-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Akkor így egy kicsivel nehezebb ellenőrizni. Ha az a hiba, hogy az elkészült képen máshol van a fókusz mint amit a keresőben látsz, akkor elvileg a mattüveg rossz helyen van. Ezen a képen látszik hogy a focusing srceennek pontosan olyan távol kell lennie a hátsó lencsetagtól mint az érzékelőnek. L1=L2=L3. Ez néha nem sikerül, AF esetén és 3,5-5,6 rekeszen alig látszik, nem tűnik fel. Általában L1 nagyobbra sikerül mint L2, ezért valahogy közelebb (lejjebb) kell vinni a mattüveget. Ehhez megfelelő méretű téglalap kereteket lehet készíteni amit a mattüveg fölé helyezve lehet növelni a pentaprizma felé eső részt. Féltized millimétereken múlik, mikor kicseréltem egy törőékesre nekem is rossz volt és így pozicionáltam. Ezen a videón látszik, hogy a mattüveg felett van egy távtartó keret és azzal kicsit szenved is a csóka. Olyan kis távtartó kereteket kell vékony valamiből vágni. Akár többet is lehet egymásra tenni. Nekem így sikerült helyre tenni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Synology NAS
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest