- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
kisGAS
csendes tag
Hali
Telefon vásárlás előtt állok, ezért járultam eme dicső, és értő fórum elé.
Szóval az ára egyenlőre mellékes, viszont meglévő T-Mobil kártya menne bele.
Elsősorban telefonálás, határidőnapló, e-mail, irodai/üzleti alk., nettezés menne rajta, másodsorban navigáció, mp3, fotó.
Ami még fontos, hogy jól össze kellene dolgoznia az asztali gépemmel. Értem ezalatt a doksik szinkronizálhatóságát, asztali gépről indítható hívások(pc headset), sms küldés/fogadás. A hálózati nyomtatóra történő nyomtatás az mennyire ábránd?A iPhone 4 tetszene, csak nem tudom tudja-e ezeket.
GAS
-
Bala888
csendes tag
válasz kisGAS #16252 üzenetére
Én is, úgyhogy csak azokat az információkat tudom Neked átadni, amiket én is hallottam.
Mondjuk nem az iphonnal, hanem a SE xperia x10-zel kapcsolatban, ugyanis én azt néztem ki.
Ami az irodai részt illeti: teljes irodai kommunikáció van benne: e-mail, vpn, stb.
WIFi-t tartalmaz, úgyhogy az internet is meg van oldva.
Beépített navigációt tartalmaz, illetve egy 8.1 Mp-es kamerát ( vakuval, stabilizátorral).
Ezen kívül, ami szerintem az általad leírtaknak a legjobban megfelel, az a timescape és mediascape funkciók. Mind a kettő egy nagy összefoglaló felület: az előbbi a hívásra, smsre, e-mailre, közösségi oldalakra, az utóbbi pedig a fotókra, videókra, zenékre vonatkozik.
Gyakorlatilag úgy kezelhetsz vele mindent, mintha a számítógépednél ülnél.Bala
-
summr77
csendes tag
Sziasztok,
vennék okostelefon-területre belépőként olcsón jót, voda kötöttséggel.
Ezek tetszenek, ki melyikre voksol? Tényleg rövid okosságokat kérek, nem regényeket, inkább sorrendet állítsatok, kinek melyik lenne az első, második, stb.Árkategóriában ez fér bele
- Samsung i5800 Galaxy 3
- Sony Ericsson Xperia X8
- Sony Ericsson X10 mini pro
- HTC Wildfire Mokka
- LG GT540 Optimus
- BlackBerry 8520 (RIM)
- Samsung S5620 Monte (touchwiz OS)
- Nokia 5230 Navi Chrome (symbian OS)Mire használom?
- Net: hírek olvasása, fb, tw, gmail, esetleg gdocs vagy egyéb jegyzetelés, email
- Sw: szótár, navigáció, könyvolvasó, management alkalmazások fognak érdekelni
- Mennyit: napi 2 órát utazok(bkv), ezt soknak veszemMilyen távra tervezek? - 1 éves hűséget írok alá.
Milyen kialakítású telefont keresel? Inkább azt mondanám, melyek a legfontosabb paraméterek számomra:
- kijelző mérete
- sw környezet - appok böngészése és használata miatt
- jegyzetelés (tehát qwerty bill, vagy nagyon jó érintőképernyő)
- kijelző felbontása
- GPS navnálam most ez a sorrend - nem biztos, hogy ez a végső...:
1. Sony Ericsson Xperia X8
2. Sony Ericsson Xperia X10 mini pro
3. Samsung i5800 Galaxy 3
4. LG GT540 Optimus Fekete
5. Nokia 5230 Navi Chromemondjuk elég az első ötöt benyomni. Ezer köszönet!
-
csehe02
csendes tag
sziasztok!
szól valami ok az ellen hogy lecseréljem a galaxy3-amat egy zte blade-re?
zte-t tudom hogy imei alapján ki lehet függetleníteni. ezt ha gari miatt szükség lenne rá vissza lehet csinálni?
köszi![ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #16251 üzenetére
Szia!
Le szeretném cserélni a Sonyericcson Satiom egy Nokia C7-re. Szerinted nem járok rosszabbul?MegtorloXp
-
albiosz
őstag
A Nokia azért még mindig elit kategória szerintem. Egy LG-hez képest mindenképpen. Én ezt ajánlom inkább. A C7 pedig egy gyönyörű készülék, funkcionalitásban sem kell szégyenkeznie.
Alapmobil + ipod szerintem felesleges, ha egy eszközben is megkapod azt, amit úgy kettőben kapnál.
-
doc
nagyúr
válasz summr77 #16254 üzenetére
ha a kepernyomeret szamit (marpedig ennyi netezesnel fog) akkor az X10 mini kiesik, az nagyon kicsi...
en nemreg vettem X8-at, nagyon szeretem, bar napi 4-5 orat nem neteznek rajta szivesen, de szerencsere rengeteg mast is lehet vele csinalni
nalam mindenkepp csak Android johetett szoba, LG semmikepp, a Mokka valahogy nem kerult kepbe, a maradek harom meg pont az a harom telefon volt, amik kozott en is vacillaltam
az X10 mini pro a kicsi felbontasa (320x240) miatt esett ki, a Galaxy 3 meg nem volt annyira meggyozo mint az X8, ami viszont nagyon jo cucc, egy pillanatra sem bantam meg hogy ezt valasztottam -
csehe02
csendes tag
sziasztok!
galaxy3 és zte blade közül melyiket érdemes venni?
melyik használható jobban általános használatra? -
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Androidos telót szeretnék vásárolni.
2 versenyző között gondolkodom:
1. ZTE Blade (T-mobil)
2. LG GT540 (használt)Az oprendszert már ismerem Voda 845-öm volt, csak a kijelzője nem jött be igazán.
Főként zenehallgatásra használnám (fülessel, sokat utazom) internet, néha játék, kevés navigáció.Melyiket ajánljátok? Esetleg alternatíva hasonló árkategóriában?
Előre is köszi!
-
Kapanyél
őstag
Hali!
Kis szubjektív segítséget kérek Tőletek. Samsung GT-S8500 Wave-et szeretnék lecserélni egy jobban támogatott gépre. i9000 Galaxy S és iPhone 4 között kellene dönteni, de nem tudok. Ki hogyan döntene?
Galaxy S vs. iPhone 4
- Android = végtelen lehetőség, de az Apple Store is emészthető...
- S-AMOLED igazi fekete, "megakontraszt", de a Retina sem rossz kompromisszum
- iPhone-nak nem cserélhető az akkuja (Galaxy-nak igen?!), mindig van nálam pótakku is
- iPhone-ban nincs(?) FM-rádió, kocogásnál jobban szeretem, nem kell MP3-akat tárolni
- iPhone kisebb, jobban kézreáll, Galaxy-t már nehéz megfogni egy kézzel
- iPhone "menőbb", értéktartóbb(?), bár jóval drágább is
- iPhone-on van LED...Tehát gyakorlatilag néhány praktikus részlet versenyez a jobb ergonómiával. Nem feltétlenül a "legjobb vétel" érdekel. Egyelőre iPhone felé húz a szívem.
Amit használni szoktam: FB kliens, MSN kliens, időjárás widget, ébresztőóra, PDF nézegetés, Excel táblák alapvető szerkesztése, sok pofázás.
Véleményeiteket előre is köszönöm!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Jadro
veterán
válasz Kapanyél #16266 üzenetére
"Samsung GT-S8500 Wave-et szeretnék lecserélni egy jobban támogatott gépre."
Megértelek. Én SGS-re léptem, de ennek ellenére elnézve a Te használati szokásaidat, lehet hogy az I4 jobb választás. Azért a retina display felbontása tényleg jobb és ha sokat olvasol rajta meg szerkesztesz táblázatokat, akkor kellemesebb lesz.
SGS-hez pár dolog: Igen akku cserélhető. Szerintem kezelhető szépen egy kézzel is, pedig nincs nagy kezem.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Zsombe
senior tag
válasz summr77 #16254 üzenetére
Szia,
BB 8520 sajnos két ok miatt felejtős a preferenciáid alapján:
- nem 3G-s, EDGE viszont nincs a Vodánál, így nagyon lassú lenne rajta a mobilnet, mivel csak a GPRS alapú adatkapcsolatot tudnád használni.
- navigáció
Egyébként én is sokat gondolkodtam ezen a készüléken, de a 3G hiánya miatt (és a Vodafone-nál irreálisan magas BIS okán) végül Nokia E5-öst vettem.X10 mini pro szerintem a kis kijelző miatt felejtős.
HTC Wildfire Mokka a kijelző felbontása miatt problémás lehet, mert sok program nem kompatibilis vele, legalábbis ezt olvastam róla.
Samsung Monte szerintem nem kifejezetten okostelefon, legalábbis a többi készülékhez képest.
LG GT540 Optimus én valahogy ódzkodom az LG-ktől.
Az általad felsorolt telefonok közül nálam ez lenne a top3 (igazából mást nem is választanék a fentebb említett okok miatt):
1. Nokia 5230 Navi Chrome
2. Samsung Galaxy 3
3. SonyEricsson Xperia X8''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
drazse2000
csendes tag
Szeretném kikérni a véleményetek, hogy milyen telefont érdemes most venni. Először is, hogy érdemes e várni májusig, mert akkor ballagásra kapnék egyet, vagy inkább most? És ha most akkor milyent? iPhone ki van zárva, tömeg telefon nem kell. A Motorola MIlestone 2 amin erősen gondolkozom. Az iPhone csak végső esetre jön szóba, de végülis azis fent van a listán mint lehetőség. köszi
-
doc
nagyúr
válasz drazse2000 #16269 üzenetére
ha nem surgos, szerintem varj, muszaki cikkekre, de IT-re foleg igaz hogy minel kesobb veszed, annal jobban jarsz, raadasul addigra mar 2.3-as Androiddal is kaphatsz
-
Klemens
őstag
Sziasztok ismét!
A múltkor volt szó, hogy akarok telefont venni, akkor a Milestone 1 volt a jelölt, de volt szó a 2-ről is, ugye ő már megérkezett, de 130K-s árával nem éppen olcsó és én meg ugye lízingelni szeretném, úgy meg aztán...
A Milestone 1-el annyi a bajom, hogy én azt hardveresen valamiért kevésnek érzem és azt meg egyáltalán nem akarom, hogy nekem a telefon akadjon, lassuljon, stb...
Ezért is lenne jobb a Milestone 2, abban azért duruzsol a Ghz-es proci, de annak még olyan ára is van.
Ha mondjuk maradnék a Milestone 1 áránál, tehát a 80-85K-nál, akkor abban az árban mi a best buy?
Amire kellene igazából:
a legalább 3,5"-os kijelző
Qwerty
akku minnél tovább bírja
net (face, msn, youtube)
esetleg filmnézésBár... mindenzt elnézve, gondolom pont a Milestone 1 lenne az.
szerk.: egy kicsit szemezgettem a Nokia C6-tal, de a teszt nem győzött meg igazából...
Az a legjobb, hogy 2 napig használtam egy E51-ez és baromira bejött.
Gyors, nagyon jól bírja az akkuja, gyorsan lehet vele írni. Viszont a kicsi kijelző az zavar meg nem egy E51-et akarok használni.[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
metaldog
aktív tag
HI le cserélném a telómat segítség kellene S9000 galaxy vagy htc desire hd mindkettő jó nemtom mégsem.
-
megema
őstag
Sziasztok!
Egy hete ellopták az iPhone 3GS-emet, így arra gondoltam hogy kipróbálnék egy Android-os telót. Az elvárások igen széleskörűek lennének, mivel gyakorlatilag mindenre az iPhone-omat használtam. Főleg mobilinternetre, filmnézésre és zenehallgatásra kéne most valami. A keret 50 ezer környéke lenne, de használt és új készülékek is szóba jöhetnek.
Ami nélkülözhetetlen: 3.5-ös jack, kapacitív érintőkijelző minimum az iPhone méretében (3,5") és felbontásában (480*320), HSDPA (lehetőleg 7.2 Mbit vagy gyorsabb), WiFi, Bluetooth és megfelelő hardver Blu-ray lemezekről lementett .avi filmek lejátszásához konvertálás nélkül.
Ami jó lenne a fentieken felül: jó GPS, elfogadható minőségű kamera, erős akku, nagy méretű belső memória.
Előre is köszi a tippeket!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok,
telefont szeretnék venni, valami okostelefont. A telefon vásárlására a t-mobile-nál kerülne sor, két éves hűséggel.
Két mobil operációs rendszer van ami szimpatikus (programozóként fejlesztenék is a telefonra, így a fejlesztési potenciál is fontos). Ez a két mobil operációs rendszer: Android, Windows Phone 7
Illetve egy telefon tetszik még, az Iphone 4G, de ez mivel nincs macem meg .netben vagy javaban szeretnék fejleszteni, így elégé kiesőben van a telefonok köréből amikkel szemezek, pedig ez tetszik legjobban.
Ha rámenne az android az iphone 4G-re akkor már venném is
Szóval a kérdés az, hogy milyen telefont érdemes vennem, esetleg milyen alternatívák vannak.
Olyan telefon kéne, ami bírja a használatot...
-
summr77
csendes tag
Mostmár csak ez a kérdés: xperia x8 vagy Samsung galaxy 3?
-
summr77
csendes tag
válasz Zsombe #16268 üzenetére
Köszi Zsombe!
Nokia-tól leginkább a symbian miatt "fázok", bár eddig ccsak Nokiám van és baromi megbízható. Viszont olvastam ezt: http://amby.hu/mennyire-halott-a-nokia és megrendültem. Ha most az android miatt X8 vagy Galaxy 3 is lesz a választásom, elképzlhető, hogy visszaevezek Nokiára 1 év múlva.
-
ochee
csendes tag
Sziasztok!
Telefont
szeretnék(pff) kell cserélnem, mert már halódik, ebben kérném a segítségeteket, szerintem csak Ti tudtok segíteni.
A témában a fórumot, teszteket, stb. már eléggé átolvastam, körbejártam, de mégsem egyszerű dönteni.
Nokia N-series telefonról váltanék, szeretnék Nokiánál maradni de nem mindenáron.Ami fontos: Autofókuszos kamera a gyakori makró felvételek miatt, min. 5MP, hívás fel-és letevő gomb (!!!), Wifi, GPS, ha esetleg Skype-képes az plusz
Ami ne legyen: qwerty billentyűzet, kinyitható, elcsúsztatható forma
Szolgáltató: T-mobile
Ár: nem rövidtávra venném, így ez most nem a fő szempont
Mire használnám: Alapvetően telefonálás, sms-ezés, fotók készítése, internet, email, néha navigáció
Nagyon várom, hátha van ötletetek, vagy győzzetek meg miről mondjak le
Vagy várjak inkább, jön ki valami olyan készülék amire érdemes?
[ Szerkesztve ]
-
summr77
csendes tag
Zsombe, még egy kérdés, ezt mondod: "HTC Wildfire Mokka a kijelző felbontása miatt problémás lehet, mert sok program nem kompatibilis vele, legalábbis ezt olvastam róla"
Meg tudod mutatni, hol mondták ezt? Mert most úgy alakult a dolog pénzben, hogy Wildfire-t is tudnék venni...De ha a fenti igaz, nem érdemes xperia 8 helyett ezt venni. Tenkjú
[ Szerkesztve ]
-
summr77
csendes tag
,
[ Szerkesztve ]
-
Akoneira
tag
Melyiket ajánlanátok?
2-3 éven belül nem szeretnék újat venni!
Motorola milestone 2 vagy HTC Desire Z!
azt hallottam, a Desire Z-nek hibás a trackpadja.Ebből mi igaz?Htc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10
-
edgelaszlo
senior tag
Omnia "-es telefonnal "vonulok" egy éve, gondolkozom egy cserén, androidos gépet szeretnék, csak a tesztek alapján nehezen tudok dönteni...tegyük fel pénz annyira nem számít( pedig de, csak tételezzük fel, iPhone 4 azért túlzás(már árban)..
HTC Desire
HTC Desire HD
Samsung Galaxy S
ezek elsőkörben...( Win7-től kicsit félek, mivel új platform)
ami a samu ellen szól az a vaku hiánya....
felhasználás: telefon sms alap, Wifivel net, böngészés, zenehallgatás, youtube leselkedés, heti 3-4 szer gps is, az Omnia 2 telefonomon köbö 500 kép van, tehát fotó videó....
tippek?
előre is köszi és üdvtelefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
akos3
addikt
Ezekkel eléggé leszűkíted, ha szeretnél háznál maradni:
Ami fontos: Autofókuszos kamera a gyakori makró felvételek miatt, min. 5MP, hívás fel-és letevő gomb (!!!), Wifi, GPS, ha esetleg Skype-képes az plusz
Ami ne legyen: qwerty billentyűzet, kinyitható, elcsúsztatható formasztem is az egyik legjobb megoldás az N8 Az megfelel ezeknek a kritériumoknak mind, és hát valljuk be nem rossz...
-
Zsombe
senior tag
válasz summr77 #16284 üzenetére
Itt a mobilaréna fórumon olvastam a Wildfire topikjában. Még valahol az elején, de pontos hsz számot sajnos nem tudok mondani.
Egyébként nagy kár, pedig a HTC telefonok egyébként nagyon jók, legalábbis sokan szeretik, dicsérik.Szerintem ne félj a Nokiától, vagyis a Symbiantól. Engem sokan néztek hülyének, hogy Androidról váltok Symbianra. Bevallom őszintén kicsit én is féltem, mivel utoljára 6 évvel ezelőtt volt Symbianos telefonom (Nokia 3650), de abszolút nem bántam meg a váltást. Az én preferenciáimnak jobban megfelel a Nokia E5, mint a Galaxy Spica.
De ha csak a Galaxy 3 és X8 marad a tarsolyban, akkor azt javaslom nézd meg mindkettőt élőben és azt válaszd, amelyik jobban tetszik, mert igazán nagy különbség szerintem nincs közöttük. Én talán az X8-at választanám.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
akos3
addikt
Ó basszus tényelg ennek nem felel meg az N8
Akkor nem tom, h melyiken van ami viszont a többi kritériumot maradéktalanul teljesíti. én még mindig azt mondom h talán az N8 a legjobb, mert az illető igencsak kiemelte a kamera tudást...Ugyanakkor a hívásfelvevő gombokat is. lehet kompromisszum lesz ebből.. Vagy Te mit ajánlasz Neki?[ Szerkesztve ]
-
ochee
csendes tag
Köszönöm az eddigieket!
akos3, igen, én is az N8-ra szavaznék, viszont Karma-nak igaza van a gombokkal kapcsolatban
a C7-et most azonnal megvenném annyira jól eltalált darab, csak az a kamera ... túlságosan elkényeztetett a mostani autofókuszos Zeiss objektívje...
ha jól látom eddig, más márkában annyira ne gondolkodjak, inkább az igényeket alakítsam a kínálathoz? -
ledger
tag
Sziasztok !
Teló vásárlás előtt állok,három kiszemelt
nokia 5230 navi
samsung galaxy3
samsung wave723
Mi a különbség az Android és a Bada operációs rendszerközt, melyiket érdemes választani?
illetve a Wave723-nál csak 262 ezer színt látok a leírásban a másiknál 16M ez nagyon észrevehető a kijelzőn?
illetve szerintetek a két samsung készüléknél lehet offline módba használni a navigációt?
Légyszi segítsetek. -
Garsza
veterán
heló van van nekem egy Samsung Wave telóm. És olvastam neten hogy létezik már Bada 1.2 oprendszer Aszt szeretném tudni hogy hogy már hivatalosan is ki e jött vagy még csak illegálisan lehet felrakni? Ha már hivatalos akkor hogy lehet feltenni a telóra?
Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest