még rosszabb napom legyen...
    Én szerintem nem lehet itt más, csak az hogy subtimingokat még mindig alaposan be kéne lőni, vagy pedig az i7 proci... Mi más lenne, könyörgöm??? Alaplap most lett új, ilyen gyorsan bekrepált volna? Táp is szinte zsír új, RAM-ok is... Akkor mégis mi a franc lenne?

    Zájec: Nincs lehetőségem kipróbálni, mert senkinek nincs az ismertségi körömben. Venni meg ezért nem akarok, gondolom megérted... Mert ha jó is lenne, az sem érdekelne. Ilyen nincsen, hogy nem jó egy Corsair/Mushkin RAM egy Gigabyte full kategóriás alaplapban... Amúgy is, még mi okozhat ilyet, hogy egyszer működik egyszer nem? Hát vagy az, hogy maga a RAM a rossz, amit én személy szerint kicsuknék, vagy az, hogy maga az alaplap a rossz, amit ha nem gáz, szintén kicsuknék, vagy pedig BIOS beállítás, stb... Okozhatná még akár az is, hogy bekrepált a memória vezérlő. Annyi minden van ebbe a kis mütyür i7 prociba, miért ne krepálhatna be?... Lehet hogy még senkinek nem romlott el itt, de én azért nem zárnám ki ezt sem.

    sniper elite: Engem nem csak a tuning izgat (persze, igen, valamennyire az is) nem akarok kihozni fix 4.2 GHz-et, csak egy sima 3.6 GHz beállítás kéne nekem... De még ezt se lehet normálisan elérni!

    Kezd elegem lenni az egész rohadt rendszerből. Szívem szerint tényleg azt tenném, amit Keldor papi mondott, dehát a család... Ilyenkor bánom hogy egy 15 éves kis csöppszar vagyok, és nem tehetem meg azt, amit szívem szerint tennék.
    Az egészben az a vicc, hogy amikor Templomegere segített, egy ideig jó is volt a gép. De utána miért krepál be, hmmmmm???

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák