- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
myk74
senior tag
Sziasztok! Kb 4 éves Huawei mate 20 lite - ot tervezem leváltani. Mai napig tökéletes.
Van 4 kiszemelt.
Oppo reno 7 lite (vélemények tapasztalatok =a nullával.
Xiaomi redmi note 10 pro
Ezt a kettőt 110 alatt meg tudnám venni.
A harmadik/negyedik pedig a
Realme 9 Pro +
OnePlus Nord ce2 5g
Ez a kettő kb 140, nem tudom érdemes e beruháznom ezekre nekem, a lightos felhasználói szokásaimhoz,vagy elég a fenti kettőböl mazsolázni.
Elvárásaim nem nagyok, min 8/128,bővíthető tárhely jó lenne, egy kis email, böngészés, néha pár kép, üzemidő minél hosszabb legyen,viszont a miuit nem ismerem.
Árban nem szeretnék 110 fölé menni , de ha van jó ajánlat max 140ig akkor megpótolom.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Nincs kéz Nincs csoki!
-
Katasztrófa ez a készülékcsere program, 60-100e közötti sávban csak a Note11 van ami normális. (szerintem) Az is csak 1-2 helyen van ha van egyáltalán.
Note pro 10 meg nincs is már. Esetleg a Samsung Galaxy A32... de az sincs per pillanat csak 100km-re, Emag ponton. Békéscsaba a világvége, itt soha nincs semmi. A Note11 is 2 óra utazás minimum.Ezt a Galaxy A32 mobilarena tesztet nem értem. Elvileg az A32-es procija erősebb, mint a Note11-é, és mégis szaggat rajta az android, a Note11-en meg nem? Antutuban nyer a Samsung GeekBench-ben meg a Note11. Kamerában is szebb a Note11 képe a gsmarena-n.
myk74: gsmarena.com-ot nézd meg. Egy jó amoled kijelző, snapdragon proci... igazából 70-100 körül a Note11 a legjobb ár/érték arányú, szóval az lesz megint, nem találok mást én se.
[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy a Firstphonenál mi a különbség a 475e Ft áron futó:
https://www.firstphone.hu/product/apple-iphone-14-pro-128gb-rom-asztrofekete-6gb-ram-a-app-iph-14p-128-bk-eu-aÉs az 567e Ft-n futó:
https://www.firstphone.hu/product/apple-iphone-14-pro-128gb-rom-asztrofekete-6gb-ram-app-iph-14p-128-bk-euIphone 14 pro között? Azon kívül, hogy a cikkszám végén ott egy a+, nem sikerült a különbségre rájönnöm.
Egyébként a firstphone megbízható hely a vásárlásra? Ha jól emlékszem 1-2 éve még a firstphone volt a hivatalos Huawei szervíz.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Lasczor
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi Mi 9T telefonomat szeretném lecserélni.
Árkategória. 150e-180e Ft
- Használt vagy új? Új telefon
- Hol vennéd meg? Webshopból, amely megbízható.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, : Örülnék ha annyi időt kibírnia mint a 9T-m, tehát kb 3 évre tervezek vele
- Mire használnád? Normál napi használat. Facebook, emailek, böngészés, twitch leginkább. Játszani nem szoktam rajta.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Nem ragaszkodok semmihez.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra : 6,40 hüvelyktől egészen 6,67 hüvelykigIgazából 2 telefont néztem ki magamnak. Sajnos csak egyiket volt lehetőségem élőben is megtekinteni. Realme GT 2 , illetve a Xiaomi 11T Pro a két kiszemelt. Mindkettőnek a 256Gb-os változata kb 150-160e körül mozog most a neten. Viszonylag fontos az üzemidő, és a gyors töltés is. Illetve, a kijelző minősége is. Tudjon csinálni viszonylag jó képeket, de nem vagyok ráfüggve a kamerára. Mivel Xiaomim volt, hajlok afelé, de a Realme-t volt alkalmam élőben megnézni (bekapcsolni sajnos nem), és kifejezetten jól néz ki. Most az, hogy az egyik 19 perc alatt tölt fullra, a másik meg 30 perc kb, ahogy olvastam. A Realme az fél évvel később jött ki mint a Xiaomi, nem tudom, hogy van e jelentősége? A belső paraméterek kb egyformák.
Ti mit ajánlanátok? (Nyugodtan meg lehet nevezni más készülékeket is ezen a kettőn kívül)
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
addikt
válasz formula01 #176903 üzenetére
Valószínüleg az első bolti a második gyári garis
Az A+ megjelölésű termékekre sok esetben a gyártó által meghatározott garanciaidő (1-3év), de minimum 1év (FirstPhone garancia) érvényeíthető, ez a jótállási jegyen feltüntetésre kerül.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Éjjel teljesen váratlanul kigyulladt, elégett a Redmi Note 7 telefonom, így most kénytelen vagyok újat vásárolni.
Nagyjából maradnék ezen a vonalon, ezert első körben ezt néztem ki magamnak [link]
Van most ennél jobb ár/értek ajánlás?Előre is koszonom!
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz classic B #176911 üzenetére
Nem volt töltőn. Egyszer csak fogta magat éjjel es feladta... belobbant, még az éjjeli szekrényt is kiégette... reggelre pedig kint az erkélyen konkrétan feketére égett minden porcikája.
Közel 4 éves volt a készülék.[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz formula01 #176914 üzenetére
Igen szerencsére csak anyagi kár keletkezett, szemelyi sérülés nem történt, illetve az adataim is biztonságban vannak a NAS-on.
Viszont még mindig tanácstalan vagyok az új készüléket illetően... illetve annyit már kiderítettem, hogy jelen gazdasági helyzetben érdemesebb az egyel korábbi modellek közt mazsolázgatni.80 körül, de nagyon indokolt esetben 100-ért milyen készüléket érdemes ma egy Redmi Note 7 (4/64) után venni? (5G nem feltétel)
[ Szerkesztve ]
-
formula01
senior tag
válasz Archttila #176915 üzenetére
Ha van 3G-s telefon a családban, amit fel tudtok használni 40e-s kedvezményhez, akkor Galaxy A52s-t keresnék, ha nincs és nem kell az 5G, akkor ilyen áron Galaxy A32 van vagy Redmi Note 11 (remélve, hogy nem úgy leheli ki a lelkét, mint most a 7es), esetleg Realme 9 vagy Realme 9 pro ami 100e körül eszembe jut.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Archttila
veterán
válasz formula01 #176917 üzenetére
Mobilcsere programot nem tudod kihasználni?
Fogalmam nincs, nem halottam még róla, de gondolom szenet nem vesznek át ( viccet félretéve ennek is utána fogok nézni)
- A Galaxy A52 csillaggal már fent van a listámon (bőven a kereten kívül van az ára)
- Galaxy A32 teszteket még nem olvastam
- Redmi Note 11 volt az első kiszemelt, de a tesztek nem túl meggyőzőek.
- A Realme 9 pro tesztet most olvasomPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Csápájev
őstag
válasz Archttila #176918 üzenetére
Röviden,ha van a családban régi buta telefon,amit valóban használtak is 2021. július 1. és 2022. április 30. között ,akkor 40 ezerért beszámítják bizonyos üzletek. Emag,mediamarkt,bestbyte ...
Imei alapján ellenőrzik,hogy volt-e róla hívás.[ Szerkesztve ]
-
Balage85
tag
Sziasztok!
Kinéztem a Redmi Note 11-et és nem tudom eldönteni, hogy hol vegyem meg.
Telekom vs hivatalos forgalmazó
A Telekom még mindig saját software-t használ? Ott kb 15 ezerre olcsóbb lenne + kamatmentes részlet az előfizetéseim miatt. Viszont a régi Huawei-emem idegesített, hogy késnek a frissítések.
-
MODERÁTOR
-
válasz Archttila #176918 üzenetére
Nem rossz a Note 11, most vettem meg a másodikat, mert nem találtam jobbat 100e -ig. 69e - 40e, abszolút jó ár volt érte Firstphone. Boltba szól a garancia, 1 év. Tök mindegy, mert én Bangoodról meg Aliról szoktam rendelni amúgy a telefonokat.
Amoled, jó aksi idő, völgyekben is működő gps. Nappal egész jó képeket csinál gcam-mel.
Galaxy A32-őt én is néztem, de annál erősebb picit a Note11, és a gsmarena fotó összehasonlítása alapján jobb képeket csinál.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Balage85
tag
válasz Viktor0610 #176921 üzenetére
Köszönöm!
-
Archttila
veterán
válasz Victoryus #176922 üzenetére
Szerintem nekem is az marad, mert akárhogy nezegetem oket sehogy sem jon ki a matek. Elaszalltak az arak, az ajanlottak egy reszet mar nem lehet itthon (ertelmes aron) beszerezni mert kifuto modell, vagy tularazott.
-
válasz cibus #176925 üzenetére
Gondolom annyit jelent, hogy ők intézik, nem nekem kell a szervize küldeni. Volt már olyan műszaki eszközöm, amit közvetlenül a szervizbe kellett küldeni az Extreme Digitalnál.
Alin, Bangoodon vagy pénzt térítenek vissza, vagy vissza kell küldeni eu raktárba, rosszabb esetben kínába.
Volt már problémás termékem, le kellett videózni, és az eladó visszafizette az árát,mert látszott, hogy nem működik a termék. Konkrétan egy laptop töltő.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Archttila
veterán
Nos itt tartok most:
Xiaomi Redmi Note 11 128GB 6GB * 77k
Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB 8GB * 119k (-40k)
Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB 6GB * 80k
Realme GT Neo 2 5G 128GB 8GB * 129k (0 THM)
Xiaomi Poco X3 Pro * kereten kivul
Samsung Galaxy A52s * kereten kivul
Realme GT Master * kereten kivul vagy csak felbontott (Alza)Ebből segítsetek választani
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Köszönöm srácok. Esetleg egy alternatívát írnátok még?
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/urak!
Anyámnak kellene valami alap telefon, Samsungot ismeri, szereti, A13 4g és A13 5g-re gondoltam, ti melyiket ajánlanátok általános felhasználásra? Sok telefon, sms, kis email, chat, böngészés.
Let the Zone take me if I am.
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
- Árkategória
Max. 100000
- Használt vagy új?
új.
- Hol vennéd meg?
Gyártói garancia.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszú távra.
- Mire használnád?
Telefonálás,néha egy két fénykép videó semmi különös.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
jó
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Minél kisebb ha lehet.Kb. már 2 hónapja nézelődöm az öregecske és eléggé belassuló Huawei Note 20 lite telómat cserélném le a mobilcsere programba max 100000 forintig tehát 60000 et áldoznék rá.
Extrém esetbe nagyon max. még egy tizest rászánok de ezt csak a legvégső esetbe.
Eddigi győztes a Xiaomi Note 11 és mivel hamarosan vége a csere programnak így a cserét néhány hét múlva megejteném.A kérdésem az lenne hogy Ti mit ajánlanátok?
-
XharX
aktív tag
válasz Ibrron #176936 üzenetére
Sziasztok!
Telefon vétel előtt állok és nem tudok dönteni. A szolgáltatómnál kb egy árban van a sima S23 és az S22 Ultra. Az 22U felé húz a szívem, főleg az spen miatt, bár nem igazán tudom mennyire alkalmas tényleges jegyzetelésre a képernyő mérete miatt. Viszont mivel szeretnék ezzel 3 évet kihúzni, lehet jobb választás lenne egy erősebb hardver, pláne, hogy ez ugye már nem exynos alapon van a 23.
A kérdésem az lenne, hogy melyiket vennétek a helyemben és miért? -
sting2
addikt
válasz XharX #176937 üzenetére
Szerintem idővel a merülés lesz a legnagyobb probléma és az jelenleg nem valami acélos a 22 sorozatnál..
Lehet reszelgetik - ha lehet érdemben rajta, de az totál pleff, hogy mindenféle "buziskodast " kell a készüléken kapcsolgatni, állítgatni, hogy egy teljes nap meglegyen..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
-
-
sphe
senior tag
Sziasztok! Nagyjából elmúlt egy évben milyen középkategóriás telefonok jöttek ki a következő specifikációkkal?
-64bites rendszer
-legalább Adreno 540 szintű GPU (CPU itt nem érdekes)
-Vulkan 1.0.3
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
HerrVoros
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert a telefonról, amit kinéztem - szerencsére még időben - kiderült, hogy nem megfelelő választás .
-Árkategória. valahol 50-75e között szánnék a projektre.
- Használt vagy új? újat szeretnék mindenképpen
- Hol vennéd meg? függetlenül újonnan valami szimpatikus online boltból. Amit az árgép kidob, ha megvan a típus.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú távra szeretném (bár ez relatív, az előző ~4-5 éven át használtam, de úgy látom, a mai világban ez már hosszúnak számít.... addig használom, amíg megy, lehetőleg menjen sokáig).
- Mire használnád? fő felhasználás zenehallgatás fülhallgatóval, emellett néhány kisebb játék, fotózás, de nem professzionális szinten, net, facebook
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Ha lehet, android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? nincs különösebb elvárásom méretileg. Nem kell, hogy túl nagy legyen.
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
Dual SIM-et szeretnék bele + microSD slot. A készülékről, amit kinéztem magamnak (Redmi 10 5G, ill. egyéb Redmi 10 változatok), vásárlói értékelésekből derült ki, hogy dual SIM-es és bővíthető is a készülék, de a microSD csak az egyik SIM helyére helyezhető be... Na, ilyet nem szeretnék, dedikált microSD slotra van szükségem. Jelenleg egy Redmi 6-om van, ez tökéletes volt számomra.
Előre is köszi a segítséget! -
félisten
-
HerrVoros
újonc
válasz szabonagyur #176945 üzenetére
Elég szomorú. Fel sem merült bennem, hogy ha a több generációval ezelőtti készülék tudta ezt, akkor egy új nem fogja tudni, csak véletlenül, a vásárlói értékelések között bukkantam rá, hogy valaki panaszkodott róla, hogy vagy a dual SIM vagy az SD... Mindenesetre köszönöm a jelzést.
-
PROTRON
addikt
válasz sfdrakex #176947 üzenetére
Egyrészről maga a teló bármikor elromolhat, így a nem lementett tartalmakat bukod...tényleg.
Persze lehet írni hogy tessék gyakran menteni, meg 1TB gugli fiók milyen olcsó, meg a korlátlan net is milyen "olcsó", de az előző telefonomnál amikor tönkrement akkor derült ki számomra hogy valami gyári szoftveres hiba miatt az üzembehelyezéskor beállított állandó szinkronizálás valamelyik egyszerű újraindítás után kikapcsolódott és fél évnyi minden telefonszám és adat bukta...melóhoz kapcsolódóak is, mert persze a rendszer mentést idővel elfelejti az ember.
Szal aki ilyet megél az utána inkább biztonságra törekszik, inkább legyen benne egy külön kártya és automatikusan odamentsen. Persze ha ellopják ugyanott vagy, de legalább a sima tönkremeneteltől védve vagy.A mostani telómmal igyekszem 2-3 helyre menteni a dolgokat, egyébként nekem a 64 GB mint kiderült kevés lenne, nem fotózok napi szinten, de amikor helyszínre megyek felmérni, akkor kellenek az olvasható fotók az egyes eszközökről és kénytelen vagyok nagy felbontást használni, meg videókhoz is. Persze azért is mert szar az optika és ezt erőből kell kompenzálni.
Szal nem bántam meg a 128GB-ot, de örültem volna ha a dual sim mellé tudnék bele tenni SD kártyát és minden fotót egyből arra menteni. Kell a dual sim, szal ezt buktam...marad a lementés, ha nem felejtem el, mert azért helyszínenként a 4-5 GB-ok és heti 2-3 helyszín esetén szépen zabálják az adatforgalmat...még nem beszéltem meg főnökkel a céges csomagban hogy korlátlan adatforgalmat kaphassak.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Biga123
addikt
válasz PROTRON #176948 üzenetére
Nálam pont az sd kari halt meg a telóban. Uh igen menteni menteni. Nincs más mód.
Nem feltétlenül mobilneten kell menteni. Sok progit be lehet lőni h wifin automatikusan mentsen.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs