- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridius11
aktív tag
Sziasztok! Használtan 130k alatt van olyan dualsim (esim is jó) telefon ami kamerában hozza egy S21FE szintjét, van benne wireless charging, és ne adj isten nem melegszik úgy mint egy kazán és legalább egy 5-6 órás SoT-t ki tud izzadni magából?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Meridius11 #177601 üzenetére
Ha a zoom kamera nem létszükség akkor iphone11
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
GZB01
tag
Sziasztok!
A Xiaomi 12 [link] -ról plusz mobilcsere kedvezménnyel mennyire jó vétel? Esetleg tudnátok hasonló mobilcsere kedvezménnyel 80-130 ezer körül ajánlani valamit ?
Köszi előre! -
sfdrakex
nagyúr
válasz edeleny #177604 üzenetére
2G és 3G képes, használatban lévő készüléket cserélhetsz 4G-sre, adnak 40 ezer támogatást.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok! Mobilcorner-ről van tapasztalat? Az szürkeimportnak számít? S23-t rendelnék
[ Szerkesztve ]
-
-
Silentfrog
veterán
Segítenétek?
Most vettem észre hogy van egy mobilom ami a készülékcsereprogramban még fel tudok használni.
3 mobilt néztem ki de nem tudok dönteni, melyik érné meg legjobban hosszabbtávra, teljesen általános használatra, az áruk azonos.
Ezeket érném el.:
-Motorola Moto G32 ips kijelző 90 Hz 6 gb memoria
-Xiaomi Redmi Note 11 amoled 90 Hz 4 gb memoria
-Realme 8 oled 60Hz 4gb memoria de ahogy a teszteket nézem gyorsabb a cpu vagy 30százalékkal.Az Motorola felé hajlok úgy hogy ahhoz töltőt sem adnak...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Silentfrog #177608 üzenetére
Moto g32 ha csak ez a 3 játszik
moto edge 20 lite 8/128 nem fér bele az emagnál?
a pólusban van raktáron[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
-
addikt
válasz Silentfrog #177610 üzenetére
Akkor vedd a legolcsóbbat
-
addikt
a feleségem keres telefont (autót is nehezen szültük meg, itt se lesz egyszerű szerintem)
amik benn maradtak a szűrésben (ár alapján) azok a következőek:
- Oppo Find X5 (nem a Pro)
- OnePlus 10T
- Samsung S22
- Samsung S21FE
- Xioami 12T vagy 12T Pro
- esetleg Google Pixel 7ami fontos: a kamerás képességek, a háttértár mérete és az, hogy legyen feketén kívül más színben is, előny a fehér. további előny: vezeték nélküli töltés (itt a Xiaomi kiesik úgy tudom)
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
karlkani
aktív tag
válasz Sgr_A #177609 üzenetére
Nekem egy bajom van a Motorola Edge 20 Lite telefonnal, a WiFi sebesség. Szüleimnél Vodafone 1000/40-es net esetén mérek ~300 Mbps felett kicsivel, felfele a 40 Mbps megvan. Tesóm Xiaomi Mi 10 Pro-val több mint 2x ennyit mért. Hozzám a net ~40 m Cat5 kábelen jön (ez volt akkor, amikor ki lett építve a hálózat, ~15 évvel ezelőtt) tőlük. Nemrég tértem át windows 10-re, 7-esen még ~33 MB/s sebességgel tudtam letölteni, 10-en már alig megy 100 Mbps fölé Speedtest mérés, hardver nem változott semmi. Tisztában vagyok vele, hogy a kábelt kellene cserélni, de elég macera lenne. Betettem egy TL-WR841N Routert nálam, hogy legyen WiFi (ez volt itthon, eddig nem volt szükség rá). PC-n hozza a ~90/40 Mbps-es sebességet, a Motorola Edge 20 Lite NEM (20-30 Mbps le/fel). Tudom, hogy a Router már koros, elavult, csak 2,4 GHz-t tud. Tesómnak nálam a 80/40 Mbps megvolt. Anyu Xiaomi Mi A2 is 60 Mbps körül mért.
Van egy érdekesség is, hogy bekapcsolt Bluetooth esetén nem jelenik meg az ikonja az állapotsávon...
-
MODERÁTOR
-
szs85
tag
válasz Viktor0610 #177615 üzenetére
Az állandóan bekapcsolt bluetooth 2.4 Ghz-en nem zavarhat be?
-
MODERÁTOR
-
karlkani
aktív tag
válasz Viktor0610 #177615 üzenetére
Nem tudom, az előbb mértem párat, amikor írtam a hozzászólást, egymás után többször is 89/40 Mbps-t, de van, hogy csak 30 Mbps-ig megy fel.
#177616 szs85
Nincs bekapcsolva a Bluetooth. Viszont fura nagyon, ha bekapcsolom sem jelenik meg az ikonja az állapotsávon. Rá is kerestem, nem egyedi eset.#177617 Viktor0610
Azt a kicsivel több, mint 300 Mbps sebességet 5 GHz-es WiFi-n mértem szüleimnél. -
MODERÁTOR
-
karlkani
aktív tag
Tudom, ezért sem fektettem be Routerbe, mivel direktbe se jött 120-130 Mbps-nél több Windows 10-re áttérés után. Így nem sokkal lett kevesebb PC-n, lett WiFi. Jelerősség maximumon, viszont most vagy ~30 Mbps jön ki méréskor, vagy közel 90. Mindegy, böngészésre elég...
#177620 Viktor0610
Persze, csak fura. -
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Okostelefont keresnék zordabb körülmények (építőipar) közötti használatra. Ami fontos lenne;
- Ütés-, por- és vízálló kivitel
- Jó kamera (dokumentációs jellegű képek készítése miatt gyakran van használva)
- Viszonylag jó akkumulátor üzemidő
- Jó(l olvasható) kijelző kültéri használat esetén isFelhasználás tekintetében viszonylag sokat lenne használva telefonálásra, internetezésre és fényképezés is lenne bőven. Egy Galaxy XCover 4S utódja lenne, így azt kéne tudnia legalább, amit ez is (de inkább legyen kicsit gyorsabb).
Eddig XCover 6 Pro volt alapvetően kinézve, de képbe került a Nokia XR20 és a Motorola Defy is. Utóbbi kettő azért hardveresen nem annyira erős, ha jól látom. Következő 2-3 évre melyik lenne jó választás? Esetleg lenne még hasonló telefon, amit kihagytam a felsorolásból?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
-
addikt
válasz BigBlackDog #177625 üzenetére
A cégest nem hiszem, elvileg csak magánszemélynek jár a 2.-3. év gari
Samsungot így is csak hivatalos helyről venném mert nem nyúl hozza a szervíz a szürke importos telókhoz, így az a bolt javítja ahogy tudja[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
maglew
aktív tag
Redmi Note10 Pro telefont néztem ki telefoncsere programban, DE a telefon már 2 éves, meddig kap rá hivatalosan frissítést? Ilyenkor az android frissítés szűnik meg mondjuk jövőre vagy a biztonsági?
Mit tudnátok hasonló tudásban, felszereltségben javasolni? Szerintem a Note10 Pro nagyon jól össze lett rakva.
Néztem a Realme 9pro+ is, de annak rosszabb a kijelzője, csak IPS-t írnak. Ez mennyivel rosszabb egy amolednél?[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Egyik ismerősöm Vodánál venne előfizuval telefont ezeket a telók jöhet szóba.
Ezek közül melyik a legjobb a választás?Honor 70 5G
Honor x8
Xiaomi Redmi Note 11 Pro
Samsung Galaxy 53 5G
Honor Magic 5 Lite Dual
Honor x7 Dual -
Keeperv85
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
-
addikt
válasz deadelon #177622 üzenetére
a sima 12 az 170pár ezer, így feltételeztem, hogy a 220 ezres 12T Pro jobb készülék
a gyors merülés szerintem nem téma, ha egy napot kibír 4-5 óra képernyőidővel (messenger, facebook, insta, plusz fotózás) akkor az már jó lesz, a mostani Huawei P20 Pro is csak egy napot bír ki.ami közben szóba jött, az a Realme GT2 Pro
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
maglew
aktív tag
válasz Viktor0610 #177631 üzenetére
Köszi, akkor felejtős? Android 13 sehogy sem pakolható rá fel?
-
MODERÁTOR
-
szagnes69
aktív tag
Sziasztok!
Xiaomi Pocophone F4-et néztem ki új telefonként, előtte Pocophone F1-em volt, amit kedveltem. Ilyen árkategóriában van-e ennél jobb vétel? Más gyártó terméke is szóba jöhet.
A válaszokat előre is köszönöm! -
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Ezek közül melyik lenne jobb választás?
Realme 8 5g
Samsung A13
Xiaomi 10C[ Szerkesztve ]
-
válasz Repsol600 #177645 üzenetére
A két gyerek gyepálja pár napja, jól bírja az akku. Minecraft elfut rajta meg Monument Valley. Tokban van gyárilag csak a töltőfejet hagyták ki a dobozból. Kamera tűrhető.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Tothgera30
Ármester
Sziasztok.
A jelenleg használatos Redmi Note 10-esem utódját keresem. Félre ne értsetek, ez is tökéletes, de családon belül továbbadnám. Napi felhasználásban az NFC hiánya tűnt fel, minden másban teljesen elégedett vagyok vele... nah hosszabb üzemidő is jó lenne.
- Árkategória. - Nagyjából 80-90 ezer Ft a lélektani határ, de +-20-30% belefér.
- Használt vagy új? - Használt is megfelelő.
- Hol vennéd meg? - Mindenképp függetlenül, akár használtan is.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? - Inkább hosszabb távra, legalább 3 évre, ha lehet.
- Mire használnád? - Átlagos felhasználás, Infra legyen, Navigáció, fényképezés, YT, Netflix, FB és Messenger.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? - Jó a zárt is, még a háttérképet sem módosítom.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? - 6,5" körül, de nagy tenyerem van, nem okoz gondot a méret."A pokol nem hely, hanem állapot"
-
szürke
tag
Ár/értékről kérdezzétek a bölcseket, de ha valaki erre pályázik akkor most akciós:
Samsung A53 5G -
MATEO6600
őstag
Üdv!
Manapság €200 vagy 80.000 HUF környékén milyen telefont ajánlott vásárolni?
Nincs különösebb cél, azon kívül, hogy ne avuljon el félév alatt, ne legyen hulladék kamerája, illetve ne legyen tetű lassú. Jelenleg egy Honor 10 lite-t hivatott leváltani, remélhetőleg ebből az összegből nem csak alacsonyabb szintre lehet váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest