- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Muerte68
addikt
válasz Sirandrish #112197 üzenetére
jó az én is csak edge-t vennék-annak pld tényleg jó a kamerája
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
-
Muerte68
addikt
-
this is life
Ármester
válasz SPeti1984 #112187 üzenetére
Valamilyen feher , rozsa arany, esetleg pink vagy vilagoskek telefont mutass neki kozepes hw-el azutan kivalaszthatja a neki tetszo darabot ... azert a nok maskent mukodnek mint mi...
A p9-nek +1lovace
Az asszonyt is ha megkerdezik pl hogy milyen autonk van a valasz kek marka neve eszebe se jut ...
Telefonbol is a feher volt a nyero (mert rozsaszinut nem leltem epp)[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Sirandrish
legenda
Immaron S7 Edge tulaj vagyok
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Muerte68
addikt
válasz Sirandrish #112209 üzenetére
Gratula -jól elkalandoztál a P9lite-tól De egyszer kell megvenni viszont készülj fel most már nem akarsz majd gyengébb telót sose
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Sirandrish
legenda
válasz Muerte68 #112210 üzenetére
Köszönöm! Én is úgy voltam vele..ha már veszek akkor egyszer legyen High End....vagy 2 hónapig
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Muerte68
addikt
válasz Sirandrish #112211 üzenetére
Csak vigyázz elindultél a lejtőn-nemsokára elkezded nézegetni milyen lesz az S8
-
P.mini
aktív tag
Sziasztok!
- Árkategória. -40.000 Ft
- Használt vagy új? -Mindegy
- Hol vennéd meg? -Telenor flottában vagyok
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? -Annyira tervezem, ameddig össze nem töröm
- Mire használnád? -Telefon, Messenger, Chrome
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? -Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Minél nagyobb, lapátkezű vagyok...
- Extra: Létezik ilyen árkategóriában vízálló, esetleg ütésálló?
- Redmi 4A-t váltja. Amit néztem: P8 Lite, Samsung Galaxy A5 2016Ezer köszönet!
-
Sirandrish
legenda
válasz P.mini #112214 üzenetére
Mi asszonnyal ma vettünk telefont és lett 2 darab makulátlan P8 lite-unk eladó, ha érdekel
Telenoros, fekete mindkettőEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Muerte68
addikt
válasz P.mini #112214 üzenetére
A5-jobb a kijelző-a két teló nagyjából egy tudású-A5-nálunk jól szuperál pedig a gyerek nem kíméli
+szilikontok-üvegfólia segítLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
SPeti1984
senior tag
Azt tudom hogy másképp gondolkodnak, nekem Oneplus 3 van tehát nekem inkább a belső a fontos. Eddig mi is a P8 lite-ot néztük, de feltűnt hogy a lenovo olcsóbban full hd kb ugyan olyan egyéb hardverrel és ezért lett belőle érdekes szempont.
-
FullGas
aktív tag
Sziasztok!
Általános használatra melyik a jobb vétel szerintetek?
-Huawei P9 Lite
-Huawei P9 Lite 2017
-Samsung A5 2016
-Sony XA
Kártyafüggetlenül venném, és egyenlőre P9 Lite 2017 van az első helyen. Vagy jöhet más alternatíva is -
Shingen
addikt
-
psg5
veterán
Sziasztok! Feleségemnek lecserélnénk a Nokia Lumia 735-öst. Most ha jól gondolom jó áron 20k-ért flottában lehetne megvenni a Huwei P8 Lite-ot. Kérdésem, hogy előrelépés lenne-e és egyáltalán szabad-e még ha jó áron is van egy kvázi 2015-ös telefonra építeni? Vagy kereten felül 28k-ért Samsung Galaxy J5 esetleg 26k-ért HTC Desire 650?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Muerte68
addikt
hasonló tudású-csak gyengébb kijelző-nem oled,a J5-már oled-es de kicsi a memória 8gb+kevés ram.
Inkább a Huawei-t elég stabil teló sok maggal 2gb ram ha nem zavarja a kicsit gyengébb kijelző jó lehet főleg ennyiértLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Telefon csere előtt állok, samsung alpháról.
Az S7-et néztem ki magamnak, de érdekel, van e alternatívája.
Szóval 170-ig, jó aksival, általános használat (telefon, net), szinte semmi játék, viszont egy jó kamera kellene bele (emiatt is esélyes az s7) 5" körülig
Újonnan venném hosszú távra (2-3 év)Van e javaslat?
-
-
outdoor
aktív tag
Melyik androidot ajánlanátok?
Kijelző legyen 6-8" inch, legalább hd felbontás
Dual SIM+micro SD
kitartó akku, mely cserélhető is
Legalább 2gb ram
Iránytű
Kedvező ár kedvező ár/érték arány.
Ha sok ilyen van, előny a hdmi.
Ha nincs ilyen, mi állna a legközelebb?[ Szerkesztve ]
A proper digital assistant could be my best friend
-
jocee777
tag
Üdv!
Kéne egy telefon a Nokia 6131 után. Neeem röhög! (kezd bedilizni + szétesni )
Fontosabb kritériumok:
- android
- új, hazai garancia
- kb. 30k alatt legyen
- 4" (nekem még ez is nagy, tepsi nem kell!)
- dual sim
- 1GB ram
- korrekt GPS!!!Magyarul egy szimpla telefon + navigáció egyben! (igo, waze, stb.)
THX!
Eskü nagyon adja a sok meglepődő arc ahogy felszínre hatol a felismerés, hogy a villamossinen egy villamos jön!
-
mikej95
aktív tag
Nos a végét járja a nem épp mai 1/8G Jiayu G2F WCDMA telefonom. Még a kezdetek kezdetén vettem egy 1/4G változatot arról váltottam erre miután azt egy év használat után összetörtem és azt követően pár hónapon belül megadta magát - kicsit nekem is sikerült erre a folyamatra rásegítenem a végén. A mostanit anno aprópénzért be tudtam szerezni, mert már söpörték ki a megmaradt darabokat a raktárról.
Szóval a léc nincs túl magasan.
Alapvetően zenehallgatásra, netezésre használom a telefont, a kamera már bőven jó ha vállalható minőségű képeket csinál.
Mindkét G2F-fel kifogtam 1-1 olyan példányt amiben megbízhatatlan volt a GPS, így mindenképp hazai garanciás telefon kellene és GLONASS biztos ami biztos, többet nem kockáztatnék.
Újabb Android nem ártana rá (Marsmallow esetleg némi esély Nougat-ra frissítésre), biztonsági frissítésekre vevő lennék, főzött ROM-okat ki szoktam próbálni, szóval ez is előny. Persze mind egyszerre nem megy.
2-3GB RAM lenne ideális, újabb android verziók amúgy is eszik rendesen, főleg amik tele vannak tömve extra szolgáltatásokkal.Amit eddig kinéztem:
Vernee Thor 35K eustock-ról, 1 év gar, android 6.1, B20, stock android de ahogy elnézem van CM14 rá, pár hiba előfordulhat, de ott a hazai garancia (amíg fel nem rakom CM-et).
Xiaomi Redmi 3S 2/16G szóba se jöhet, annyiba kerül most kínából mint amennyibe húgomnak fájt vámkezeléssel együtt, Redmi A4 az egekbe pumpálta az árát.
Xiaomi A4 drágább mint a Thor, de bizonyított gyártó.Nagy gyártók hazai kínálattal nem vagyok képben és kínai telefonok közül is lehet elkerülte valami olcsóbb ár/érték bajnok a figyelmemet.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
paincoder
újonc
Sziasztok!
Xperia Z1C után keresek telefont. Ennél erősebb hardverre semmi szükségem nincs, igaz képernyő szempontból nem adnék lejjebb. Méret igazán mindegy, ár/érték arány fontosabb.
Főbb szempontok:
-50k a határ, kiemelten jó vételért mehet kicsit feljebb is.
-Lehetőleg új, kivehető aksi esetén a használt is OK.
-Android, jöjjenek rá frissítések legalább 1-2 évig.
-Jó aksi mindenképpen fontos, legalább 5 óra képernyőidő folyamatosan bekapcsolt mobilnet mellett.
-Notification LED
-Egyszerűen rootolható
-Szögletesebb forma preferált, de nem kizáró okEgyelőre Xiaomi Redmi 4A Pro a befutó főleg a kedvező ára miatt, de amíg nem érkezik be eustockhoz gondoltam szétnézek, hátha találok egy-két alternatívát.
-
Darellus92
aktív tag
válasz felyx #112054 üzenetére
Az A5 2017 prociban messze elmarad a másik kettőtől emiatt túl is van árazva. A samsungokat egyébként a kezelőfelület miatt nem szoktam ajánlani, mert szerintem túlzottan erőforrásigényes, de ez szubjektív.
Az axon mini 7-ben egy másfél éves középkategóriás proci van, nemhogy szintekkel de kategóriákkal a P9 alatt van az a telefon. (Nem lehet, hogy a P9 Lite-ra gondoltál? Akkor egész más a helyzet.)
[ Szerkesztve ]
HTC = Help This Company
-
vandeminek
tag
Üdv!
Mikor érné meg Samsung S7-est venni? Érdemesebb kicsit várni az S8 megjelenése utánig? Új készülék árát is lenyomhatná a megjelenés, vagy csak a használatakét?
-
lezuvius
őstag
válasz vandeminek #112231 üzenetére
Az ujaket lejebb fogja vinni, hasznaltake mar realizalodott az elmult 1 honapban.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
w.miki
veterán
Tesóm fia szeretne új, Androidos telefont az LG Spirit helyett.
Samsung J510-et nézett ki magának.
Én próbálom a P8l/P9lite felé terelni, de nem jön be neki ez a módosított felület. (MIUI?)
Van esetleg más alternatíva, 60e Ft környékén? Vagy alatta?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
gaben1000
tag
válasz vandeminek #112231 üzenetére
Én már december óta azt várom, jöjjön már az az S8, aztán rá egy, másfél hónapra talán lemegy 150 körülire az ára.
-
atike
nagyúr
Sziasztok!
Mit gondoltok - tisztán kamera szempontjából melyik a jobb vétel...? Honor 6X vagy Moto Z Play....? Az utóbbi megéri azt a pénzt amivel többe kerül az előbbinél?
Köszi!
-
diegho
nagyúr
válasz w.miki #112237 üzenetére
A J510 egy fostalicska hardveresen ezekhez képest. Snapdragon 410, kb 3 éve is egy hulladék SOC volt, most kb olyan, mintha vennél egy új kocka Ladát 3 millióért. A J510 nagyon jó szándékkal ér 40k-t és ez tényleg a nagyon nagyon maximum. A többit ugyanúgy be lehet szerezni, és évtizedekkel előrébb vannak.
Hogy ezek közül melyik?
Xperia XA - ütős design, HD kijelző, elég stock közeli droid, viszonylag erős SOC, használható kamera, átlagos akksi [link]Moto G4 - szokásos Moto féle szinte 100%-ig stock droid, 5,5" FHD kijelző Snapdragon 617-el, a kamera is használható, csak 1 év garancia [link] itt 2 év bolti gar
Moto G5 - ez már 7.0-al jön alapból, szokásos Moto körítéssel, G4-nél lehelletnyivel gyengébb SOC, viszont kompaktabb méret, nincs konkrét tapasztalatom vele, de teszterek szerint jó választás 2 év bolti gari
Honor 7 lite - ez hardveres ugyanaz, mint a P9 lite, csak olcsóbban [link]
Nexus 5x - original google romok, gyors működés, kifejezetten jó kamera - szokásos LG - féle alaplap hiba előjöhet, 2 év szavatosság keretén belül elvileg cserélik, de nem minden esetben [link]
Huawei P9 lite - a tavalyi év slágerterméke, kellően erős SOC, FHD kijelző, használható kamera, jó fogás, jó akksi, egy korrekt telefon [link]
Ezeket miért nehéz beszerezni? Szerdára a kezedben vannak. Boltból pedig nem veszünk semmit, mert úgy nem él a 15 napos elállás joga, boltban csak megnézed, hogy mi tetszik és megveszed interneten.
-
diegho
nagyúr
válasz atike #112238 üzenetére
A kérdésed eléggé érdekes. Ha kamera a szempont egyik sem jutna az eszembe. A Honor 6x azért, mert alig drágább a Honor8, ami néhány évvel előrébb tart minden téren. A Moto Z Play pedig azért nem, mert a Moto kamera szoftvere buta és 130k-ért már lehet jó kamerás telefont venni.
Csak hogy párat említsek:
- Huawei P9 123,4k - [link]
Galaxy S6 130k - [link]
- Honor 8 106k - [link]Ez a három telefon minden tekintetben jobb, mint a két kérdezett. Az S6-ban még OIS is van és baromi jó videókat lehet vele rögzíteni, a két másik OIS mentes, ezért este bűvészkedni kell kicsit, valamint a videó is remegős.
-
atike
nagyúr
válasz diegho #112240 üzenetére
Azért "csak" ennyi volt a kérdés, mert egyéb szempontok alapján erre a két típusra szűkítette le.
Kapásból a minimum 5,5 colos kijelző már megszűri azt, hogy mi jöhet szóba és az is, hogy Samsungot nem szeretne.
Szóval a kérdés még él... Azaz más szempontot nem figyelembe véve melyik a jobb kamera szempontjából? Honor 6X vagy Moto Z Play...?
-
diegho
nagyúr
válasz atike #112241 üzenetére
Mindkettő csalódáshoz vezetne kamera szempontjából az összeget figyelembe véve, a Z Play-ben jobb a szenzor, de fapados a szoftver. Mondjuk ott van a OnePlus 3T alig többért, mint a Z Play és 5,5", de ezeknél egy LG G4 is jobb vétel lenne kamera szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
onlineair
tag
Hali, androidosban mi most a legjobb vétel max 4,7"-ig de ha lehet inkább még ez alatt, ill mi az Iphone SE (4") androidos megfelelője tudásban és méretben? (Samsung, LG, Alcatel kivételével)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Router gondok
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest