- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
sztem felesleges bonyolítás mindez, az MS Virtual PC full ingyenes! image-es vinyót beállítani, azt egy bútlemezről fdisk-el felpartícionálni, megformázni rendszernek, és már be is bútol a DOS az újraindítás után. hozzá kell csapni egy image-re irányított floppy meghajtót, és lehet használni...
biztonsági másolatokat meg persze az image fájlról lehet készíteni, és akkor bármikor visszaállítható ami éppen kell...
-
Peter789
senior tag
szerk: oopsz, nem ide
-
Peter789
senior tag
mivel én carpc-t alapoztam erre a lapra, így nagyon körbejártam a témát mielőtt ráakasztottam a speciális tápra... az ATX12V csati nélkül meg se mukkant, de marhaság mert a 12 voltos ágról szinte semmit nem vesz fel, asztali vinyóval 1A alatt, felpörgő DVD-vel is bőven 2A-en belül (tehát elég levágni egy döglött táp ATX12V csatiját és bekötni a 12 voltos ágba)... az 5 voltos ágat szívja perifériák függvényében bő 5A-el. a pc2car fórumon vesézgetjük a lapot, mert rendkívül népszerű, sebességben keresztbe lenyeli bármelyik VIA lapot, árban pedig verhetetlen... ha gondolod regelj és olvasgass...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mobilinternet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest