Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz KTMHobby3 #75778 üzenetére

    SMKP-k esetében nincs műszaki, tehát bármilyen ronccsal ki lehet menni a forgalomba és lehet veszélyeztetni a saját és a közlekedés többi résztvevőjének biztonságát. Gondolok itt azokra, akik 10-12" kerékmérettel 80 km/h-val mászkálnak olyan minőségű utakon, amik Magyarország településeit jellemzik. És gondolok itt azokra, akik mindezt akár elöl-hátul dobfékes géppel teszik. Na meg a mindenféle tákolt világítás, ami jobb esetben vakít, rossz esetben a híd aljára több fényt ad, mint az úttestre.

    suste: a helyzetjelző miért ne lehetne ledes - engem például kimondottan zavar, amikor egy autó előttem a lámpánál rajta áll a féken és indexel. Persze a fék mondjuk az automata váltó miatt kell, az index meg a kresz miatt, de ezek így összességében annyi fényerőt adnak, mint a WC-ben lévő ledlámpám, mindezt autóban ülve szemmagasságban kb 2,5 méterről.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák