Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz BLUE TORNADO #82227 üzenetére

    Nekem volt 6 hetes várakozási határidőm is valamelyik alkatrészre.
    Óraspirállal jártam meg: elszakadt, vettem helyben valamit, ami mérve is mindenben passzolt, de csak nem volt jó, úgyhogy oemparts-ról rendeltem gyárit, azzal plug&play.

    Most viszont a műszerfalvilágítás szarakodik. Már megint nem világít a sebességmérő rizsszem izzója. A múltkor (800 km-rel ezelőtt) hármat vettem a Bárdiban 70 Ft-ért, mert a gyári bő 20 év alatt kiégett. Normális, hogy ugyanaz ilyen hamar kiég?

    Másik téma: Budapesten elég sok olyan lámpás kereszteződés van, aminél egy fémtömeg-érzékelő van az aszfaltba építve és ha nem érzékel járművet, egész egyszerűen nem vált a lámpa. De ugyanígy nem nyílik például az Allee mélygarázs sorompója sem. Bosszantó, hogy a kis 2T 50-es vasat sehogyan képvisel kellő tekintélyt ilyen esetbekben.
    Tervben van feljebb lépni, az a kérdésésem, hogy 125 ccm-vel mi a tapasztalat? Például egy PCX-szel vannak még ilyen gondok, vagy egy Address-szel?

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák