- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
v450
tag
válasz Gaboman #110854 üzenetére
Mennyibe fog kerülni a szervízelés? Minden megkap a motor amit kell.
Terep utakra évente olajcsere és szűrőt 2x kell vagy elég 1x? Minden hétvégén fogom használni, néha hétköznapon. Látom képeken a gyári gumi abroncson, nem igazi terep gumik vannak.
Melyik az ajánlott off-road gumi? Hamarosan jön a 2020-as modell, ha nem kell sokat várni akkor, azt akarom megvenni. -
Predator2
addikt
Helló
31 évesen szeretném megszerezni a motoros jogosítványt is a meglévő B"-s mellé.
Soha nem motoroztam még, de kerékpározni szeretek.Vác vagy Balassagyarmat ami helyileg szóba jöhet. Honnan tudhatja az ember, hogy melyik a jó /jobb iskola?
Az alábbi települések iskolái közül ti melyiket választanátok?Köszönöm a választ előre is.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Gaboman
nagyúr
Mivel te új motorban gondolkozol ezért a KTM-nél gondolom garanciát is kapsz a gépre.
Megmondom őszintén én náluk érdeklődnék mit vállalnak rá, úgy is náluk kell majd szervizeltetned a garancia végett.
Most rendesen endurózni akarsz vagy csak földes utakon mászkálgatni?
Kezdő vagy vagy bírsz már tapasztalattal terepen?
Ezt csak azért kérdezem mert első endurónak nem hinném hogy egy 74 lovas gépet kellene nézni.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
BlackPriest
őstag
válasz Tamás9x #110857 üzenetére
én a kulcsot nem ott hordanám, egy esésnél átrendezheti a mellkasod
gyárilag nincs benne gericprotektor, vagy rossz oldalt nézek?
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Tamás9x
őstag
válasz BlackPriest #110859 üzenetére
Ez egy jó tanács köszönöm, le fogom onna szedni a kulcsot.
Nincs benne gerinc protektor, így kényelmesebb volt, túra táskával motorozok, abban pedig van fém+ kevlár erősítés. De lehet veszek majd bele valami komolyabbat, ha beválik a kabát.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
vendingo
veterán
válasz TheBikerider #110861 üzenetére
Börtáskák, kormányvégi rojtok, krómozott koponyás kiegészítők nélkül nem ér ennyit.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
veterán
-
szilchi
őstag
válasz TheBikerider #110861 üzenetére
Nekem tetszik.Jól néz ki.Hangja is szép és jó állapotúnak tűnik.Megérné sztem megnézni.
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Topiccsendőr
addikt
Explosión de dos tiempos
-
Gaboman
nagyúr
válasz Topiccsendőr #110865 üzenetére
Milyen könnyedén jön kerékre még nagy tempónál is, szépen veszi a lapot.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
veterán
-
canniball
nagyúr
válasz Predator2 #110856 üzenetére
Szia!
Én szintén 30 felett, szintén B-s jogsival nála csináltam '12-ben a B125-öt, '13-ban pedig a különbözetit. Nem tudom neki köszönhető vagy is-is vagy nem de mindhárom vizsgám elsőre meglett. Hasraütésre mentem épp hozzá, nem tudom a többi iskola milyen, de vele nézeteltérésünk sosem volt, jól kijöttünk egymással.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
pakfong
tag
válasz Tamás9x #110860 üzenetére
Külön vegyél gerinc védőt, ne a kabátba. Meg lehetőleg vesemelegítő is legyen rajta. Mondjuk nekem külön is van vesemelegítő, így a kettővel együtt a veséim tetejétől a derekam aljáig védve van. Tegnap este 9°C-ban csak az ujjaim vége fázott. De nyáron is jó időben egy hosszabb túrán szépen vesegyulladást lehet kapni, ha jó a kabát szellőzése, és nem állítgatod menet közben.
[ Szerkesztve ]
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
canniball
nagyúr
válasz Tamás9x #110860 üzenetére
A táskában* lévő "fém+kevlár" ütés ellen nem véd, szerezz csak be egy gerinc protektort! Főleg hogy nem egy nagy összeg.
* Sőt igazából esésnél a táska is rizikófaktor, de mivel én is azt használok inkább nem mondok semmit.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Tamás9x
őstag
válasz pakfong #110869 üzenetére
ÖÖÖ rendben ennek utánna érdeklődöm Szeretném úgy felfejleszteni, hogy vagy 5-10 évig használhassam, nagyon óckodtam az árától, de utánna számolva többe ekrül egy sérülés mint ez.
canniball: Valahogy biztonság érzetet ad a táska, alul felül hozzám van csatolva, de hallgatok a tapasztaltabbra Nehéz leszokni, és bepakolni egy oldaltáskába, vagy dobozba.
Jelenleg még a bukósisak maradt hátra, de mivel csak 1 komolyabb lassú tempójú út áll előttem, így várok. Ahogy jöna korlátlan A vizsga veszek egy komolyabbat.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
hroberto
veterán
Végre hazakerült a Duke, a vénasszonyok nyarának köszönhetően saját lábán.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
BlackPriest
őstag
válasz Tamás9x #110872 üzenetére
én is hátizsákozok, de lehetőleg csak puha cuccot rakok bele. gondold el mit művel egy darabokra tört sörösüveg a hátaddal...
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
csongi
veterán
válasz Topiccsendőr #110865 üzenetére
Majdnem berakta furgonba
-
z123456789
addikt
válasz etnies #110835 üzenetére
Mifelénk egyre többször látom, hogy az új gs1200 tulajok is úgy cikáznak egy Győr, Balaton útvonalon, mintha gixerrel mennének. Pont tegnap jegyeztem meg az autóban. Dobozokkal, felpakolva, eléggé, hogy mondjam...dinamikus a tempójuk. Korábban kevesebb ilyen dobozos vakmerő motorost láttam, na, az az igazság. Ezek magyar rendszámosok, ergo nem a messzi tájról jöttek. Gondolom van némi presztízs idehaza a BWM egyik csúcs motorjában (ahogy autóban is sokaknál az egy 4 karika, merci, bmw), és olyanok is megveszik, akik csak ezért veszik meg, de amúgy eddig sport motor volt alattuk.
[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
válasz z123456789 #110881 üzenetére
Jegyezd meg, itt csak a sportmotoros a köcsög, az h a superlotyósok végigkerekeznek a városon szuperhangos kipufogójukkal, a GS-es balfaszok és túra csatahajósok pedig száguldoznak a lámpánál indulásnál, hogy aztán a szarjukkal ne férjének el a kocsik között a következő lámpánál l, feltartva ezzel a többi motorost, az nem számít...
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Daywalker #110882 üzenetére
Beszarok, ez jelenseg.
Egyazegyben ez tortent meg velem is a szeremi uton. Mar hatulrol hallottam a v2 est, nem mertem odanezni, nehogy biccentenem kelljen, erre odaorditva udvozol a dl1000 rol, majd a zoldre valtasnal nyelen elmegy a kocsik kozott. (Nalam a kockas zaszlo triggerel ilyen viselkedest, a kolleganak ennel kevesebb is eleg volt) Annyit lattam, hogy valoban serult fejben a srac, a kovetkezo lampanal majdnem telekurtam hatulrol, mert nem latta, hogy zold lett, hiszen mindenkit leelozott nemreg, a cel ez volt, nem sietett sehova. en tudtam tartani a sebessegem, mert nem a kovetkezo pirost akartam elerni. O meg el is aludt a lampanal, miutan kockaztatott egy jo nagy takarozast, ha az egyik auto epp savot valtana. Mondjuk ha savvaltasnal atrepult volna az auto geptetejen, en meg bordan is rugtam volna, miutan letamasztom a motoromat, amiert megjobban akadalyozott a kozlekedesben a rendorsegi jegyzokonyv felvetele alatt eltoltott idovel.Explosión de dos tiempos
-
BlackPriest
őstag
válasz Daywalker #110882 üzenetére
meg kell tanulnom egykerekezni
én gyűjtöm az ilyen videókat. minap dobozos motorral nyomta egykeréken az indulásnál a srác előttem, majd a sorok közt nem tudtam(mertem) követni, pedig én sem 20-al gurulok.
máskor meg a robogós lát a tükrében, de cseszik lehúzódni, pedig szagolnom kell és gyorsabb is lennék.
nem a jármű számít, hanem a sofőr
-
Daywalker
addikt
válasz BlackPriest #110885 üzenetére
Erre próbáltam rávilágítani...épp a kollégám panaszkodott nemrég, hogy túrázni voltak (bmw-sek) és csak ugy tudta tartani a tempót a régebbi, kisebb teljesítményű motorjával, hogy nyélen ment, míg a többieknek lazán tolták a 200 közelebbi tempót. Ebből következtetek arra, hogy a túrázás azért ott is száguldozás volt. Nem kell itt állandóan a sportmotorosokra köpködni, mert nem a motor számít.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz z123456789 #110881 üzenetére
A Yamaha MT-09 szerintem mindenkiből kihozza az állatot, de engem az új 1250 GS is arra késztetett, hogy húzzam... Pedig nem arra való. De irtó kényelmes, olyan, mintha nekem gyártótták volna és nagyon jól is megy (autós mércével), ráadásul a futóműve olyan, mintha mindenen át tudnál gázolni vele. Hasonló, mint autóban a BMW X6 egy erősebb motorral.
-
Tamás9x
őstag
válasz BlackPriest #110876 üzenetére
Ez is igaz, már csak valami komolyabb váll és könyök védőt nézek a "level2" helyett, mert ahogy tapogattam egy sas vaskosabb, de még ő sem nyugtatott meg igazán.
bigdady: Tanuló korszakban inkább lássák ki az a hülye ott hátul aki emberkedni próbál, később nézek egy feketét Cserébe sokat moshatom, már koszos pedig csak 2. napos
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
törölt tag
válasz Tamás9x #110890 üzenetére
Level 2 a legmagasabb védelmi szintet jelenti, szóval nem rossz. Nekem Forcefield Isolator Level 2-es protektoraim vannak, a protektoringemben is. Ezeket bátran javaslom. A hát- és mellkasprotektor viszont inkább hűvös időben ajánlott.
-
z123456789
addikt
-
Daywalker
addikt
válasz z123456789 #110892 üzenetére
Az rsv is táncra hív, de lehet vele normálisan közlekedni, minden attól függ mit akar az, aki rajta ül. A többi csak rizsa.
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
A Mátrában ma elképesztő tömeg volt. Nem is mentem fel csak egyszer, mert élvezhetetlen volt.
Mindenki érzi a szezon végét gondolom, plusz megint ott volt a Kanyarfotó is.
Amúgy érdekes, hogy a Mátrában 20-21 fok körül volt, a Bükkben 16-17...Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Geresics
addikt
válasz BlackPriest #110898 üzenetére
igen. Aztán tele lesz a facebook kanyarfotó vízjeles képekkel, mert azt az XeFt-ot már sajnálja kifizetni azért a képért, ami miatt 5x ment arra!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
hroberto
veterán
válasz Geresics #110899 üzenetére
Mondjuk azért nem adják olcsón a képeket.
Amúgy tényleg brutál volt most annyian voltak.
Együtt indulunk Lillafüredről egy Supermoto-s csapattal. Nyíregyházáról jöttek.
Mi jöttünk elől, gondoltam majd Felsőtárkányban megvárjuk őket. De egy fél óra várakozás után gondoltuk, hogy van valami gond. Volt...
Az egyik srác egy DRZ-vel megfogta a szalagkorlátot. Szerencsére nem lett baja, viszont a motoron elhajlott a váz, és kilyukadt a hűtő.
És most lehet röhögni : bele ütöttek két nyers tojást, és megállt a folyás, haza tudott menni a lábán Nyíregyházára.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs