- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz manchester85 #16942 üzenetére
A hátlap edzett üveg?! Ezt nem tudtam.
Ideje volt epöléknek belátni, hogy a leteszem az asztalra és 2 sec múlva már karcos is - hátlap nem felel meg egy felsőkategóriás teloban, ugyanezt ideje lenne belátni az ipod Touchban is, mert ott szerintem sokkal durvább a helyzet, mint itt.
Bal kézben tartva a telefon azonban az ember tenyerének jelentős része hozzásimul a telefon bal oldalához és minden esetben csökkenő térerő-visszajelzést eredményez. A videó ott van mellette, a hiba pedig létezik, és többek között szerintem ezt sem engedheti meg magának egy ekkora cég, aki 200 rugóért árulja a teloit. -
-
viola49
csendes tag
Hm, nekem olyan max hatvan körül kellene telefon, valaki tud valami jót ajánlani? Meg igencsak elgondolkodtam a szempontokon, hogy mire is használnám. Zenehallgatáson kívül semmi extra igényem nincs, az internettől pedig tartok, bár tudom, ez nagyrészt a tájékozatlanságomból fakad. Lehet, hogy csak divat hatása, hogy én is egy okostelefonra vágyom és nem érem be egy sima, mezei kis akármivel?
Nincs második lehetőség!!! :P
-
iwtss
tag
Hi!
Egy gyors valasz kellene nekem : Szerintetek egy hasznalt Galaxy S (89K+3 honap gari) vagy egy uj Sony X10 es??????
-
picur220
veterán
válasz krisztian112 #16956 üzenetére
Mert az X10-es nem kapacitív MT kijelzős?
Egyébként szerintem is SGS.
[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
N95 8GB vagy N96?
Esetleg más hasonló alternatíva?"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
-
picur220
veterán
válasz manchester85 #16970 üzenetére
4 iPhoneból 2 - a kijelző kivételével - műanyag. Erre értettem, a vitát pedig már egyszer sikerült lezárni, és ha nem bolygattad volna fel, nem offolnék, és kapásból 2 offal kevesebb lenne a topikban. A "vitát" még egyszer lezárom.
-
Pekin
csendes tag
Ahoj kedves mindnyájatok. Gondban vagyok, szokásos vásárlás előtti, őrülettel határos elme-mód. Kérném a segítő energiát. A keretösszeget 45 ezer forintban maximaliláltam. Nyitott vagyok, bármilyen készülékre ráirányíthatjátok a figyelmem, de jelenleg ezeket látom mint szóbajöhetők:
- Nokia 5230
- Sony Xperia 8
- LG Optimus GT540Olvastam kapacitív vs. rezisztív vitákat, igazából saját, IRL tapasztalatom nincsen ezzel kapcsolatban. Előkelő helyen szerepel nálam az igények közt a normális gépelés, gyakran hosszabb ideig, mint egyetlen, írásbeli kommunikációra alkalmas eszköz állna rendelkezésre a leendő teló, úgy hogy nagyon nem mindegy. Ezen a ponton lyukadtam ki az Xperiánál, minek viszont meglehetősen fakó színű és fényű, hervasztó a kijelzője - a jó képet sem vetném meg. Ráadásul hosszabb olvasgatásnál az alacsony kontraszt sokkal jobban fárasztja a szemet - az enyémet legalább is.
Tehát kövérebb mailek, postok is íródnának, hosszabb MSN-ezéseknek is alávetném, mik a tapasztalatok, melyik kijelzőtípus jobb erre? Melyik szereti a stylust (is), melyik az ujjat inkább, s miért? Átlagos kezeim és ujjaim vannak, körmözést nem preferálnám hosszabb távon.600 MHz-esek a procik, az egyre újabb és újabb Androidokat futtatva nem lesz lassabb a rendszer? Ez a része még homályos.
Térerő is fontos lenne még, pusztában a dicső célhardver, Huawei lópikulát ér (lokális mobilnet monopólium), ez a fő oka, hogy ismét veszek telefont. Az előzővel is rendben volt. Tehát térerő-vevő tapasztalatok is jöhetnek. Meg minden egyéb amiről még fogalmam sincs meg nem gondolok rá.. Első smartphone lesz.P
-
Pekin
csendes tag
Gondoltam BlackBerryre is, de előbb inkább kitapasztalnék az érintős világot. Esetleg használt HTC, vagy 55ezerért egy Samsung S3 - ő mit tud?
Mennyire okés manapság a Symbian? Igazából az Android felé hajlok, már csak a fejlesztői közösség és azok szorgalma miatt is. Egyáltalán egy huszonezres érintős telónál miben, mivel ad többet ez a kat, közel az 50-hez? Nagyobb kijelző + normális OS, oké. De a mindennapi gyakorlatban..? -
ZUZZO
csendes tag
Kérdésem lenne h szeretnék 55-60 ért telefont venni de nem tudom melyiket vegyem meg .Szerintetek melyik lenne a legjobb ???
-
krisztian112
senior tag
Én nézegettem a nokia N79-et de már seholsem forgalmazzák, pedig nagyon jó teló:S
Huawei P10 lite
-
akos727
senior tag
Samsung Wave S8500 50-60 között vagy Zte Blade?
Amire kell: ZENE,fotó,videó, játék, netezés wifiröl, gps, film nézés, lehetőleg hangos hangszóró. -
albiosz
őstag
válasz krisztian112 #16982 üzenetére
+1
-
akos727
senior tag
válasz krisztian112 #16982 üzenetére
Badának milyen a szoftver támogatottsága? Mennyi/milyen minőségűek az appok rá?
-
LA_COSTE
senior tag
válasz akos727 #16984 üzenetére
Amiket leírtál kritériumok, azokat az alap alkalmazások tudják a Badában. Ha arra vágysz, hogy több alkalmazás közül válogass, sajnos itt csak a töredék van még,
www.samsungapps.com-ot nézd meg!
Viszon vasban (akár szó szerint is) odaveri a ZTE-t magasan.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
svili
tag
Sziasztok!
A jó öreg SE P1-em "nyugdíjba vonul" a kiszemelt utódok: Nokia C7 vagy Samsung Galaxy S. Telenor üzleti előfizetésben csak kb. 10k Ft a különbség - nekem tetszik az Android, de a C7 külsőleg minőségibb benyomást kelt. Plusz pont a hardveres híváskezelő gombok. Az SGS mellett viszont a S-AMOLED kijelző és a kiváló multimédiás képességek szólnak - a segítséget előre is köszönöm!.
[ Szerkesztve ]
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
Jadro
veterán
Szerintem elég nagy különbség van a két telefon közt. A C7 biztos minőségibb cucc, de az SGS-sel sincs nagyobb baj. Elég hülye műanyag, de azért nem recseg-ropog. Remek vékony tokok vannak rá, ilyen kategóriában úgyis merészség tok nélkül használni a telefont. SGS-ben nincs vaku, nem százas a GPS hardveresen, de szoftveresen lehet kicsit reszelni rajta.
Hardveres híváskezelő gomb SGS-nél is beállítható, én is féltem először hogy nincs. Középső gombbal fel lehet venni a hívást és a jobb felső power gombbal meg lerakni.
Belsőleg pedig szinte minden az SGS mellett szól. Kijelző, proci, remek rom és program ellátottság, hatalmas support júzer részről, android. (Ha google dolgokat használsz, akkor pláne.) Gyártói oldalon a Nokia support izmosabb ez tény. Elvileg elég jó symbian frissítések várhatók a jövőben, mondjuk rá is fér erre a rendszerre.
Ha nem akarod túl sokat turkálni a telefont hanem csak használni, akkor talán C7. Egyébként az SGS elég nagy élmény szerintem.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
zedar
csendes tag
Sziasztok.
Vásárlás előtt állok.
Olyan telefont keresek amire érdemes lenne lecserélni a mostani Samsung i8910HD-met.
Lényeges feltétel lenne benne a jó fényképező, mert elég sokat használom (tudom, hogy nem olyan mint egy fényképezőgép, de eddig az N95-tel voltam a legjobban megelégedve).Olyan 200ezer forintig, max, de ha olcsóbb se baj
köszi
-
batorpeti
tag
Nem tudjátok véletlenül hogy Budapesten valamelyik műszaki üzletben nincs e kiállítva nokia N97? Úgy tűnik hogy egy ilyet szeretnék végülis venni, de előtte azért szeretném kipróbálni hogy milyen.
-
Falconer
aktív tag
Sziasztok!
W960at adom el, helyette kéne egy okosteló, lehetőleg andoriodos!
A kritériumok:
- itt a PHn second hand, totál max 35k
- min 320*480 felbontásMire hsználnám:
- elsősorban zene hallgatás (jó hangminőség fontos!), netezés wifin suliban (vpn), office, pdf doksik nézegetéseZenére van nagyon jó Sennheiser fülesem, szóval fontos, hogy jó legyen a hangja. A lehetséges lassúság annyira nem zavar, mert a W960 sem volt egy villám, a lényeg az, hogy min azt a szintet hozza A szoftverezéstől nem riadok vissza, szóval kéretik belekalkulálni a legjobb moddolt szoftver lehetőségeket.
Amiket kinéztem eddig:
LG Optimus, T-Mobile Pulse, ZTE BladeKöszi előre is
-
Gaheris
csendes tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni okos-telefon vásárlásban. Hagyományos mobillal rendelkezem, és úgy éreztem itt az ideje váltani,viszont nem tudok döntésre jutni.
Előfizetéssel vásárolnám, így 4 androidos telefonra szűkítettem a listát (ezekre van keret )
a telók:
LG Optimus GT540
Samsung Galaxy 3
Sony Ericsson X8
HTC Wildfire
Szeretném,hogy 2 évig kiszolgáljon (legalább).
mire is kellene:
-telefonálás sms egyértelmű
-navigáció (talán a legfontosabb pont)
-a multimédia csak annyiban fontos, hogy így nem kellene minden fotózásnál fényképezőgépet külön cipelni (nem akarok művészi fotókat, tipikus kirándulás és akkor nem kéne fényképezőgép)
-ill wifi, hogy ne kelljen mindig mindenhova notit vinni
segítségeteket előre is köszönöm -
krisztian112
senior tag
-
Obi Wan
tag
Motorola defyhez mitszoltok??? sztetek mennyir tudnám használni nagyon alap (de télleg csak a legfontosabbakat tudom) angol tudással?
Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
Falconer
aktív tag
Oké thx, akkor vszeg blade lesz.
Samsung i7500-ról vélemény?
Kisebb a cucc, 320*480as AMOLED, proci az csak 528mhz, (720ra lehet tuningolva) gondolom a kisebb felbontás miatt ennyi elég is nem? Android 2.2vel lenne 40k, szal drágább :/ De ennek igazoltan fasza a hangzása... (ennyit birtam saját magam kihozni belőle )
szerk: ha vennék egy 8gigás karit a ZTEhez, akkor az is kb 38 lenne...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest