Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zizmand

    aktív tag

    válasz #TOTTI #90310 üzenetére

    + sityupityu köszi a segítséget.
    Szuper, akkor jól gondoltam, hogy nem kell zsírozni, eddig egyedül a csapszeget zsíroztam nagyon finoman, de akkor azt is hagyom, ha nem szükséges. Ha a szimering elkezd könnyezni rögtön cserélem majd mind a két oldalon, már itt van a polcon a tartalék Corteco. :)
    A hengert és a dugattyút a korábbi javaslatod szerint próbáltam beállítani, így sikerült elérni, hogy az alsó holtponton a dugattyú teteje pontosan a beömlők vonalában van. :) Préstávot nem tudtam ellenőrizni, de szinte biztos, hogy sok volt. 0,53 mm alu tömítés helyett, ideiglenesen egy sörösdobozból (0,16 mm) vágtam ki hengerfejtömítést. Működni látszik a dolog, mert sehol nem fúj ki és jól is megy a motor. Ennek ellenére hamrosan megint szét fogom szedni, mert a dugattyún és a hengeren is vannak csúnya húzás nyomok, ezért, vagy fúratnom kell majd + új dugattyú, vagy komplett hengerszettet cserélnem. Gyári Yamaha henger + hengerfej van rajta, 40,75 a hengerfurat átmérővel. (Házilag próbáltam mérni, ezért nem 100% pontos az adat.)
    A gyűrűhézag rendben van, kompressziót megmérni sajnos nem tudom, de lehet még benne valamennyi, mert hidegen - melegen első rúgásra indul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák