- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz Mikiller #62152 üzenetére
Hozzál létre egy új profilt. Így a régi beállítások megmaradnak, az új meg olyan, mint egy frissen telepített FF. A következetlenségektől mentes lesz. Úgy mennie kellene.
A Windows + R billentyűk megnyomásával vagy a start menü ikonra jobb egér gomb és a Futtatás parancsot választva a kis ablakba beírod a firefox -p parancsot.
-
Mikiller
aktív tag
válasz lovi27 #62153 üzenetére
Elindítottam csökkentett módban és működött. Azután 3 kiegészítőt kikapcsoltam (video letöltő, fordító és uBlock origin) úgy is ment, majd egyesével visszakapcsolgattam őket, mindegyik után próba és megy most mind a 3 bekapcsolva. Ki érti ezt? Úgy látszik frissítés után nem árt majd ki-be kapcsolni a kiegészítőket.
-
brd
nagyúr
Egyre több olyan oldalba futok bele, ahol ilyen "klikkelj ide, hogy lásd a teljes thread-et", vagy "klikkelj ide, hogy lásd a teljes hozzászólás tartalmát"-szerű faszkodások vannak. Például a youtube-on a hosszúnak itélt hozzászolások, vagy a reddit-en a 2-nél több választ tartalmazó thread-ek. Van erre valamiféle beépülő, ami ezt automatikusan el tudja végezni?
The only real valuable thing is intuition.
-
Vajon van arra valami megoldás, hogy a címmezőben szabályozzam a domain cím kiírási színét? A mostani szürke-fekete combo nem elég szembetűnő.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
brd
nagyúr
-
-
brd
nagyúr
Akkor nem úszod meg a userChrome.css használatba vételét (a firefox profilkönyvtár/chrome-ban találod), abba valami ilyesmit teszel (ez éppen ocsmány lila, én is most próbálgatom a jó színt a sötét témámhoz), a # után 3x2-es formában a vörös,zöld,kék színkódokat kell megadni hexában (00-FF-ig, vagy a #xxxxxx helyére azt is írhatod, hogy rgb(xx, xx, xx), ahol xx 0-255 között lehet):
#urlbar {
color: #E01390 !important;
}Újra kell indítani a rókát az életbe lépéshez.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
brd
nagyúr
válasz IT user #62169 üzenetére
Hát, én erről azt gondolom, aki ezt figyeli, annak azért mindegy, mert tudja, mit kell nézni, aki meg nem figyeli annak meg azért...
vlevi: Csak írtam valamit, hogy afelett talán már mindegy. Egyébként ez nálam így néz(ne) ki (kattintani kell rájuk, mert ez az átméretezett képük, amitől rosszabb lesz):
Sötétítés nélkül meg így:[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Eltűnt Facebookon a fiókváltási ikon. Ezt, hogy lehetne elővarázsolni? Valószínűleg valami beállítási gond lesz, mert Chrome-on, Edge-en megmaradt, másik gépen Firefoxon is.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #62173 üzenetére
Kitöröltem minden adatot, hátha segít, de semmi sem változott. Hiába jelentkeztem be több fiókkal, ikon sehol.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Nem akartam a Firefoxot újratelepíteni, szerintem csak valami beállítás ragadt be, ezért csak "Felfrissítettem". Facebook fiókváltás továbbra sem jelenik meg, viszont a hamburger menüt, nem tudom balra tenni. chrome mappa eltűnt, létrehoztam, benne a fájl, de nem működik. MI lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #62176 üzenetére
Köszi! Így már jó. Gomb kicsit feljebb volt, de -1-el jó lett. Nem akartam újratelepíteni, nehogy valami elvesszen, de Firefox fiókból ugye mindent betölt, csak ezt a menü áthelyezést kell megcsinálni?
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Kikapcsoltam a tűzfalat még se jön be minden oldal.
Arra panaszkodik, hogy kapcsoljam ki az adblock ot.
Ilyen a külön a firefoxban is van ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
mpo
veterán
-
mpo
veterán
válasz DonThomasino #62180 üzenetére
Csak Noscript-et használok a FF-ban.
Ha érted, akkor már elavult.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz DonThomasino #62178 üzenetére
a beépített tracking protection-t is kikapcsoltad?
sweetlou6.wordpress.com
-
DonThomasino
veterán
válasz Sweet Lou 6 #62182 üzenetére
Azt pontosan hol találom?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Sweet Lou 6
addikt
-
DonThomasino
veterán
válasz Sweet Lou 6 #62184 üzenetére
Igen, ugyanez van nekem is.
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Rimuru
veterán
válasz DonThomasino #62185 üzenetére
Ilyenkor az alap szures be van kapcsolva, ezt nezd meg.
Vigyázat, csalok!
-
Thermaltake
tag
Sziasztok!
Frissítettem a firefoxot, és észre vettem, hogyvisszaállt a cache mappa a saját eredeti mappájába.
Nem pedig az általam megadott másik HDD-re. ( a célom ,hogy ne az SSD-t használja ilyenkor)
Megnéztem újra, hogyan is lehet áthelyezni, de a jelenlegi verzióban / 78.0.2 / egyszerűen jobb gombra nem adja ki azt a bizonyos menüt.
Találkoztatok ezzel a problémával?
Köszönöm előre is a segítséget.
üdv -
lovi27
addikt
válasz Thermaltake #62187 üzenetére
Mert már nem az kell, hanem az about:config menüben jobb oldalt ott van a + gomb és azt kell megnyomni (miután kiválasztottad milyen típusú legyen az új bejegyzés).
De nem bántotta a FF a beállítást, nálam megmaradt és működik. Ezért előtte keress rá, mert lehet, hogy megvan az csak nem aktív.
-
Sonja
nagyúr
válasz Thermaltake #62190 üzenetére
Mert nem írtad be a Beállításnév keresése mezőbe a browser.cache.disk.parent_directory-t. Ha beírod, akkor rögtön megjelenik, és ott lesz mellette jobbra a + jel. Előtte ne felejtsd el a Karakterlánc-ot kiválasztani, mielőtt a + jelre nyomsz.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Thermaltake
tag
1000 hála.
Köszönöm szépen.
A leírásban jobb gombos parancssor előhívásról volt szó, és kb 2 évvel ezelőtt csináltam ugyanezt, az akkori Firefox kinézettel.
Ezelőtt már minden apró pixelre jobb gombbal kattintottam...ott " a fejlesztői felületen" .
Sikerült. A megcímzett mappa újra elkezdett feltöltődni a fájlokkal.
Szuperek vagytok. -
Zoo123
senior tag
Sziasztok!
Firefox jelen pillanatban 78.02, tegnapról mára youtube videólejátszásnál BRUTÁLIS szaggatás és rengeteg eldobott képkocka, ugyanaz a videó tegnap még hibátlanul ment!
Történt valami
elbaszásfrissítés amiről tudnom kéne?Hardver: Ryzen 2200g, 2x4GB DDR4@2933, 1TB SSD,
Szotftver: 1909 Win10 Pro, összes frissítés telepítve, Radeon 20.4.2 (legfrissebb).Nem telepítettem/frissítettem semmit, és mégis tegnapról mára elkezdtek szaggatni a Youtube videók, amik előző nap még problémamentesen futottak.
Más tapasztal videólejátszás teljesítményproblémákat Firefox böngésző alatt?
Feladatkezelőt megnyitva processzorterhelés az egekben (5-10% helyett 40-70%), GPU gyorsítás meg 12 % (a korábbi 65-70% helyett), tehát úgy tűnik mintha GPU(APU) videógyorsítással lenne gond.
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
MODERÁTOR
-
bolic
őstag
-
bolic
őstag
válasz Intruder2k5 #62196 üzenetére
Még mindig használsz utorrentet? Uramatyám!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
wwhy
veterán
válasz Intruder2k5 #62196 üzenetére
Én ezt az opciót szeretném nem látni , de bármit állítok itt be, a Megnyitás FF-al ott marad. Nekem nincs rá szükségem , el akarom tüntetni
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest