- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
addikt
válasz diablo1984 #44248 üzenetére
Hogyne lenne, szívesen mesélnék róla, de ezt átélni kell, ez egy életérzés, nem lehet itt pàr sorban megvitatni.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Kornel
veterán
válasz BigBlackDog #44249 üzenetére
Es elsőt is talalsz str.t-bol ?
Én nem találtam 😉
Nekik ma ment email, miután megkaptam a másik helyről, hogy mar nem gyártanak.
Kétlem, hogy készleten lenne... -
tomcsi23
veterán
Mindenki otthon?
Köszi a talit!
Ki volt a puntoval? Jó volt az elköszönés....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
zack
nagyúr
válasz stickermajom #44190 üzenetére
Szerintem ide viszem.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
zoo8800
veterán
válasz Luck Dragon #44261 üzenetére
Dual Mass Flywheel - kettőstömegű lendkerék
Most egyébként ránéztem a Bravo 1.6 Mjet lendkerék árakra (mivel Tipohoz még nincs). 100e körül már van. Ha azt vesszük, hogy kb. 200e km-t elmegy, és 100e-be kerül, akkor az 50 fillér / km. Szerintem nem tétel, nem érdemes rajta agyalni. Tudom, szét is kell szedni a kocsit a cseréhez, de a DMF cserét össze lehet kötni a kuplung cserével, ami ugye kopóalkatrész.rip and tear, until it is done
-
stickermajom
addikt
Ennek az új TT-nek elég karácsonyfa fless lett a harmadik féklámpája. Sötétben szépen beleég a csík az ember retinájába.
Más: bimmerkell
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz #03969024 #44240 üzenetére
Tévedtél!
Nem hozott nekem széket! Rossz ember!(#44229) MunezXBK
(#44236) GrimReaper
Az az indulás, hang, gumicsikorgás... mintha egy 500 lovas vasból jött volna elő
Brutál gép.(#44241) hacki87
(#44244) kornelka
K-sport?(#44253) tomcsi23
Itthon. Most reggel értem haza sántikálva nehéz. Valakik a talin lelopták az autómról a felniket, talpalva kellett hazajönnöm. Kornelka nem tud erről valamit?
Jó volt a tali megint. Remélem legközelebb már a pedált is tudom taposni rendesen.
Viszont Tomcsi23 autója nagyon szépet lép, volt olyan jó és vitt vele egy sodrósabb kört, hibátlan vas!
Bárkihez ülök be nehezéknek, nem ismeretlen jobb oldalon ülniJah és Qru nem jött. Van hír róla?
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Declare
őstag
válasz zoo8800 #44265 üzenetére
+1
En is ezert mosolygok ezeken a nagy hözöngeseken, hogy turbo, meg kettöstömegü....hasznalt autot vesz az ember, ami azert olcso, mert nem uj....de attol meg ezek a dolgok sok-sok evet kiszolgalnak egy embernel....hasznaltautoba bele kell kalkulalni a jo esellyel cseres teteleket es nem ugy kell hasznaltaut venni, hogy van 1 milliom a bankba szabadon, akkor 990k ert veszek autot, egy 10 esböl meg megtankolom
-
rbalint88
addikt
válasz Integrale #44271 üzenetére
Szomszednal volt egy par napig, amugy nem rossz, de 17millioert?! Na ugy mar gaz a belteri anyaghasznalat. A ficko tegnap adta el a 997.2 carrera4-et, hogy vegyen egy fisker karmat... ami az o garazsaba be se fer, csak az enyembe amit berel. remelem nem veszi meg vegul, idejeben megjon az esze. Ja teli gumit se lehet ra venni, valami 21-22" kerek van rajta.
-
SzlobiG
félisten
Ez nekem sokkal jobban bejön mint az S90 a fara is szép, nem úgy mint annak.
-
Skillet
addikt
válasz Kornel #44269 üzenetére
KATT
Skunk2? Amúgy nem tudom ezeknek az árát, sem a minőségét, csak néztem a lehetőségeket.(#44270) hacki87
Fesztendfjuriuz?
Amúgy sokat nem tököltél a bemelegítéssel vagy ez olasz, nincs rá szükség?[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
-
-
Skillet
addikt
válasz Mágus2 #44280 üzenetére
Tegnap beszéltük talin, hogy ő tartós megoldást keres, nem pályázásra. A gyári megoldás gyengus pontja ennek a sziviknek. Szóval a mostani is kemény, nem keményebbet akar, sőt.
A kayaba meg le van húzva, pár évet bírnak... állítólag. Ahogy a monroe és a többi is.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
bandus
veterán
biztosítási kérdés. most befizetem az utolsó negyedévemet, ami elvileg január 14-ig lesz érvényes. mikortól lehet/kell új biztosítást kötni a következő évre?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Skillet
addikt
válasz EQMontoya #44283 üzenetére
nem lassú. a szivikhez képest gyors is
de szerintem sem a ti termetetekhez van kitalálva. én mondjuk 72kg vagyok, de 183cm. lehet én sem érezném magam kellemesen benne.
csajos autó, na a színe miatt meg pláne
viszont a hirdetés komoly. tuti, hogy tökéletes állapotban van a vas. ritka darab, ez fix.(#44284) bandus
az újat megkötni az utolsó napig meg tudod, de fel kell mondani a régit minimum 30 (maximum 60?) nappal a lejárat előtt.(#44286) EQMontoya
erről beszélek. szerintem az mx5 nem ilyen termetre lett kitalálva. de aztán a fene se tudja. menj el, ülj bele, próbáld ki.[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz stickermajom #44287 üzenetére
köszi mindkettőtöknek
remélem most már olcsóbb lesz majd, mert ezt az évi 64k-t kicsit sokallom.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
BigBlackDog
veterán
válasz Skillet #44290 üzenetére
A gyári tényleg szörnyű bizonyos szemszögből. Egész pontosan pl. M1-en tökéletes, de az Egér úton befelé jövet meg megfájdul a szívem minden egyes csatornafedél után, mert olyan durranást lehet hallani és döccenést érezni 65-ös tempó mellett. Ezen a részen meg a kettes alapjárata környéki sebesség a max. nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Skillet #44282 üzenetére
+1
Bár lehet muszáj leszek szart venni...Csak kérdés, hogy a sok szar közül melyik a kevésbé szar.
Mágus:
Linkeld már a két különböző sachs -ot, mert itthon csak 1 típust hoznak az alkatrészes cégek.
4-5 év már tartós megoldás lenne nekem, de a gyári sachs már 1-2 évesen is kuka lehet, sokat gariban is cseréltek.
Ettől jobb kellene.[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz BigBlackDog #44296 üzenetére
Nem rosszból bántásból írtam én se de tényleg felesleges nem ide valók.Havernak is 2 év alatt szarrá ment a koni gátló az a4 alatt ami igen csak komoly kategóriás cucc. Ettől függetlenül nem az én dolgom de szerintem felesleges pénzkidobás.
-
hacki87
senior tag
válasz Skillet #44268 üzenetére
Az volt a bemelegites. 22 eves korom ota van nalam a bravo es kb az elso 2 honap volt a vigyazos utana csak a jobbot nyomtam. Lehetosegekhez merten. Amit eddig kibirt az kb csoda kategoria 120 130ezer km ota van nalam kb es most van benne ora szerint 250ezer. 7ev alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz Luck Dragon #44281 üzenetére
Altalanossagban valaszoltam, nem olvastam a kerdesed
-
-v-
addikt
válasz BigBlackDog #44296 üzenetére
Hát akkor el kell fogadni a csodajappánnak is vannak típushibái, meg bajai.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest