- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elfogytak a Vivo X300s titkai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sil
senior tag
Mit értesz ''axer fóka'' alatt? Nekem elsőre az az új ''gyerekbarát'' böngésző ugrott be erről, de hogy annak mi köze az emailhez... Ha viszont valami webmailes szolgáltatásról van szó, akkor nézd meg a szolgáltató mit ír a POP3-mal való csatlakozásról. Biztosan stimmel a felhasználónév? Én pl láttam már olyat, hogy felhasználónévnek be kellett írni a teljes emailcímet, vagy pl a rendes felhasználónév mögé oda kellett írni a szolgáltató rövidítését, alsóvonással elválasztva (és ezt persze elfelejtették közölni, fel kellett hívni hozzá az ügyfélszolgálatot)... Outlook-kal tudsz ehhez a postafiókkal csatlakozni ugyanezekkel az adatokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Interactive Brokers társalgó
- Konteó topic
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Arena Breakout: Infinite
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Beyerdynamic DT990p pro fejhallgató, hibás.
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 512GB, 250GB m-SATA SSD-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest