Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Yettel topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az előző hsz-ben igazat mondtak, akkora adóteljesítményhez már a rádiómodul hűtése szükséges, ezt több leírás is említi. Egyébként az eredeti teljesítmény sem 50mW, hanem kisebb, így az arány sem 4-szeres lesz, hanem nagyobb. Viszont azt is vedd figyelembe, hogy a router vétele ettől semmivel sem lehet jobb, csak a felcsatlakozó klienseké. Tehát ha a routernek is vételi problémája van a telj. növelése előtt, az továbbra is megmarad. Amúgy ez neked miért létszükséglet? (Sok esetben egy jobb antenna vagy célszerűbb elhelyezés többet ér, mint a tuning.)
"Megkérdezhetem, honnan lehet ezt a firmet leszedni?"
Olvasd el az #1-es hozzászólást.. -
bnss
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy drasztikusabb adóteljesítmény növelés esetén hűtést igényel a router... Most lehet, hogy én vagyok a műveletlen, de a PPPoE az internet elérési protokoll...
Lényeg kimaradt: ami neked kell az a Tomato, dd-wrt-ről nem tudok sokat, gondolom abban is van adóteljesítmény növelés opció.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest