- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszi3
tag
Sziasztok!
KB ezer hsz-szel ezelőtt ajánlották itt Nekem a Xiaomi Redmi Note 3 SE-t, madjnem meg is vettem, nagyon jó vételnek tűnt, de aztán addig húztam az időt, hogy közben megjelent a Redmi Note 4 is B20-al. Melyik lenne most a jobb vétel? Szinte fej-fej mellett vannak a versenyben.
-
meszi3
tag
válasz ToniSoprano #113402 üzenetére
Köszi, annyit módosítanék, hogy nem a sima Note 3-ról van/volt szó hanem a Pro verzióról. Tehát ez: Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE
-
agy73p
senior tag
válasz lezuvius #113374 üzenetére
Brutto 70-80 körül szeretném megúszni..... Most láttam a Redmi Note 4-et 70-ért..... Ennek a kamerája másmilyen, mint a Note 3-nak? Mivel a 3-nak elég szerény....
-
ChrisProd
újonc
Sziasztok!
Jelenleg egy Samsung Grand Prime gazdája vagyok, de szegény eléggé haldoklik már (hol felismeri a sim és mem.kártyát hol nem) ezért szeretném lecserélni nagyjából hasonló tudású készülékre.A keret 20 ezer forint, természetesen használtan érdekelne.Hétköznapi használatra lenne, Facebook, telefonálás, Youtube...
Ilyen árkategóriában milyen készülékeket ajánlanátok?
Előre is köszönöm a válaszaitok!
-
mhn
tag
Sziasztok!
Páromnak keresek új telót egy LG G2 mini utódjaként.
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
60ezer körül- Használt vagy új?
új- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
alapvetően függetlenben gondolkodom, de vodefone-os kártyája van és vmi köztisztviselői előfizetése van (tanár)- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
hosszútáv- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
telefon,sms,viber,messenger,facebook,net- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
android- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Ez egy nem egyszerű kérdés, mert G2 miniről vált (67mm széles), szval ne legyen nagy. Viszont a G2 minit egy nap alatt lemeríti (2440mAh-s akksi 4,7es kijelző) szval kellene a nagy akksi bele.Tisztában vagyok vele, hogy ilyen teló nincs (keskeny és nagy akksi) főleg ebben az árkategóriában, szval jelenleg vmi 5"-os max 70-71mm széles telót keresek.
Néztem korábban a Xiaomikat (3s 4a). Ezek ugye 70mm alatt vannak és van az os-ben egy kezes mód (ezt nem próbáltam, de videón használhatónak tűnik)
Viszont újabban nem találok sehol olyat amiben lenne magyar nyelv (ha van dobjatok linket akár privátban is)
Jelenleg két versenyző van, Lenovo K6 és Huawei P8 lite. Szerintetek?
Esetleg olyan egyéb teló/os amiben gyárilag van egy kezes mód?
kösznöm!
üdv! -
sK0t
tag
Sziasztok!
Iphone 4S 16gb-os modellemet (ami tökéletesen kiszolgálna, ha nem kellene napi 3x töltenem és a kamerái jobbak lennének) szeretném lecserélni.
Samsung Galaxy J5 (2016) 5"
HTC Desire 530 5"
Samsung Galaxy A3 (2016) 4,7"
LG G4c 5"
Huawei P9 lite 5,3"Ti melyiket vennétek ?
Amire használom:
-Internetezés
-Messenger ( NEM FACEBOOK!)
-Zenehallgatás
-Futáskor rögzíteni szoktam a távot
-Ált. appok: szótár, BKK info,Szóval semmi játék. Nem játszom. Semmi extrém terhelés, általános felhasználó vagyok.
Amire igényem van:
-Nagyon nagy üzemidő
-Nagyon szép selfie- és hátlapi kamerakép2 évre ezek a mobilok kb. 72e ft-ba kerülnek.
Vagy vegyek inkább valamilyen használtat maximum 50-60e ft-ért?
Abban a kategóriában mit ajánlotok ?
Köszönöm előre is!!!
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
MODERÁTOR
Amik nálam játszanának ezek közül az a J5 2016 (kamerában jó), A3 2016 és P9 Lite (akkuban jó).
Az első/harmadik a másikban (akku, kamera) is jó, de inkább a mellette megjegyzett az "erőssége" szerintem.Kicsit kacifántosan fogalmaztam, de érted, remélem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
agy73p
senior tag
-
Llew
senior tag
5" alatt, strapa telefonokat és iponokat kizárva a Samsung A3-akon és a Xperia X Compacton kívül van valami?
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Honor 4x-et használok egy ideje és gondolkozom a cserén. A telefon nagyrészt most is megfelel, de a belső tárhely nagyon behatárol (papíron 8, de valójában 3,6 körül használható) és az audio képességei is szerények, úgyhogy cserén gondolkozom.
- 50ezret szánnék az új telefonra
Újat szeretnék, itthon venném, hazai garanciával, megbízható helyről (de ha nagyon olcsó, max 30-35 ezer, akkor külföldi rendelés is szóba jöhet)
- Nincsenek nagy igényeim, nem használok erőforrás igényes dolgokat. Nem játszom (kivéve Hearthstone de az kevéssel is beéri), csak böngészgetés, zenehallgatás (spotify), fényképezés, gps navigálás.
- androidos telót szeretnék
- ami fontos: dual sim, de úgy, hogy a microSD-nek külön helye legyen; korrekt üzemidő; megbízható működés, ne fagyjon, ne legyen minden második példány cserés; minimum 16gb belső tárhely; minimum közepes fényképező (a honor 4x szintje nem tudom, minek felel meg, de azzal meg voltam elégedve); korrekt bluetooth, mivel használok bt fülest és hangszórót is, ne akadozzon, ne dobálja; minimum 5"
Ami jó ha van (de nem feltétel): értesítési led
Ami nem szempont: brutális hardver, b20 támogatásKöszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
meszi3
tag
válasz ToniSoprano #113404 üzenetére
Note 4 lett belőle, köszi!
-
geleati
tag
Sziasztok!
Az árukeresőn összehasonlítottam a redmi 4 típusokat: Redmi 4 típusok
Eszerint nekem úgy tűnik, hogy a Redmi 4 Pro ami kiemelkedik a többi közül (a Note verziókat leszámítva) processzor és felbontás tekintetében. Viszont ez a puremobile nem tudom mennyire megbízható. Mi a véleményetek?
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Axel007
tag
Sziasztok!
Régi telefonomat cserélném le.
Az alábbi kritériumoknak feleljen meg az új készülék:
- Árkategória: 100.000 Ft körül
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? 3-4 évre.
- Mire használnád? fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés) és egy kis játék (Real Racing 3, Brothers in Arms és a Modern Combat 5)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android 6-os vagy 7-es
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Full HD kijelző, Max 5.2", 4Gb RAM, 64Gb ROM.Várom a tanácsotokat. Bármilyen márkájú jöhet, ami az adott kategóriába belefér.
-
Ájvé
veterán
válasz geleati #113416 üzenetére
Tegyük hozzá hogy B20-as verzió nincs belőle, persze ha ez szempont. Puremobile-tól nem biztos hogy vásárolnék. Előttem is írták a spemallt már amit itthon is lehet gariztatni már. Mivel Puremobile is kintről hozza be épp ezért kint is fogja gariztatni ha kell. Így spemall jobban megéri, hiszen olcsóbb és itthon javítják.
-
lezuvius
őstag
válasz Axel007 #113420 üzenetére
100e kornyeken Honor 8-t ajanlanam de az GPU szinten nem tul acelos (jatekoknal nem a legjobb), igy ha ennyire eroforrasigenyes gamekkel jatszol, akkor inkabb ajanlanek egy Htc 10-t vagy Galaxy S7-t. Mondjuk ezek kameraban is jobbak, bar lenyegesen dragabbak is. Ekkora tavra lehet erdemes lenne iPhoneok kozott is nezelodni.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Dareiosss
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Note 4 3GB/32GB, ajánlott jelenleg?
58 éves nő lenne a használója. -
MODERÁTOR
-
Dareiosss
senior tag
válasz Viktor0610 #113424 üzenetére
63 ezer, Edigitál, a 2 sim miatt néztük ezt, mert ár érték arányban nem találtam neki jobb vételt.
-
MODERÁTOR
-
Dareiosss
senior tag
válasz Viktor0610 #113426 üzenetére
Tudok róla, de +1 év garit úgy tudom csak az edigitálnál lehet rá venni.
-
MODERÁTOR
-
Dareiosss
senior tag
válasz Viktor0610 #113430 üzenetére
van kuponunk.
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Fogtam a kezemben egy Iphone 5s-t és nagyon megtetszett.
Az 5 colos telefonok nekem már túl nagyok.Melyik az a klón/hasonmás telefon ami kinézetre és minőségre iPhone 5s, de androidos?
Nem kell csúcskészülék, telefonálásra lenne, nem játékra.
Dual simes kellene mindenképp.Köszi!
-
zorg
csendes tag
Sziasztok,
androidos telefont keresnék feleségemnek. Nem kell nagy méretű legyen, zene hallgatásra, telefonálásra, netezésre.
Az se baj, ha a kamera jó. Használt és új is játszik.
30-35 ezer körül. Köszönöm segítséget. -
lm83
őstag
válasz Dluinet #113428 üzenetére
Ó, csak nem beérkezett tényleg
Én azt hittem már sosem fog befutni az a hajó amin azt hozzákAmúgy egy kicsit többet gondoltam elsőre ettől a telefontól...
Mert mindenki mondta, hogy ez milyen jó, meg hogy megéri.
Hát rendes üzletben (mint edigial, vagy MM) ez is 45 körül van, (mint amiket néztem y6compact, vagy j5), gondoltam ebben biztos több mag van, vagy ram, vagy jobb kijelző. De ebben is csak 4 mag van, 2 giga ram, meg hd kijelző -
Dhampir
félisten
válasz coolpet #113433 üzenetére
Csak érdekességképpen, a már nem támogatott Alcatel OneTouch Fire E kicsit hasonlított rá, lesték is egy páran a menő cuccot.
-
nyisziati
veterán
válasz coolpet #113433 üzenetére
Eredetit is tudsz venni, használt, felújítottban. 16 gigás verzió space grey ~ 68.000 Ft. Áfával, vámkezelve.
Bár a Hardveraprón vannak ettől olcsóbbak is.
A klón kb. 25.000 Ft, de ahogy beg is mondta, tényleg nagyon gyenge hardverű. Plusz a minősége is erősen ingadozó.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Samsung j3 alapdolgokra elég, kamera jó, amoled a kijelző, a tárhely szűk 8 GB ha nem játszik letiltogat pár felesleges dolgot (pl. MS office) elég lehet. MM-ben akcióban most 36 rugó: [link] Elég jó az értékelése, akinek nincsenek nagy elvárásai elég: [link]
Itt a mobilaréna teszt olvasd át, nézd meg a képeket megfelelnek-e: [link]
[ Szerkesztve ]
-
borat26
aktív tag
Üdv Urak!
Van itt köztetek, aki fogta a kezében felhasználás szinten vagy esetleg már összehasonlította a Honor 8-at Samsung S7 Dual-t(Nem EDGE)? A két telefon között fogok, kell döntenem a két sim miatt.
Honor 8-at már nagyjából körüljártam,utána olvastam, viszont a Samsungról "semmit sem" tudok,de jövő hétfőn döntést kell hoznom. Felhasználás szempontjából fontos a jó üzemidő, mert sok a telefon és az internet, kell a jó GPS, minden körülményben jól látható kijelző. Legyen gyors, jó kamerája, sokat fényképezek a munkám miatt. Gondolom ezt mind a két telefon tudja. Sok zenehallgatáa ezért a hangja legyen jó minőségű és fontos még a jó Bt a kohangosítás miatt. Sokat vezetek.
De tartogat-e bármelyik egy átlagos felhasználó számára buktatót? Van-e egyáltalán lényegi felhasználhatóság béli különbség a két telefon között? Modding nem lesz, max dual sim + memória kari
A Honor az dual active, de a Samsung S7 is?
A tapasztalataitokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
zorg
csendes tag
válasz ToniSoprano #113441 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
lezuvius
őstag
-
Sickboy75
tag
Sziasztok,
olyan 50-60e ft korul szeretnek egy Androidos telefont venni, milyen modellekben erdemes manapsag gondolkozni ?
Min 2 GB, de ha belefer 3 GB memo kellene Es az sem baj ha nem 2000-es akksija lesz a telonak hanem valami komolyabb
Koszi elore is !
Udvozlettel,
BB
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest