- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Napot!
Ilyenkor mi a teendő Vagy ez a kérdés inkább a gmail topikhoz tartozik
-
mpo
veterán
válasz chungee #62303 üzenetére
A gmail fiókomét vagy azon weblapokon ahol ez az email címem van megadva
A Gmail fiókét biztos.
Ha más oldalakon csak a Gmail fiók van megadva, mint értesítési cím, akkor ott nem.
Abban az esetben, ha ezt a jelszót máshol is használod (ami nagy hiba!), akkor ott is meg kell változtatni.Ha érted, akkor már elavult.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Jack Oneill #62299 üzenetére
Látszik, hogy az AdGuard-ot nem próbáltad, mert ezek közül egyik sem igaz rá. Saját tanúsítvány alapú https szűrése miatt teljes a kozmetikai szűrése (amit ironikus módon pl az összes Chromium alapú böngésző default kezel, csak az új Fenix alapú Firefox nem). És az akksit sem szívja, már több mobilon és rendszeren is hasznaltam.
sweetlou6.wordpress.com
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #62308 üzenetére
+1 az AdGurad-ra , nem is kell más reklám blokkoló telefonra
-
Jack Oneill
veterán
Én amit használtam Adguardot, az csak kettő böngésző alatt ment, Samu és valami csing csang csung.
Amiről te beszélsz, chrome alatt is megy? Honnan tudom leszedni?[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Jack Oneill #62310 üzenetére
Nem tudom mit szedtél le , de innen link mehet.
Szokták akciózni , nekem lifetime licensz van , asszem 3 készüléken használhatom.Ez a háttérbe fut , nem böngészős kiegészítő.
-
Jack Oneill
veterán
válasz WhiteWalker #62311 üzenetére
Köszi, na én nem innen szedtem le, hanem a playből, ami csak két böngésző alatt ment.
Akkor ez olyan, mint a Blokada, csak talán nem eszi az akksit... Kipróbálom chrome alatt ,mit tud.
Egyébként meg androidos firefoxnak jöhetne már az új beígért verziója... -
Jack Oneill
veterán
válasz WhiteWalker #62311 üzenetére
Hát azt hiszem, most lett elegem ebből az appból. Telepített valami tanúsítványt, amit nem tudok eltávolítani és emiatt, ha lehúzom az értesítési sávot, töredezve jelennek meg az információk, vagyis pl a wifi kapcsoló alatt félig mutatja csak a szöveget, hogy wifi. Azt írja, a hálózat megfigyelés alatt. Hogyan tudom ezt eltávolítani? Már letöröltem, de a tanúsítvány maradt. Amúgy meg ugyanúgy volt üres reklám helye, szóval ez sem sokat ér. Ebben segítenétek? Kezdek megőrülni, nem tűnik el.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #62314 üzenetére
Hát rohadt nehezen, de megtaláltam, hogy kell eltávolítani a hitelesítő adatokat. Soha többet...
-
DS39
nagyúr
válasz Jack Oneill #62315 üzenetére
Nagyon off, de rendszer szintű reklámblokkolás két módon lehetséges:
- Root joggal futó programmal, ami így bele tud nyúlni más programba.
- VPN-en keresztül futtatva minden adatforgalmat. Itt ugye meg kell bízni annak üzemeltetőjében, hiszen mindent láthat, ha akar, az internetezésedből. -
DS39
nagyúr
válasz Jack Oneill #62317 üzenetére
Nekem is az vált be.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Jack Oneill #62314 üzenetére
Sajnálom, hogy ilyen bugos tapasztalatot sikerült vele szerezned, nekem eddig nem volt hasonló probléma vele, sőt, kb észrevétlen, kb a banki appokat kellett csak kivételre tennem benne.
sweetlou6.wordpress.com
-
snakebait
senior tag
Nekem Adguard - al egész más tapasztalataim vannak. Megvettem anno mobilra, azt hittem (mert azt mondták fórumon), hogy milyen szuper. Az egy dolog, hogy tette a dolgát, szűrte a reklámokat, viszont reklámok helye mindig üres maradt, de legnagyobb gond az volt, hogy zabálta az akksit mint állat. Amit én nem tudtam először csak azt, hogy bizonyos ideje nagyon rossz lett mobilom üzemideje, pedig elég új mobil volt. Mígnem valaki meglátta, hogy adguardot használok és rögtön szedjem le a fenébe. Blokadat ajánlottak, azóta az van, ugyan úgy teszi a dolgát, igaz itt is kimaradnak a reklámok helyei, de az akku időm vissza állt az úgymond normálisra. Ennyi.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
brd
nagyúr
válasz linuxalpine #62319 üzenetére
Ha nincsen olyan tanúsítványkiadótól kapott tanúsítványa, amelyben a végponti eszközöd megbízik, akkor csak úgy, ha képes a titkosított csatornát feltörni.
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
válasz linuxalpine #62323 üzenetére
Hát, erre nehéz jó választ adni, de az biztos, hogy kiderült már, hogy egy-egy cipher-t szándékosan gyengített az NSA. Mindenesetre valószínűleg inkább egyéb úton szokták megszerezni a szükséges infókat, nem a titkosítás törésével (pl. az implementációk esetleges hibáit kihasználva, vagy valamelyik végponton egyéb megoldásokat használva, amelyek még a titkosítás előtt alkalmasak az adatok ellopására).
The only real valuable thing is intuition.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz WhiteWalker #62325 üzenetére
Jelenleg az AdGuard 0.48%-t "evett" az akkuból.
Ez kb egyenlő a nullával . -
Jack Oneill
veterán
válasz WhiteWalker #62326 üzenetére
En akksirol nem tudok nyilatkozni, mert kb 10 percet sem volt fent, miutan lattam, hogy itt sincs kozmetikai szures.
-
Kékes525
félisten
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
veterán
válasz Rimuru #62332 üzenetére
Hát akkor ezt most én is kikapcsolom
Más:
FF 80b1-es dev és ha itt hozzászólás írásakor entert ütök vagy hangulatjelet illesztek be, akkor felugrik kb. fél képernyőnyit és vissza kell görgetnem a szövegdobozhoz Csökkentett módban is csinálja, de Chrome-ban pl. nem... remélem a következő bétára elmúlik (adott verzió első bétája gyakran látványosan bugos/furcsa) vagy nem tudom miért rosszalkodik.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Cs1csó
félisten
Nekem ilyen a jobbklikkes menüben alapban nincs szerintem azért mert a beállításokban már tiltottam:
-
farkas-j
őstag
Hogyan lehet a Firefoxban (79.0) egyes oldalak nagyítását 1%-os lépésekben emelni ill. csökkenteni? A FF 76 óta a port.hu-n nem tudok optimális méretet beállítani, mert csak 10%-os lépésben állítható. Szeretném ha 6 TV műsor lenne egymás mellett, de még jól olvasható betűmérettel. Ha állítgatom, be is ugrik egy pillanatra a 6 program jól olvashatóan, de utána kisebb betűméretre vált. Ha nagyítok egyet, akkor meg 5 műsor szélességre ugrik. Előre is köszönöm a segítséget!
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
brd
nagyúr
Ehhez szerintem felesleges addon, az about:config-ban a
toolkit.zoomManager.zoomValues-be beírhatod a %-okat. Itt vesszővel vannak elválasztva az értékek, és %-ot úgy kell beírni, hogy pl. .75, nálam pl. így néz ki a teljes érték:
".3,.5,.67,.75,.8,.9,1,1.1,1.2,1.33,1.5,1.7,2,2.4,3"The only real valuable thing is intuition.
-
veterán
Ehh, mikor rákerestem, valahol azt írták, hogy az nem arra van, így aztán nem is próbálkoztam vele viszont mégis, a ctrl+görgetéssel nagyítás értékét ugyan nem változtatja meg, de a gomb a menüben már figyelembe veszi a beírt értéket
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Fred23
nagyúr
Androidon most állítom be a 68.11-es FF-ot default böngészőnek. Nem hittem volna, hogy így lesz, de ver mindent, amit használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest