Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmore86
csendes tag
A Beatsek amúgy jobbak, mint az Airpodsok?
Nekem Powerbeats Pro-m van, de kíváncsi lennék, hogy egy Airpods Pro 2 jobb minőségű nála, vagy csak a neve, illetve a vezeték nélküli töltés miatt drágább..? -
viragdani01
HÁZIGAZDA
"A térbeli hangzást biztosító Dolby Atmos technológia révén körbeölel a hang." Ezt írja a magyar termékoldalon, a bejelentő közleményben pedig 3D Audio-t írnak.
A Verge és a CNN tesztje szerint nincs fejkövető spatial audio és egyénileg beállítható spatial audio, mint az AirPods Pro 2-ben, de ha Dolby Atmos tartalmat játszol le a Beatsen, automatikusan bekapcsol a térhangzás:
"Apple programmed spatial audio to automatically turn on when listening to Dolby Atmos tracks." -
szabyyy
csendes tag
Nekem nagyon tetszik, és árban is teljesen jó, pont aktuális lenne a füles vásárlás is, ez és a Pro 2 között dilemmázok. A cikkben az van, hogy támogatja a spatial audio-t de termékoldalon ennek nyoma sincs, erről van infója valakinek?
-
Kevin8997
tag
Szokas szerint az a konkluzio, hogy a plusz felarral nem jobb az airpods pro 2.
nemtudom, van airpods pro 2-om de van olcsobban ami normal hasznalatra boven jo es nem kell annyit kiadni ra. -
dud998
őstag
Azt nem tudom hogy milyen lehet az AirPods Pro 2-höz képest. Az nekem nagyon bevált. De ennek meg tetszik hogy nincs szára és hogy átlátszó. Jó lenne egy részletesebb összehasonlító teszt.
-
Kevin8997
tag
Nem, nincs tovabbra sem in ear sensor.
https://www.slashgear.com/1287249/beats-studio-buds-review-anc-earbuds/ -
Kevin8997
tag
Ez már érzékeli ha kiveszem a fülemből és leállîtja a zebét vajon ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest