Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Primal #21963 üzenetére

    Hát, hogy nálad nem maradt másolat, az nagy hiba. Hogyan gondoltad, hogy nem másolod le? Nálunk van egy csaló hírtech. szerviz, azok rendre így dolgoznak, és még az ellenőröket is vsz. lefizetik, ti. ahány panaszt beadtam eddig (LG-kálvária a logoutomon), mindig teljesen más választ kaptam, aminek köze nem volt a hibához, és legközelebb ugyanúgy megpróbáltak hülyére venni.
    Tanúk max. bírósági eljárásnál számíthatnak, de ott is csak a függetlenek. Persze fogyvéd. eljárás keresheti náluk a javítást, erre még számíthatsz. Más esélyt én nem nagyon látok az esetedben. Nyugodtan mondj el nekik mindent, a bolt pontos nevével/címével együtt.
    Mit nem lehet azon megérteni, hogy dátumra pontosan 1 év a garancia, nincs ilyen, hogy beléptél abba a hónapba? :F :Y Ha ennyire töketlen vagy, már bocs, de legközelebb is meg fognak szívatni. Ha meg 2 héttel korábban viszed be, azt hiszed el, hogy azért nincs gar, mert már beléptünk 2010-be? Bakker, én már rég rájuk küldtem volna a fv-t, már akkor, amikor ezt a garos baromságot közlik velem. :(( Nem baj, látom, neked is többször kell megírnod mindent. :DDD

    SzlobiG: Megspóroltad volna ezt a hsz-t, ha elolvasod, amit írt. De nem vagy egyedül. ;)

    MiB: Megnézed a biosban. :DDD

    BMW001: Lapfüggő a 20/21X szorzó. Nálam az ASRock és az ASUS között annyi volt a különbség, hogy míg az ASUS nem bootolt be 21x200-on, ASRock-ban lazán felállt a rendszer.

    HSM: Mi bajod van neked az 1600-as RAM-okkal? Alap órajelen is simán dolgoznak 1600-on, nem kell hozzájuk semmiféle tuning! :Y A 2-nek semmi köze egymáshoz.
    Az igaz, hogy az OCZ Platinum nem melegszik nagyon, viszont nem is nagyon tuningolható, legalábbis nálam.
    Mutass csak 1 játékot, amely 50% fölött használja az i7-et! Max. egy fél i7-et használnak (ezért elég egy 2 magos proci is játékok alá), ergo megint csak oda lyukadunk ki, hogy a játékok szarok, nem az i7 gyenge. ;) Szóval sztem még mindig csak attól függ, hogy rendesen leprogramoznak-e egy alkalmazást, vagy mint ált., max. 2 magra, aztán a driver/OS vagy tovább osztja a terhelést, vagy nem.
    Arany.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák