-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Harbinger85 #173724 üzenetére
A BBK csoport hoz tartozik a Oneplus, Realme, vivo, oppo
Igy 4- en a világ egyik legnagyobb gyártója -
szs85
aktív tag
válasz
Harbinger85 #173714 üzenetére
+1 a Realme 8 5g-nek
-
válasz
Harbinger85 #173714 üzenetére
Samsung a13
Oppo a54
Realme 8 -
jeni
félisten
válasz
Harbinger85 #173711 üzenetére
Nálam a Realme 21 kiesik mert NFC-t nem tud.
Az Oppo A16S az tudja az NFC -t
Amúgy mindegyik nagyon fapad.
500Ft vagy 1000Ft plusz havi részlettel jobbat is tudnál venni. -
jeni
félisten
válasz
Harbinger85 #172582 üzenetére
ha jól tudom a telónak túl kell lépnie az 50000Ft keretet
az Attila9711 kérdezd meg,ebben jobban otthon van
ma már lehet nem szerencsés 4Gb RAM-al venni mobilt.
másik mennyire van vagy megfelelő a Motorola E40 supportja? -
szs85
aktív tag
válasz
Harbinger85 #172588 üzenetére
Ha belefér a Moto E40 4/64-es kiszerelésben a telekomnál, elméletileg erősebb procival, mint a másik két telefon.
-
szs85
aktív tag
válasz
Harbinger85 #172582 üzenetére
Előfizetőként vagy kártyás ügyfélként vennéd? Segítség lenne, ha felsorolod milyen készülékek között tudsz választani.
-
válasz
Harbinger85 #171968 üzenetére
HUAWEI P40 Lite ebben nincs gms
Ez a 3 meg drágább, meg szerintem gyengébb is mint a realme 8
Nokia G21
Samsung Galaxy A03
realme C25Y -
válasz
Harbinger85 #171965 üzenetére
Inkább egy realme 8
-
spileraaa
senior tag
válasz
Harbinger85 #167625 üzenetére
Ha olcsón meg akarod úszni és azt is akarod hogy a lányod meg legyen elégedve akkor a Huawei jársz jól plusz spigen tok rá és fólia.
Mate 20 pro vagy P30 pro mind2nel van vezeték nélküli töltés is de írtam privátban is. Amúgy ezeket bőven ki tudod fogni jó árban mert az usas balhé óta nagyon le ment az áruk pedig előtte a Samsung premium telok árával egyenlő volt. Én is 85 ezer ft vettem aksi cserélve alaplap cserélve így van rá 2 év garancia is és senki meg nem mondja hogy használtan vettem!Ok eleinte nem fog tetszeni mert nem iPhone és nem Samsung de mikor látni fogja tudásban tudja ugyanazt tuti elfogadja meg nem ovis el is lehet neki magyarázni vagy esélytelen szót érteni vele?
-
válasz
Harbinger85 #167625 üzenetére
Majd feltámad 3 év múlva, amikor esedékes a következő teló. A világban következményei vannak annak ahogy az emberekkel és dolgokkal bánunk.
5éves s7edge-ről írok épp, úgy, hogy 2éve van egy repedés a kijelzőn - főleg azért vettem most új telót, mert már kicsit féltem a bankos appokat/adatokat a biztonsági frissítések lejárta után.
-
wanted5
őstag
válasz
Harbinger85 #167583 üzenetére
A te saját hibád, hogy ilyen helyzetben vagy. Amíg rögtön veszed az újat, ha a régi eltört, addig ez nem fog változni.
Sok esetben törött kijelzővel is működik a telefon tessék úgy használni, majd megtanulja, hogy vigyázzon rá.
Egyébként az akkus gondra: 90% hogy csak tele volt kosszal az aljzat. Valamint (nyilván típusfüggő), de általánosságban elmondható, hogy egy IPS kijelző cseréje megáll 20-30 ezer körül, az OLED-nél meg a duplájára érdemes készülni. => Szerezzetek be egy IPS kijelzős mobilt, ha összetöri menjen el 1 hétre diákmunkázni és meg tudja csináltatni. -
spileraaa
senior tag
válasz
Most jó telefon kell vagy újból valami szar mert igenis a mate 20 pro es P30 pro használtan best buy és spigen tokal tényleg nagyon béna kell legyen hogy oszetorje
Kimovil-on néz utána ott vannak felhasználói értékelések
Mert ilyen árban újonnan csak szart kapsz ami könnyen össze törik... Annak idején ezek premium telefonok voltak mikor kijottek és ezeken még van GoogleÚgy is nekik az a fontos jó képeket és videókat készítsen abban pedig pl a P30 pro nagyon jó dumáld rá szerintem https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-huawei-p30-pro
-
Cs1csó
titán
válasz
Akkor meg kell mondani a lányodnak, hogy a pénz nem a fán terem, és ha eltöri a 100k-s telót 3 hónapon belül akkor biza az amúgy 2-3 évre tervezett telefonra valót NEKI kell megkeresni, ha 2-3 éven belül akar egy új telefont. Agyrém amit leírsz. (van már diákmunka kb. 16 éves kortól lehet akkor jobban fogja becsülni)
Amúgy vicc, de ha azt mondod neki hogy akkor nem lesz most telefonod, mit tud csinálni? Venni neki egy 3k-s butatelefont azzal fel tud hívni telefonon akit kell pl. a szülőket ha baj van, ennyi elég.
-
spileraaa
senior tag
válasz
Harbinger85 #167575 üzenetére
Huaweiket ajánlom spigen tokkal plusz fólia
Használtak közt ki lehet fogni nagyon jókat én is 85 ezer forintért vettem és úgymond best buy -
válasz
A nem kínai zs brand strapa telók
Samsung xcover5
Motorola defy
Nokia xr20
Egyik sem egy erőgép -
válasz
Harbinger85 #167573 üzenetére
Évek óta hajtok strapatelóra, esélytelen. Vannak a zs-brand kínai kacatok (ulephone, blackview, oukitel) és ez pepitában, a CAT, ezek hardveresen próba-szerencse, előfordul, hogy a nálad lévő példánnyal mehetsz 10méter mélységig búvárkodni - de előfordulhat, hogy pár csepp esőtől beázik.
Szoftver 0 supporttal nem ritkán bugzik, vagy akár trójai is lehet rajta. Nemigazán optimalizált, így a tégla akksikat úgy leszívják, hogy alig több a SOT mint egy mezei telónál.SzVSz a legésszerűbb megoldás egy mainstream de vízálló teló, pl samu a52-72 család és egy igencsak ütős strapatok.
-
Cs1csó
titán
válasz
Sajnos nincs még igazi "áttörés" (ha lehet élni ezzel fogalommal ebben az esetben) jelenleg talán a GorillaGlass 6-os a legjobb, legújabb nem tudom, hogy van e jobb megoldás. Tehát mindegyik teló kb. ugyanazt tudja.
Mindenképpen valami spéci sajnos vaskos nagyobb tok kellene ami minden irányban meg van erősítve és akár a kijelzőn is jóval túllóg, de ugye ez csúnya.
Ahogy írtam:
- biztosítást kell rá kötni
- olcsóbb telókat kell venni
- üvegfólia
- masszív tok
- vagy flip top - az a kihajthatós
- vagy a fentiek kombinálása: erős tok, üvegfólia, biztosításAhogy keresgéltem a Samsung Xcover sorozat ami "masszívabb" [link]
-
Cs1csó
titán
válasz
Harbinger85 #167573 üzenetére
Esetleg olcsóbb telefont kellene venni, és/vagy biztosítást kötni rá, olyat ami a képernyő törésére is ad garanciát úgy tudom nem olcsó de ilyen esetben még így is megéri. Esetleg kihajtós tok használata, üvegfólia.
Az árukeresőn van lehetőség szűkíteni olyan opcióra, hogy ütésálló: [link]
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Harbinger85 #161094 üzenetére
Ezért van rá a garancia.
-
Algieba
őstag
válasz
2018 decemberében volt 30-ért akciósan a Nokia 2.1, ami fapados phablet, 1GB/8GB totál alap és mára átkozottul lassú lett. Ezért cseréltem használt Xiaomi Mi9 Litére, amit itt az aprón vettem 45-ért. Ez már 6GB/64GB, vagyis sokáig megbízhatóan gyors lesz.
Tanulj a hibámból, ne vegyél olcsó okostelefont. Ha tényleg csak 30-at szánsz rá, akkor régebbi erősebb modellek közül válasz. Minimum 3GB/32GB kell a normális működéshez! -
válasz
Akkor sok sikert a 25-30 ezres ipari hulladékokhoz
ha ennyit szánsz rá akkor érdemesebb használatban gondolkodni -
Ájvé
veterán
válasz
Harbinger85 #161088 üzenetére
A felsorolt készülékek inkább hulladékok mint telefonok, nem ajánlott ha nem akarsz szívni velük. Poco M3 szerintem az ajánlott alsó kategóriában. Bangoodról kuponnal40-ből kijön. Ez mondjuk nem kicsi, de Honor nem tudom milyen lesz tulajdonos váltás után.
-
Algieba
őstag
válasz
Harbinger85 #161088 üzenetére
Újonnan, jól használható okostelefon 45 ezertől kezdődik. Ez alá nem éri meg menni. Ha valóban jót akarsz magadnak, akkor ezen összeg környékén keresgélsz. Ami még viszonylag kicsinek is számít (154.8, 73.6, 8 mm 164 g) és elketyeg pár évet: Honor 20e.
-
xhege
veterán
válasz
Harbinger85 #160525 üzenetére
Akkor átlátszó ütés álló kell és belülről beletenni az együttes képét
-
xhege
veterán
válasz
Harbinger85 #160523 üzenetére
Szerintem nem a straptelefon a megoldás. Inkább egy normál telefon és egy rendes strapatok. Igen ez utóbbi nem lesz olcsó, de megéri. Egy 12 éves fiú apukájaként mondom ezt.
-
csaba1203
addikt
válasz
Harbinger85 #157357 üzenetére
-
csaba1203
addikt
válasz
Harbinger85 #157348 üzenetére
Redmi 9 fér bele a keretbe. Mivel hölgynek lesz a mérete elég tepsi kategória.
Asszonynak is az van 3 napot is bír egy töltéssel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest