- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz mrhitoshi #4786 üzenetére
elsö ránézésre fingom nem volt mi a baj a képpel, aztán megnéztem mégegyszer....
jézusom. tényleg ilyen hibák vannak? az kemény!Multiztam most is. Ott is vannak ám hibák. szinte mindegyik meccsben elöfordult, hogy az ellen kiesett a térképröl ugy killet büvészkedni hogy kilojuk.
volt hogy egy meccsen kétszer is.
iszonyat idegesitö amugy ez a fedezek dolog. meghalok, felélesztenek... mondom kifutok a harc közepéböl, erre rögtön fedezékbe ugrik. persze nyil egyenesen nézek a folyoson elöre haladnék, de nem hanem fedezek.
az hogy ha ellen van elötted. akkor bezzeg nem löki fel....és nem én vagyok egyedül, sokan jarnak igy...
amugy a hasznal gomb is bugos szerintem. csomoszor nem adja be hogy éleszek fel vkit, hasznaljam a tárgyat... de a legjobb amikor mondjuk felélesztés helyet fedezékbe ugrik. nah akkor verem a fejem a falba!Nalam van ez csak igy? vagy más is tapasztalta ezt?
pohár: olyan jok azok az N7 fegyverek?
Battlefield 3 karakterek azokat az kapta akinek van BF3-a? mit tudnak? sima Soldier képességek egyedi skinnel? bár nem sok külöbséget látam a skinek között![ Szerkesztve ]
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz mrhitoshi #4930 üzenetére
Na most kíváncsiságból én is összeszámoltam, és 442.7 óra lett (5xME1, 8xME2, 1xME3). De két ME1 és egy ME2 mentést töröltem régebben, úgyhogy szerintem túl vagyok az 500-on. :] Az meg a jövő zenéje, hogy lesz-e akár egy perccel is több...
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
Blyan
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz mrhitoshi #4965 üzenetére
Nem hiszem, írják is az oldalon:
"Senkit ne tévesszen meg egyébiránt az magyarítás oldalra frissen kikerült állapotjelző mozdulatlansága – korábban mint már elhangzott, mivel a dialógusok (amik tetemes részét képezik a játéknak) lektorálása “offline” módban, a nyers szövegfájlokban történik, így azok előbb közvetlenül az illetékeshez kerülnek, s majd csak a finomhangolások elvégeztével tölti őket fel a szerző."
Live-Die-Respawn
-
KubanitoS
veterán
válasz mrhitoshi #5138 üzenetére
Viszont az 1-ben nagyon idegesítő volt az, amikor a fegyver túlmelegedett, és akkor utána már nem is tudtad használni a küldetés alatt. Ez az egy dolog, ami nagyon felb@szott az 1-ben.
Ez ebben a formában nem igaz. Ha a fegyvered túlmelegedett, akkor meg kellett várni, hogy lehűljön. Ez egy pár másodperces folyamat volt és lőhettél ismét.
Biztosan eredeti játékkal toltad?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
nanorambo
őstag
válasz mrhitoshi #5414 üzenetére
Üdv a klubban!
Huhh hány embernek írtam már ezt ilyen témában. Hmm jobban belegondolva ez inkább szomorú mint jó...
Szerk.: Normális. Mindenkit oda dob vissza, de mondanom sem kell, hogy ilyen befejezés után lófütyinyi kedvem nem volt tovább felfedezni a galaxist azzal a mentéssel...
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz mrhitoshi #5454 üzenetére
Hmm, a riporter az biszex, Liara meg nem teljesen nő, szóval igazából Samantha, meg elődje a 2-ben Kelly Chambers, bár azt hiszem ő sem csak leszbi, neki jó a maleshep is.
Viszont a 2-ben sikerült elmulasztanom Chambersel a dolgot, pedig a wiki szerint nem hat ki más kapcsolatokra.
Btw, majdnem beleszaladtam a 2-ben a femshep + Garrus kapcsolatba, na az a poén. Érdemes megnézni Youtube-on.
szerk: nem, még senki. Most már csak arra várok, hogy Ashley bepróbálkozzon.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz mrhitoshi #5454 üzenetére
Megvan a válasz, újra közölni kellett Liarával, hogy vele akarok élni. Ekkor végre a játék jelezte, hogy megvan a partner. Ezt vajon azért csinálták így, hogy le lehessen cserélni Liarát másra?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
leviske
veterán
válasz mrhitoshi #5512 üzenetére
A mondandóm lényege: a "pénzéhes kiadó" mára maga a Bioware lett. Itt nem a kevés időn múlt a történet, hiszen nem a kevés pálya vagy a sok bug a játék problémája. Egyszerűen csak vetésforgóban akartak haladni, ez pedig a játékfejlesztésben -mint látjuk- nem működik.
Nyilván az EA-nek nem volt érdeke belepofátlankodni egy olyan játék fejlesztési időtartamába, ami potenciálisan több tíz milliós eladási számokat tartogat magában (és akkor az esetleges epic befejezés hatására megvett előző részekről ne is beszéljünk). De ott a Dragon Age második része is. Nyilván nem az EA mondta, hogy váltsanak stílust és gyakorlatilag kaszálják az előző epizódot, hogy utána meg gyakorlatilag a KotOR2 sorsára jusson az egész második rész. Ez Muzykáék műve volt, hogy nem érdekelte őket, mennyire tudnak a dolgozóik azonosulni 6-7 év sci-fi témájú fejlesztés után egy középkori játék világával.
A pénzéhes kiadónak az az érdeke, hogy több pénzt tudjon markolni, Riccitiello pont azért adta át az egész RPG osztályt a BioWare kezébe, hogy minőséget adjanak a nép kezébe, hiszen nemrég pontosan ezt a politikát hirdette ki. Ennek az eredménye volt a NFS széria jobb vágányra térítése is.
-
FehérHolló
veterán
válasz mrhitoshi #5560 üzenetére
Mert ha nem játszottam volna végig az 1-et sem és a 2-öt sem, akkor sem érthető a vége.
Azt ugye érzed, hogy erről nem tudsz objektív véleményt alkotni?
Tehát csak akkor tudnál erről nyilatkozni, ha valóban nem játszottad volna végig az első két részt.nanorambo: Elég rég meglengették már a PAX 2012-t és a hatalmas bejelentést..
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Iron Funeral
őstag
válasz mrhitoshi #5633 üzenetére
Szerintem a destroy ending minden technológiát elpusztít (ezt mondja a kis nyomi is), tehát piros robbanás = KO minden szintetikus létformának és a technológia nagy részének (implantok, fegyverek)
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz mrhitoshi #5633 üzenetére
Oh, ezt nem vettem észre eddig. Tényleg, akkor egyesültek. Még ez a legnormálisabb ending.
"Viszont EDI "lényege" megmarad a hajóban, mert az végül egy darabban ér le a valahová." Ez nekem új.
- Mikor EDI új teste bemutatkozik, azt mondja, hogy tud küldetésekre menni, míg a Normandy adójának hatósugarában tartózkodik, mert szimultán létezik a hajón és a testben is.
Ergó ha a test elpusztul, attól még EDI megmarad a roncsban.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nanorambo
őstag
válasz mrhitoshi #5637 üzenetére
Igen. Shepard beültetéseit is elpusztítja. Arról ne is beszéljünk, hogy vannak olyan emberek (ugye diákokat kellett kimenekítened az akadémiáról) akik szintétn beültetéssel rendelkeznek a biotika miatt. Akor azok is megdöglenek? Mert arról egy szót nem szólt a kisfiúcska
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz mrhitoshi #5637 üzenetére
Ez már nagyon a feltételezések mezeje, kérdés, hogy az a "sugárzás" mit pusztít el. Ha a HW-t is, akkor igen, de akkor minden technikának vége lenne. Ha nem, akkor valszeg csak a "testek" pusztulnak el, programok, VI-k megmaradnak. Asszem a játékban külön kezelték a VI-ket a rendes AI-tól.
nanorambo: semmi magyarázata vagy értelme annak, hogy mit keres a Normandy távol a harctól. A maradék flotta egyszerűen csak ott reked a naprendszerben szerintem.
Btw, az egész ending sucks. Mi lesz pár nap múlva?
-
Polllen
nagyúr
válasz mrhitoshi #5657 üzenetére
Mindenképpen lehúzás lesz, az nem kérdés. A kérdés nekem csak az, hogy megéri-e majd vagy sem. Illetve még az lesz érdekes, hogy az embereket mennyire bosszantják tovább az új bejelentésükkel.
Kizártnak tartom, hogy úgy nagy számban tudják eladni a DLC-ket, hogy nem engesztelik ki a népet. Valamit muszáj lesz adniuk vagy nagyon sok vásárlótól esnek el.
A DA2-vel arcon csapták a fantasy fanokat, most a sci-fi rajongók bütykére is ráléptek. Belőlük él a BioWare...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz mrhitoshi #5660 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű. Legalábbis nekem. A 800 pont a plusz karakterért azt mondom OK, mert 7K-ért vettem a játékot + 1,5k a DLC. 30 óra játék + multi 8,5k-ért... Soha sem veszek ilyen drágán játékot, ez azt mondom megérte. Az összes rész beszippantott és alig akart elengedni.
De hogy még több pénzt áldozzak egy halott világra... Kizárt. Inkább elfogadom, hogy ennyi és továbbállok.
Eli_StoneIgen, az arrival-ben én is így éreztem, de az már a harcokat meg a kidolgozottságot tekintve teljesen a 3. rész szellemisége. Legalább a kolóniát megpróbálhatod értesíteni.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz mrhitoshi #5644 üzenetére
Az egész ending furcsa. Btw hogy került a legénység vissza a hajóra? A Citadella személyzetét és lakóit csak úgy simán kiirtották? Mind1...
Ha egyszer lesz alternatív befejezés, én így csinálnám:
Amennyiben Shepard megmentette a Quarianokat és a Gethet is a Quarianok Rashkek bolygójánál, akkor lenne egy lehetősége, hogy meggyőzze azt a kis gnómot a citadellen, hogy a szintetikusok nem fogják kiirtani az élőt. Ekkor nem kellene elsütni a crucialt, mivel a kis gnóm irányítja a reaperekt és így lehetőség lenne Shephard megmentésére.
Mi meg végre láthatnánk a kis kék poronytokat.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-kdM-
senior tag
válasz mrhitoshi #5887 üzenetére
ezt az 1. rész végén is jól eltalálták, Faunts - M4 part 2
-
nanorambo
őstag
válasz mrhitoshi #5955 üzenetére
Jah. Mondjuk akkor Shepardnak legalább 3szor kellett volna OK gombot nyomnia.
Biztos kontrollálni/elpusztítani/egybeolvasztani akarja a reapereket?
OK MÉGSEEz visszavonhatatlan következményekkel járhat, folytatja?
OK MÉGSEVégrehajtja a műveletet?
OK MÉGSEA folyamat végrehajtása közben kritikus hiba lépett fel. A problémát nem sikerült kijavítani. Kérem lépjen kapcsolatba a rendszergazdával (catalyst) és ne felejtsen el további letölthető tartalmakat vásárolni.
OK[ Szerkesztve ]
-
Cray Tyler
senior tag
-
Malachi
addikt
válasz mrhitoshi #5974 üzenetére
szerintem érdemes mindenképp úgy nekifogni a 3-nak, hogy addig mindent a "legjobb" módon csináltál. ha lehet, mindenki élje túl az első és második részt - a "kötelező" halottakon kívül persze - mindenki legyen lojális és max. paragon szinten legyél. akkor sikerül minden, a Geth - Quarian békítés és ami kell. úgy teljes az élmény.
-
Cray Tyler
senior tag
válasz mrhitoshi #5979 üzenetére
A második részben a max elérhető szint 30. Hogy a suicide missiont mindenki túlélje, ahhoz számtalan guide és leírás van már, azokat nézd meg.
-
Cray Tyler
senior tag
válasz mrhitoshi #5984 üzenetére
Ez itt egy kb. tizedik végigjátszás közben készült screenshot, ugyanazt a karaktert továbbtolva természetesen. Eléggé max. 30.
Sajnos tuttti, hogy 30 fölé nem mehetett a karakter szint, valami más lesz az. Az alapfelállás az, hogy első végigjátszásra a második részben ilyen lvl28-29 elérhető, ha legalább lvl40-es karaktert hozol át az első részből (az ugye 3-4-5 szint előny kezdésnél, az áthozott kari szintjétől függően). Nekem első részből való importálás utáni első végigjátszásra sosem sikerült a lvl30at megtolni a kettőben, csak a lvl29et. Pedig maximalista módon tolom ki mindig.
A hold the line rész arról szól, hogy a karakterek mellé van rendelve egy szám, ami jelzi, hogy mennyire jó harcos. Grunt pl elég brutál módon beleszámít, ha tartani kell az ajtót, mert erős mint állat, ugyanakkor pl. szegény Tali elég hurka pontszámmal képviselteti itt magát, lévén nem egy terminátor alkat. Meg vannak ugye határozva az értékek, hogy az ajtó védelmére hátrahagyott csapatnak összesen hány pontot kell kiadnia ahhoz, hogy mindenki túlélje.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz mrhitoshi #6125 üzenetére
Ugyan az történik, mint a piacon...
Egyébként szivesen hátbavágnám egy péklapáttal azt, aki kitalálta, h mindent a space csináljon...Multiban sokszor megszívom, h amikor futni kellene, ötletesen odaugrok egy falhoz&kicsinálnak...
-
pohár
félisten
válasz mrhitoshi #6125 üzenetére
holnap itt a DLC ha minden igaz, óje
a geth-re kíváncsi leszek, meg ez a krogan adept, hát az odabasz kapásból letarol a biotic charge-dzsal 4 ellenfeletGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
janos666
nagyúr
válasz mrhitoshi #6218 üzenetére
Órában sok volt, tartalomban volt kevés. Sok dolog csak ismétlés (néha kimondottan: hogy is volt? Emlékszel, hogy...?).
Most még azon méláztam, hogy vajon mit akartak kihozni a Geth űrbeli egyik csillag természetellenes öregedéséből. A második rész alatt azt hittem, hogy ebből lesz valami Reaper féle C terv, amit végül ellenük fordítunk.
Annyiból nem bánom, hogy már akkor is azt mondtam, hogy elcsépelt misztikum a mesterséges napkioltás vagy szupernova...
De érdekes, hogy így eltűnt ez a vonulat a 3. részre, pedig az eredeti Prothean beacon féle látomás is felvezette és a 2. részben sokat beszélt róla Tali.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz mrhitoshi #6222 üzenetére
Egyel fentebb jött a válasz.
Ki és miért tette oda? A Reaper-ek, vagy valaki más, aki elől (a maguk módján) megmenteni próbálják a Reaper-ek az organikus lényeket (ami áll akkor is, ha „magától terem oda”)?Kicsit tudományos-fantasztikusabb, mint ilyen filozofikus lett volna ez a szál, de szerintem elcsépeltebb is, mert Assassin's Creed, StarCraft II, megannyi más használja már ezt...
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz mrhitoshi #6231 üzenetére
Én nem olvastam, kerültem a spoilert.
Nekem már uncsi lett volna, mert sok mesében ellőtték (igaz, hogy jórészt az után, hogy kint volt az ME1, de akkor is... ez nekem már olyan, mint Bruce Willis és az aszteroidák. )TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
pohár
félisten
válasz mrhitoshi #6322 üzenetére
bennem meg az fogalmazódott meg, hogy a quarianok miért hozták létre a geth-eket? játszópajtásnak, vagy mi?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz mrhitoshi #6322 üzenetére
igen.
kivéve a gethek és a reaperek. Eltérés csak "annyi", hogy a turiánok és a kvariánok aminosavbázis (vagy hogy is van pontosan) alapúak, így nekik a mi kajánk/piánk nem jó, nem kompatibilisek.
@bögre: szolgáknak, segítőknek. Asszem az egyben mesélt erről Tali.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest