Hirdetés
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vazulka
csendes tag
Hali mindenkinek, mint itt sokunknak, nekem eis GL-em van.
Max. egy éve nyúzom, non-stop üzemel, úgy, hogy majdnem folyamatos torrentezést és böngészést vezényel. Ddwrt v23 sp1-et használtam, minden tökéletes volt, de az utóbbi időben sokszor eljátszotta azt, hogy véletlenszerűen elszáltak szolgáltatások. Vagy nem tudtam wi-fi-n csatlakozni, vagy nem osztott statikus cimet egy már beállitott gépnek. Ezeket csak restart-al tudtam orvosolni.
Mikor tele lett vele a hócipőm, gondoltam fw-t cserélek. A hyper mellett döntöttem, de kár volt.
Nem tudom, hogy rosszat szedtem le vagy mi történt, de "frissités" után teljessen elszált a router. Power ledd vadul villog, pingelni nem lehet!
Oksa, gondoltam hard reset... de nem, akkor gondoltam jöhet a rövidrezárós módszer, kb 15-20x zártam rövidre, de semmi. Végül találtam a topicban egy másik megoldást. Igaz az wrt54g-volt nem pedig gl, de gondoltam szegről végről egy kutya!
A feladat ismét rövidre zárás, de most a kábeles antennacsatit (föld) kellett összekötni a 16 vagy a 17-es lábbal majd power.
Végül is kb. 4-5 óra kutatás, tesztelés és szivás után lehetett pingelni, de a tftp nem tudott felrakni egy ddwrt micro-t sem. Erre egy nagyon egyszerű megoldást találtam, miszerint kb. 5-20 perc táp nélküli pihentetés. Nem tudom mi történik vele ebben az élapotban, de eredményként sikerült feltenni a fw-t!Most éppen tomato 1.09-es fut rajta, teljessen tökéletesen!
Mivel éjjel élesztettem újra a routert ezért nem igazán tudom melyik hsz-ekben találtam a linkeket, de annyit tudok segjteni, hogy az első 700 között volt.
Némi info a hsz. 297 környékén!Most éppen a Qos-t próbálom belőni, több kevesebb sikerrel. Nem látom még át, mit mire és miért kell átállitani.
Az a célom, hogy ha senki sem netezik, akkor a fileserver-em maxon használja a netet, de ha valaki böngészni akar, akkor visszavegyen a torrentezésből!A másik kérdés, hogy mint a ddwrt-vel volt az az ip-t nem osztom ki, nem veszem észre a wi-fi-s kapcsolatot cimű történetet ez is el fogja-e követni?
Üdv. mindenkinek, Vaz
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest