- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
krisz1019
csendes tag
Még egy telefont nézegettem...
Samsung monte s5620.
Vélemény?
Most azt mondta ismerősöm a Bledeból csak az új 2.2 verziót érdemes megvenni.
talán a t-nél már olyan van. -
MC Pite
veterán
SGS nagyon elveri N8-at kijelzőben?
Bandus99: Sztem nem rossz az N8, ha drága, X6 is játszik - jobban is jársz velük függetlenül, ténél én véletlenül sem vennék symbianos telefont, várva arra hogy a tré 1 éves késéssel még egy bétás szoftot engedélyezzen
chopper84: Defy. Max annyi hátránya van hogy normális headset nincs hozz, csak bt-os.
korpicschess: N8 programkínálatban nem nagyon van már lemaradva, sok minden fut a sima S60-as progikból, a maradékot meg pótolják. Eredendően a symbian kb az első programok terén, hisz régi motoros más.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
sz_abika
addikt
Egy szolid kerdes:
rezisztiv vagy a kapacitiv kijelzo szereti jobban az ujjal valo kezelest?PSN: xszabikax
-
talpalavalo
aktív tag
válasz AxBattler #17646 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy ZTE, azaz ZTE az ügyfélszolgálata pedig... Szerviz az nuku, maga a telefon tapintásra összeszerelésre látszik, hogy hát nah nem épp minőségi, nem véletlen az ára....
Ha már ennyit költesz jól gondold át, és vizsgálgasd meg a hasonló árú LG készülékeket is
Sokat jelent ám a Garancia meg a megfelelő szervizek egy középkategóriás telefonnál -
andersen32
csendes tag
Üdv,
Okostelefonhoz használható applikációkat keresek: profi videó, kép, html szerkesztől, ftp klienssel.
Több, kültéri rendezvényt szeretnék dokumentálni és publikálni. Symbian, Meego, Android-os telefont használnék, Iphone nem érdekel. Első körben úgy néz ki, hogy a Nokia N9 (nem N8) és a Sony Xperia Arc fog a későbbiekben megfelelni az igényeknek.
Tehát mobiltelefonnal elkészülni mondjuk 50 kép, és 10-15 darab, max 1 perces videó.
A képszerkesztő applikációtól, amivel megdolgoznám a képeket, elvárnám, hogy alap dolgokat tudjon, mint pl: fehéregyensúly javítás, árnyékok világosítása, kontraszt / szaturáció beállítás, kép egyes részeinek retusálása, és minimum abobe lightroom 3 szintü zajszűrés.
A videószerkesztőtől elvárnám: videók összefűzése, több videósáv és hangsáv kezelés, zene alárakás a videó alá, átméretezés, és minőségi videó konvertálás flv formátumba.
Ezt a pakkot egy korrekt ftp applikációval tölteném fel egy ftp szerverre (a mobilos előfizetéshez tartozó netelőfizetéssel, pl 500 megás t-mobile csomag).
A weboldalt (mármint a html és css file-t) egy jó, kódszintű html szerkesztővel szeretném elkészíteni, és ugyanúgy ftp-vel feltölteni.
A kész pakkot pedig a beépített böngészővel megnézném az éles weboldalon.
A probléma:
Bárhogy néztem át az ovi és az android store-t, illetve free ovi és android-os appokat kínáló oldalakat, csak bohóckategóriába tartozó applikációkat találtam, ami töredékét tudta az általam elvárt szintnek.
A kérdés:
Lehet, hogy nem néztem meg minden, appokat kínáló oldatl. Ezért kérdés lenne, hogy ismertek-e olyan programokat, amik hozzák az általam elvárt szintü fotó, videó, html szerkesztőket, és ftp klienseket.
-
MC Pite
veterán
válasz Inarus #17655 üzenetére
Akkor tessék még egyszer nekifutni az olvasásnak
Zenei beállítottságúak sérelmezehetik hogy
1, van ugyan 3,5ös jack a telefonon
2, van ugyan gyárilag hozzá headset
...normális headset nem kapható hozzá. Fülhallgató igen,vehető hozzá; de azzal ugye nem telefonálsz -van amikor nem tudod elővenni az éppen folytatott tevékenység közben.Tehát ha valaki normális minőségben szeretne zenét hallgatni és hogy telefonálni is tudj, csak bt-os headset vásárlásával (pl MW600) oldhatja meg. Ennyi
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Bandus99
őstag
-
MC Pite
veterán
-
chopper84
csendes tag
Jujujjj...közben átvillant az agyamon hogy Galaxy 3??? Bár a wifijéről hallani nem túl jókat...igaz e??? Miben gyengébb még??
-
krisz1019
csendes tag
Nokia 5230 Navi????
Mivel nem szeretnék nagyon sokat áldozni rá,azért válogatok ezen kategóriák,típusok között. -
PofaJenö
senior tag
SE Arc [link]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Dhampir
félisten
A Nokia N97 mini töltődik PC-vel összekötve?
-
blt.62
őstag
Szio!
Nokia C7-ről mi a véleményetek? Jó telcsi? A haverom fűz,hogy ne N8-t vegyünk hanem C7-t,mert kicsivel olcsóbb és nagyon jó.MegtorloXp
-
krisztian112
senior tag
Bognak és Bochának vajon milyen telefonjai vannak?
Huawei P10 lite
-
korpicschess
veterán
válasz krisztian112 #17681 üzenetére
Hát most nem tudom megmondani erre a jó választ, de szerintem nincs nekik. Legfeljebb valami alap, de kétlem. Bochának van iPod Touch-a szerintem, írta, hogy azt használja, telefon pedig mindig van nála tesztelésre. Viszont nem tuti, hogy Ő vagy Bog írta ezt, de szerintem Ő.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
akos3
addikt
-
picur220
veterán
válasz krisztian112 #17681 üzenetére
Semmilyen. Egyszer olvastam, hogy Bog legutóbb mit vett, de az még évekkel ezelőtt lehetett, meg már régen olvastam, szóval azóta változott a helyzet.
Általában a teszttelot használják, gondolom.Dhampir: igen, töltődik, 100%.
blt: Az N8 annyival jobb, hogy a kamerája. és az ehhez kapcsolódó funkciói fényévekkel jobbak! (van AF, rendes vaku, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
válasz korpicschess #17688 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy nem kell megköszönni mindent egyesével...
“All nothings are not equal.”
-
Dhampir
félisten
válasz korpicschess #17688 üzenetére
Ahogy az úri német mondja: Jaja!
-
Dhampir
félisten
válasz korpicschess #17692 üzenetére
Értem, köszönöm a kiigazítást.
Videó-felvétel közbeni autófókuszt a Samsung S-en kívül melyik okostelefon tud, legyen az akár Symbian vagy Androidos?
A Wave ezt nem tudja az alábbi teszt szerint, viszont mást meg igen: [link]
"A 720p-s mozgókép, ellentétben a Galaxy S-sel tényleg működik, a felvétel nem szaggat, viszont felvételkészítés közben az autofókuszról le kell mondanunk."[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz krisz1019 #17675 üzenetére
Optimus sem rossz, de sokkal jobban megéri az optimus one.
5530 Wifivel és Af-es, ledes fényképezővel, normális headsettel, GPS nélkül...
5800=feljavítitt fényképezőjű5530+GPS. (5228(erősebb akksi és nagyobb kijelző mint 5250ben)/5250 pedig 5230-GPS-3G, ami már vérlázítóan butává teszi.)
Tudásban mondjuk ennyi erővel mondjuk 'agyonveri őket' egy SE Elm is... (GPS,Wifi?AF+LED,cseppálló, karcálló kijelző, sima gombos).
blt.62: Ha nem zavar hogy a kamerája félúton van egy 2mpixeles fixfókuszos led nélküli vacak és egy K750 között akkor jó lehet a C7... De akkor C6-01 is.
Nekem jóval többet ér egy X6 pl...Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Tim82
félisten
válasz korpicschess #17682 üzenetére
Tuti, hogy Bochának van iTouch-ja.
Bog-nak régen valamelyik igencsak erős akkuidejű Philips volt az állandó másodtelefonja, hogy végül most mit is használ főtelefonnak, azt nem tudom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Dhampir
félisten
válasz korpicschess #17696 üzenetére
Köszönöm, akkor csak a Symbianos vonalon akad ezek szerint.
Csak azt tudnám, hogy miért űznek versenyt abból, hogy mostanában gyakorta elhagyják a lencsevédelmet? Ám ezt inkább tekintsük költői kérdésnek. -
krisztian112
senior tag
válasz Dhampir #17698 üzenetére
Valószínüleg azért, hogy ne legyen annyira vastag. mondjuk ha az N8 esetében még hozzá kellett volna toldani az ígyis kitüremkedő kamerához egy plusz csúszkás védőt még vastagabb lett volna. de mivel az n79 és n97 eleve vastagabb ottmár tudtak hozzárakni.
Huawei P10 lite
-
blt.62
őstag
Köszi a válaszokat?
Akkor ezek szerint inkább az N8, mint a C7! Nagy árkülönbség (a tudáshoz képest) nincs köztük. Vagy inkább egy Samsung SGS? Hosszú ideje csak symbiános mobiljaim voltak,megszoktam és nem tudom,hogy az androidos rendszer milyen,és mennyivel bonyolultabb mint a symbián?MegtorloXp
Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 pro 128gb eladó!garis!
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest