Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NorbiG2

    tag

    válasz MADcat #12859 üzenetére

    Kepzeld! Multheten 2-szer beszeltem az ügyintezöjükkel (voda), es kertem, hogy kapcsoljanak az ügyfelmegtarto osztalyra, mert lejart a hüsegem es ajanljanak valami jobb csomagot, vagy kedvezmenyt, azt mondta a csaj flegman, nem tud onnan kapcsolni senkit (nappal munkaidöben). Raadasul flegmazva. Vissza is küldtem nekik a valasz SMS-be, 0-10-ig osztalyozva, mennyire voltam velük megelegedve, vagy ajanlanam-e öket ismeröseimnek, egy 0-as ertekelest. De csak mert nem volt minuszos lehetöseg.
    Erre 2 nap mulva felhivtak es szamonkertek miert adtam 0-as ertekelest! Nem kifejezetten az ügyintezönek szolt ez, hanem az egesz cegnek, mivel engem nagyon felhaboritott az 1 even belüli 2-szer megtörtent szerzödesmodositas, miszerint a lebeszelhetöseg csak vodaba erhetö el. Bar gavallerok voltak, kaptam 100 percet barhova, de elöször a 100 percet beszelhetem le, amiben bele veszi a vodas hivasokat is, igy semmit nem er, mert utana szamolja a vodaba beszelhetö perceket. Es NEM tudjak atallitani. :Y Nem akarjak. Ne hatarozzak mar meg nekem, mire költhetem a penzem. Ez olyan, mintha a Tescoban meghataroznak, hogy 2000 Ft-ert csak sosmogyorot vehetsz, azon felül mast is.
    Es rakerdezett, hogy valami mas forumon probaltam-e segitseget kerni? Na, itt a bizonyitek, hogy figyelik az oldalt es tudjak ki vagyok. Nemsoka szerintem lesz uj szerzödesmodositas, hogy demokratikus orszagunkban nem lehet kiteregetni a szennyest, mert serti a Tisztelt Szolgaltato erdekeit. Hat ilyen, ha egy balek felhaborodik es viszi az ismeröseit is mas szolgaltatohoz.

Új hozzászólás Aktív témák