- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmore86
csendes tag
A Beatsek amúgy jobbak, mint az Airpodsok?
Nekem Powerbeats Pro-m van, de kíváncsi lennék, hogy egy Airpods Pro 2 jobb minőségű nála, vagy csak a neve, illetve a vezeték nélküli töltés miatt drágább..? -
viragdani01
HÁZIGAZDA
"A térbeli hangzást biztosító Dolby Atmos technológia révén körbeölel a hang." Ezt írja a magyar termékoldalon, a bejelentő közleményben pedig 3D Audio-t írnak.
A Verge és a CNN tesztje szerint nincs fejkövető spatial audio és egyénileg beállítható spatial audio, mint az AirPods Pro 2-ben, de ha Dolby Atmos tartalmat játszol le a Beatsen, automatikusan bekapcsol a térhangzás:
"Apple programmed spatial audio to automatically turn on when listening to Dolby Atmos tracks." -
szabyyy
csendes tag
Nekem nagyon tetszik, és árban is teljesen jó, pont aktuális lenne a füles vásárlás is, ez és a Pro 2 között dilemmázok. A cikkben az van, hogy támogatja a spatial audio-t de termékoldalon ennek nyoma sincs, erről van infója valakinek?
-
Kevin8997
tag
Szokas szerint az a konkluzio, hogy a plusz felarral nem jobb az airpods pro 2.
nemtudom, van airpods pro 2-om de van olcsobban ami normal hasznalatra boven jo es nem kell annyit kiadni ra. -
dud998
őstag
Azt nem tudom hogy milyen lehet az AirPods Pro 2-höz képest. Az nekem nagyon bevált. De ennek meg tetszik hogy nincs szára és hogy átlátszó. Jó lenne egy részletesebb összehasonlító teszt.
-
Kevin8997
tag
Nem, nincs tovabbra sem in ear sensor.
https://www.slashgear.com/1287249/beats-studio-buds-review-anc-earbuds/ -
Kevin8997
tag
Ez már érzékeli ha kiveszem a fülemből és leállîtja a zebét vajon ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest