Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    válasz sityupityu #68793 üzenetére

    Pill. Tudom, hogy nem szereted az injektorosokat. :D
    Gondolom, nem is nagyon bütykölésztél ilyet. :D Nem rosszból mondom.

    Hagyományos megoldással csatlakoznak a csövek az injektorra, meg mindenhová máshova is. Az injektor tetején három csöcs van, amire rá kell húzni a gumicsöveket és mezei csőbilinccsel rögzíteni. Én a fékcsővel csak azért értetlenkedtem, mert tudtommal a fémfonatos fékcsövek nem szoríthatóak össze mezei bilincsekkel. Ezért is - meg persze a biztonságosság miatt is - vannak másképpen megoldva a csatlakozások. Meg azt hiszem, hogy annyira nem is hajlíthatóak meg, amennyire itt szükséges. A hely szűke miatt egy kb. 5 centi átmérőjű ívbe kell visszahajtani. A gumicsövek is egyébként zőmmel itt repedeztek ki. Dunsztom sincs, hogy a gyári csövek milyen gyártmányúak voltak, hogy kibírnak 5-10 évet, de ezek a csövek nem. Ha egy évet kibírna, már az is jó lenne. És, ha itt nem csak azt vesszük, hogy motorba kell, elszomorító, hogy ezek autóba - is - való benzincsövek. Ezt kapja a nép autósboltban. Ráadásul Semperit, akiket nem tartok a legrosszabb gyártónak, de ezek után lehet, hogy megváltoztatom a véleményemet. Amellett meg idegesít, hogy az autómba is raktam ezekből a csövekből.

    Más: Tegnap megjött az 5 hónapja megrendelt Airsal alu hengerszettem. A kérdés, hogy ugye ennél is le kellene hogy legyenek törve a járatok élei? Mert ezen nincsenek, ami - ha egyébként le kell - eléggé elszomorító egy olyan gyártótól, mint az Airsal, hogy gyárilag nincsenek.

    [ Szerkesztve ]

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák