-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16939776 #39896 üzenetére
Proci 1.1v ra állítva, NB és ram gyárin. Prime95 stabil 22w mérve+ háttérben másolás usb3 pendriveról és updatet tölti le hálóról. Ez csak 1.3Ghz maxon szóval beérheti ennyivel is. Gpuja is talán gyengébb mint az athonoknak.
Adapter kézmeleg.
Szerintem megy ez 1v on is meg a ramból is nyesek. Nb-t hagyom. -
Van egy kicsi AM1-es konfigom.
Az érdekelne hogy mekkora a legkissebb ajánlott táp ha paneltáppal használom, a mostani szerintem a limitjén van és nem tudom hogy hosszú távon nem-e okoz gondot. Réges régen még 5A-es táp volt hozzá meg LC power gyári tápja de elhagytam, akkor mértem 10-15w idle és 20-25w terhelve de 2db rammal.A konfig:
Asrock AM1B-ITX
Sempron 3850 - ezt még nem feszeltem alul, még kap passzív hűtőt
1db 4gb-os egyoldalas 1600-as Adata, szintén gyári fesszel.
Noname PicoPsu ami papíron 160w-os, de szerintem a negyedét jó ha tudja. [link]
KTEC 12v 1.5A-es táp (ha jól számolom akkor az 18w max) de van egy 2A-es is de más dugasza van mint a picopsunak.
Kingfast 32gb-os ultralassú SSD
LC power itx-es gépház amiben nincs meg az eredeti táp.
Most powercheck3000-el mértem 12-22w közötti fogyasztást ami arra enged következtetni hogy az 1.5A-es táp a hátárán van (18w-ot tud amire rájön még a hatásfok így a 22w valószínű nagyon maxos). Habár hibát nem produkál de nem szeretetném leégetni a gépet emiatt.Szóval a kérdés hogy hagyjam meg az 1.5A-es tápot és feszeljek alul procit ramot amennyire lehet vagy szereljek át 2A-esre csatlakozót ami a számok alapján el kell hogy bírja?
-
-
Egy olyan mini itx házat keresek amely a lehető legkisebb kivitelű de jó szellőzésű. Semmilyen külső nyílású meghajtó hely nem kell, csak egy ssd lesz belerakva, bár az is lehet hogy abból is kis méretű.
AM1 rendszerhez kell, van itthon Pico PSU 60w-os ami igen pici csak ATX csati méretű valami.
Tehát a legkisebb olyan gépház amelyen nincs dvd hely, de még a táp helye sem kell mert azt meg tudom oldani pico-val.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest