Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz sniper elite #6813 üzenetére

    Azért ne hidd.... A 920 sehogy se illik az Intel-féle X58 rendszerbe.... :U Hidd el, sokan vannak, akik mostanában fognak/szeretnének valami harapósabb masinát.... Ezek az emberek a 920 eltűnésével kétfelé lesznek irányítva:
    1. Vegye meg az X58+I7 950-et, amin zsíros hasznuk lesz, de User-nek ott lesznek az X58 előnyei, és az I7 ereje
    2. vegyen erősebb Lynnfield-et, a 920 árán, és vegyen hozzá olcsóbb lapot (amin az Intelnek szintén kövér haszna lesz) és a procin is majdnem ugyanannyit nyernek, DE!!! a Gulfton-kompatibilitás ugrott, és könyen lehet dobni a platformot, ha ahoz lenne kedvük.... Ja, és a CF-SLI mániásoknak se lesz az igazi... (Ergó, ha pénzed van, és fasza cucc kell, pengesd a zsét, vedd az X58-at, de a drágább procival)

    Arról nem is beszélve, hogy ezzel szerintem szépen borsot is fognak törni a túlhajtók orra alá, mivel aki OC-t akar, annak ott lesz az X58/950, (Mézesmadzag elhúzva a jelenlegi rendszerekkel) és az I5-nél közelekkora tuning se lesz... Az I7-ből ki lett szedve a QPI és az Uncore és a memória szorzólockja, de van egy olyan érzésem, hogy a Lynnfiled-ben benne fog felejtődni.... (Legalábbis velem ezt sejteti a magasabb Turbo-elmélet)

    Azt nem szabad elfelejteni, hogy a cél a profitmaximalizálás itt.... Márpedig ahogy látom, ez egy tökéletes terv lesz ebbe az irányba... :(

    (#6817) ImI87: Grat, nagyon szépen megy! :R De asszem ezzel a képpel meg is győztél, hogy maradjon a C0 920-am. :D Mondjuk prime-ra még kíváncsi leszek!
    (C0-amhoz képest amit látok: +200Mhz hasonló fogyival, hasonló feszen....)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák