Hirdetés
Hirdetés
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Z_A_P
addikt
OK
-
updog
senior tag
Többször is eszembe jutott a Verdák, amikor olvastam az elhagyatott helyekről, amik az elkerülő utak miatt váltak használaton kívülivé (ugye ott pont ez a sztori).
Még így is egy szuper élmény lehetett, milyen volt vajon "fénykorukban"? Köszi ismét a beszámolót Alig várom LA környékét (én csak az LA-SF vonalon jártam, így arra vagyok ismerős ).
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
gaborbol
őstag
Nagyon-nagyon YO! Elmeny-iras-kepek, nagyon ott van a szeren! Koszi!
-
senior tag
Köszönöm!
A hétvégén elkezdem a befejező részt, melyben leginkább persze a Monument Valley és a Grand Canyon lesz a hangsúlyos, de Las Vegas és Los Angeles is bőven fog mit mutatni. Kevés időnk volt Los Angelesben, de mivel annyira sok szép hely van még a világon lehet már nem is fogom látni ami kimaradt élőben, úgyhogy én is mindig szívesen nézem/olvasom a beszámolókat. San Francisco is kimaradt, de az már anyagi megfontolásból.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Jarod1
addikt
baró a Benzin Gallon ba mérik? az 12 liter ?
-
senior tag
Igen gallonban, 1 gallon kb 3.8 liter benzin, tehát amikor 12 gallont tankoltam, akkor 45.4 liter ment bele, ez került 37 dollárba, ami 13280 Ft, tehát 1 liter benzin durván 300Ft volt. Ez az 1 dolog, ami olcsóbb volt ott.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
HThomas
senior tag
Hehe, mi is hasonló Camry-t kaptunk kinn, csak californiai rendszámmal és pár modellévvel korábban...
Viszont az nagyon vagány, hogy több államban nem kötelező elöl a rendszám... először nagyon szokatlan látvány volt.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny001
senior tag
Ezt a sorozatot végig fogom nézni!
Hálás köszönet!
[ Szerkesztve ]
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
Chiller
őstag
Juhú, köszönöm a folytatást. Amint lehet végigböngészem.
Én a karib tengeren voltam sokat (konkrétan most is ott vagyok), egyszer majd talán lesz cikk belőle... bár sok cikket megtöltene...
[ Szerkesztve ]
-
opr
veterán
Ez a resz is nagyon jo lett, koszi erte!
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
agent_k
őstag
Nagyon jó volt ez az epizód is, de hogy lesz még rész? De jó!!
-
K82
őstag
Na ezt nem tudtam és akit kérdeztem sem tudott rá válaszolni. Texasban nem emlékszem h láttam volna ilyet, de Nevadában és Arizonában igen. Na majd két hét múlva körbenézek, hátha belefutok ilyenbe.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Foglalt név
addikt
Ebbe mi is csak véletlenül futottunk bele. Őrület mennyi cuccot összehordtak, mivel nem volt betervezve csak átrohantunk rajta, de szerintem napokat el lehetne ott tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6950 XT
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen