- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sil
senior tag
Mit értesz ''axer fóka'' alatt? Nekem elsőre az az új ''gyerekbarát'' böngésző ugrott be erről, de hogy annak mi köze az emailhez... Ha viszont valami webmailes szolgáltatásról van szó, akkor nézd meg a szolgáltató mit ír a POP3-mal való csatlakozásról. Biztosan stimmel a felhasználónév? Én pl láttam már olyat, hogy felhasználónévnek be kellett írni a teljes emailcímet, vagy pl a rendes felhasználónév mögé oda kellett írni a szolgáltató rövidítését, alsóvonással elválasztva (és ezt persze elfelejtették közölni, fel kellett hívni hozzá az ügyfélszolgálatot)... Outlook-kal tudsz ehhez a postafiókkal csatlakozni ugyanezekkel az adatokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest