Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KeNTaGoN

    tag

    válasz Monya78 #4719 üzenetére

    Ez nagyon hasznos hozzaszolas, epp ma nyomtam egy kis portre es tajfotozast a hoban. Hasznos volt, hogy gepvasarlas elott tanulmanyoztam Joe McNelly-tol a Kapd el a pillanatot c. konyvet. Igy most eles helyzetben egesz jol piszkaltam az Av modot. Kezdo letemre nem is lettek annyira rosszak. De a beepitett vakuvel derites fail. Most barkacsoltam papirbol egy diffuzor szeruseget, ha kivancsi vki ra, majd megmutatom.

    Kerdes: a dioptria korrekciot hogy allitsam be???
    Ha teljesen elcsavarom a minusz allasba akkor is elesen latom, de ha kicsit feljebb tekerem, akkor is raelesit a szemem. De az a baj, hogy a fotozos szemem faj, es a fejem is megfajdult. Tokre mintha idegen szemuveget hasznalnek. Mit csinaljak??
    Liveview-ban csak nem akarom hasznalni, mert ugy sokkal szarabbul mukodik. Az autofokusz felejtos.
    A fotos szemem (bal) elvileg 0-as volt, de reg voltam szemesznel szal fene tudja. Egyaltalan van vmi szabaly 500D-nel, hogy egy kattanasnyi tekeres 0,5 dioptria vagy ilyesmi?

    www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!

Új hozzászólás Aktív témák