Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz HSM #17026 üzenetére

    Nem tudom, Intel platformjaim évekig voltak, és még chipset-driver frissítéssel sem volt velük gondom soha.

    Említettem olyasmit, hogy lassulna a megjelenítés újabb ATI driverekkel? Ugye, hogy nem. :N Megint félreértelmeztél. Arról van szó, hogy hibáznak az újabb meghajtók. Az 580X chipsetes alaplapomban megszűnt minden CF, amint kijött az újabb AMD chipset, viszont a HD3870-hez meg újabb driver kellett, úgyhogy ez is csak egy újabb lökés volt vissza, az Intel felé. Amúgy meg HD3870 topicban, de már a 4870-ben sem ritka eset, hogy egy újabb szériás driverrel egyre több régi program hibázik, vagy nem is fut, és amikor az ember visszateszi az adott szériára fejlesztett meghajtót (8.7 ill. 9.9), rögtön eltűnnek a hibák. Természetesen ilyenkor az újabb játékok kezdenek el bugzani, és mázlista az ember, ha csak olyasmivel játszik, amelyhez nem kell kizárólag ez v. az. (De 3870-tulajok már cserélgetik a friss és a 8.7-es drivert elég sűrűn.)

    Hát nekem az i7 megy úgy, mint az álom, kötve hiszem, hogy a Phenom így menne, max. egy rossz álom... :DDD No de ha a bios rossz, az nem AMD-s bios? :F

    Te sosem nézel árakat? (Gördítsd lejjebb.) :F :( Tegnap még 81.300-ért is volt. Tisztára, mint a Z600-nál. :P

    radi8tor1: Azért ez így túlzás. Új áron semmit nem szabad megvenni. HD4870-et akkor vettem, amikor a megjelenése után 3 hónappal 51k-ért meg lehetett venni 78k helyett, azért a 3 hónapért nem fizettem volna +55%-ot. Viszont lassan másfél éve megvan, és még mindig 38k körül van ez a típus, az már megéri.

    Henk: De megnézném már Z600-zal! Remélem, Qru-ék mielőbb megcsinálják a tesztet azonos konfigban.

    Uzmany: Én a Z600-at választanám.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák