- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbalazs83
aktív tag
Szerintem az FTXC a jobb: #55359 kisbalazs83
A Sensira FTXC35 nagyjából a Sensira FTXF42D szintjét hozza teljesítményben. Egy negatívum van, hogy 5+éjszakai+turbó helyett, csak 3+éjszakai+turbó fokozat van. Szerintem bőven elég az is. Amúgy jobb a távirányítója, jobb a szűrője az FTXC-nek (Titán apatit szagtalanító szűrő)[ Szerkesztve ]
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
polonic
félisten
Miért adhat ki a kültéri szörcsögő hangot, amikor a legalacsonyabb teljesítményen működik?
-
nOvOp
senior tag
válasz kisbalazs83 #55651 üzenetére
Köszi a segítséget!
@zacci: köszi neked is!
-
coccolino
aktív tag
válasz poli27 #55630 üzenetére
nálam is ugyan ez a helyzet, falba csövezés + tényleg nagy gondossággal kiépített bekötések ellenére kivétel nélkül mindenhol kérik az alap szerelési díjat, plusz jelen esetbe a készülék elszállításának, valamint a régi rendszer mosásának a díját is
minden bántás nélkül, max 20. perces (de legdurvább esetben is 1 óra) ujjgyakorlat a régi készülék lecsavarozása, leemelése, belefújkálás a régi csőbe, és az új készülék rácsavarozása - szükség szerint szűkítőkkel - a kiépített rendszerre mindezt legkevesebb 75e, de ahogy látom min. 100e Ft-ért
a munka elvégzésének a levideózása mellett valószínűleg az utolsó csavart is el fogom kérni, plusz ha nem a jelenlegivel megeggyező minőségű felszerelés vagy barmolás lesz, akkor addig ki se fogom fizetni, amíg nem sikerül abszolválni megfelelően a munkát, figyelembe véve, hogy egy szájsebész, vagy sztárügyvéd óradíja sem éri el azt, amennyiért egy klímát felraknak
''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
zacci
aktív tag
válasz kisbalazs83 #55651 üzenetére
Nehez dontes, de kb. mind1 is melyik mellett dont, nem fogja megbanni. Az a titanium apatite lofax kis szuro kb. semmit nem er. Ha szurni kell a levegot, akkor ahhoz kulonallo celeszkoz kell. Az FTXC taviranyitoja nekem jobban tetszik. Amit eszrevettem, hogy az FTXC-bol kimaradt a vezetekes taviranyithatosag. Ez azert is fura, mert ezek szerint nincs benne S21es port, vagyis a wifi modulja mas lehet, mint ami az FTFX-hez kell. Igazabol mind1 is, csak erdekesseg. Az FTXC pofara modernebbnek hat a karika led miatt. Mar nem az az oldscool retro erzes
-
zacci
aktív tag
válasz herdsman12 #55657 üzenetére
-
poli27
veterán
válasz coccolino #55658 üzenetére
Nálam 2m cső van a falba, de mikor hívnak majd hogy jönnek, megkérdezem hogy nem kell csinálni semmit, a régit se kell elszállítani, hiszen hibátlanul megy, majd kiteszem a garázsba... akkor leszerelik e ingyen, mert ha nem, akkor leszedem én aznap, mikor jönnek előtte 1-2 órával... sőt még a csövet is átöblítem nekik vízzel, és kompresszorral kifújom utána... de a 3m csövet és a csatornát el fogom kérni, ha már kifizetem...
-
coccolino
aktív tag
Valszeg én is ezt csinálom majd, viszont a csövet vízzel lehet kimosni? Úgy tudtam speciális szer kell hozzá
Klíma leszerelésénél mire kell figyelni?
''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
TeeJay
félisten
FTXC irányítója bár több gombot tartalmaz, eléggé hasonlít a kínai márkás gép beállításaihoz
Én is úgy tudtam hogy FTXC nem Török vagy Csehországban készül hanem Malajziában és igazából ázsiai piacra lenne szórva csak küldik ide is mert szükség van gépre.Persze ha valaki vesz FTXC-t mutassa már meg hol készült és ha esetleg szét tudja szedni nézzünk rá a kompresszor-on ott van-e a Daikin logó vagy sem
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
poli27
veterán
válasz coccolino #55663 üzenetére
Ez egy sima rézcső, ráadásul nincs 2m mi baja lenne a víztől, pláne ha ki van utána szárítva kompresszorral? Autóklímánál van klímamosó gép azt tudom, de épületklímánál nem találok ilyet A lényeg, hogy víz nem maradhat benne akkor már, mikor az új felkerül... de hozzáértő megcáfolhat nyugodtan
-
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
válasz poli27 #55667 üzenetére
Vízzel nem mosunk rézcsövet...
Sőt ha másfajta hűtőközeggel volt az előző régi klíma üzemeltetve akkor még másfajta olaj maradvány is maradhat benne, tehát spéci cuccal mossák át, ha R410 vagy R32 volt az is akkor csak nitrogénes mosás is elég ha jól tudom.
Vizet senki se toljon bele mert benne marad és nitrogénezheted órákig mire ki tudod szárítani vákuumszivattyúvalMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
spyrro
csendes tag
Üdvözlök mindenkit !
Három készülék közül szerintetek melyik készülék lenne a legjobb választás ?
Az árak szinte egyformák
Daikin FTXF25
Panasonic KIT-TZ25-WKE
Fujitsu Eco 2,5 -
Gubu0101
veterán
Eléggé főleg,hogy a rézcsőnek szigeteléssel ~5000 Ft/m ára van (1/2") Mondjuk a fővároson nem is lepődök meg,mi lehúzást megy ott néha.
Jó pár éve,gy pesti volt barátnőm mamájának 2 ablakot (műanyag) 1 milláért akartak kicserélni cakk-pakk.Gondolom azért,mert "jó környéken" lakott,gellért hegy lábánál…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
tl-x
őstag
Sziasztok. A mókuskereket mivel lehet házilag megtisztítani? Fogkefével próbáltam, de úgy kicsit hosszadalmas lenne. Magas nyomású víz vagy gőztisztító?
-
loncsika
tag
válasz mjani1172 #55664 üzenetére
Tudom, 10 éve lakásfelújításnál mindent elcsesztek. Ebből van elegem, hogy fizetek, aztán még nekem kell dolgoznom utánuk. Mocskos nehezen rakja össze az ember ezekre a pénzt, aztán kifizetem és 10 évig nézhetem a görény munkát, aztán kezdhetem előről. Mintha szülném, vagy izzadnám a pénzt.
[ Szerkesztve ]
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
-
deadelon
aktív tag
válasz poli27 #55662 üzenetére
Csak óvatosan a leszedéssel.Ha nem szívatod vissza a rendszerből a hűtőközeget,mikor lecsavarod a hollandert jobb esetben," csak szépen szennyezed a környezetet",rosszabb esetben elvesztheted az ujjad, ha az arcodba megy még fájóbb!!
Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
spyrro
csendes tag
válasz cactusjack #55673 üzenetére
Köszi a választ , de van ennél belépőbb kategóriájú készüléke a Panasonic-nak
[ Szerkesztve ]
-
BB9360
aktív tag
bocsi, rossz helyre írtam...
[ Szerkesztve ]
-