Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz Daywalker #9399 üzenetére

    mondjuk nekem ugyanaz az autóm van 10 éve, szóval lehetnek fogalmi zavaraim :)
    a motoromnál viszont simán ment a bónusz átvitele, pedig még hónapokig volt párhuzamosan 2 motorom, amikor eladtam az egyiket simán megkaptam a másikra a jóváírást, ezért nem is problémáztam.

    a központi rendszer komolyságáról annyit, hogy több ismerősöm is intézett "okosba"' B10-et, olyan is akinek 6 éve volt jogosítványa - szereztek valami kamu bónuszigazolást a másik biztosító meg szó nélkül benyalta, szóval egy nagy rakás szar az egész.
    ezért sem okozna fejfájást nekem ha bármelyik kérdésre hazudnom kéne hogy kevesebbet fizessek
    a volt kollégám M4-ben volt mert állandóan csinált valamit, végül mégis A0-ba tudott kötni mert volt valami biztosítós haverja és együtt mókoltak valami igazolást..
    kurva nagy a rendszer, az összefüggések átláthatatlanok és visszavezethetetlenek, aki egy kicsit belelát azt csinál amit akar...

    egyébként mondtam már hogy a szeptemberi perec után most elkezdett tejelni a spiné biztosítója? eddig kifizették a csizmámat (40% avulással), aminek elszakadt a zipzárja, és folyamatban van a sisakom fizetése is, amin nincs külsérelmi nyom, de nem vita tárgya hogy baleset után térítik a vételárát. mindezt egy papírra írt nyilatkozat alapján amit a forgalmazóktól kértem a cuccok vételárára vonatkozóan.. számla nincs.

    biztosítási csalással foglalkozó céget kéne indítanom komolyan...

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák