-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
válasz pècsimunkás #263148 üzenetére
Google térkép megnyit, jobb felül a kék körre, ahol a Neved van rá kattintasz / Beállítások / Navigációs beállitások. És ott
-
pècsimunkás
addikt
válasz cOxeR #263150 üzenetére
Közben, a bluetooth- on meglett a hang- technika nem győzhet -, de ahogy írod is, nincs rádió.
Majd jól át túrom a beállításokat, hogy legyen hang, csak a telefonon.
Ha a bluetoothot kikapcsolom, akkor meg ugye nem tudok telefonálni.
Lehet, megint sokáig nem kell GPS, de azèrt technikai probléma ne legyen már.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #263141 üzenetére
Na pont a buszon alvo csovesek, meg a kanszagudzsinok miatt nem ulnek sokan bkv-ra. Mult hetvegen busszal mentem, elso ajtos volt. Direkt figyeltem az emberek fele nem mutatot fel berletet/jegyet a sofor meg tojt ra.
#nincsbennetarcsi
-
-
félisten
válasz BigBlackDog #263155 üzenetére
És vissza is tértünk a miért fut ennyi szemét az utakon témára. mert még az is jobb, meg tisztább sokszor és élhetőbb
-
Integrale
veterán
válasz szabonagyur #263156 üzenetére
Ez részemrôl nem kifogás. Vagy legyen rendben az autója, vagy ne közlekedjen autóval.
A tömegközlekedés teljesen élhetô."Bad reklám is reklám too"
-
nagyúr
Még ha lenne rendes tömegközlekedés errefelé.... 12 buszjárat/nap (hétköznap). 11km-re a megyeszékhelytől.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
félisten
válasz Integrale #263157 üzenetére
Javaslom gyere el mondjuk Nyíregyházára vagy kisebb településre ahol a tömegközlekedés jelképes sok helyre és/vagy időpontban.
Páromhoz jártam át anno 50 km-re vonattal vagy busszal eleinte. Előbbi kötött pálya, sok lehetőség nincs de 3 óra volt a minimum út mivel körbe kellett mennem, busszal is 2-2,5. Na oda a szakadt F Astra is jobb megoldás volt
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Mindennpapír frankó az okmányirodában, csak an2 soros számlát az országos fordító irodában (megyeszékhely) lenkéne fordíttatnom hogy rendszámot kapjak, mert előző tulaj neve van a forgalmin, de én az német kereskedőtől vettem...
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
nagyúr
válasz szőröscica #263161 üzenetére
Dehogy... ez így meg errefelé, falun, így nem is lesz változás.
(semmi panasz nincs részemről, csak egy másik aspektust gondoltam felvázolni)
-
Qru
MODERÁTOR
Igen, multkor olyan szag vt a buszon, hogy inkabb leszaltam es vartam egy kovetkezot. De ha idore mesz egy ilyen nem fer bele.
Persze a csoves mehet jegy nelkul meg Kolompar Coelho (oda sem mert menni hozza az ellenor), engem meg megbuntettek, mert 2 oraval elotte lejart a berletem. Oke jogos a bunti de akkor a csovest is szallitsa le meg a masikat is buntesse meg.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz pècsimunkás #263153 üzenetére
Skodaval ezzel szivtam. A radiot akartam lehalkitani de akkor tekertem le a hangerot amikor eppen beszelt a navi, igy az app hangerejet vettem le nem a radioet. Na a visszahangositas trukkos volt mert el kellett kapnom mikor beszel a navi mert csak akkor allitja a hangerot ha eppen beszel. Ami lenemitott modban nem olyan konnyu...
#nincsbennetarcsi
-
ArthurShelby
addikt
válasz cappa72 #263159 üzenetére
Bp-en sztem jó a tömegközlekedés, bár néha kicsit büdös.
Viszont Miskolcon pl sztem sz*r: drága és ritkán jár. Ha megyek a vonat sztem full jó (mostanában hiba nélkül 2 óra alatt lenn van), viszont ott városon belül kavirnyászni tömegközlekedéssel... Ezért néha már inkább kocsival megyek le bp-ről.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
vzozo
senior tag
Ez lehet nagyon naiv felvetés, de ezek a 10-20 euróért árult noname karceltávolító paszták érnek bármit? A TV shoptól kezdve ( ) benzinkúton át a különféle szupermarketek polcain mindig van valami "karcjavító készlet."
Eleve szkeptikus vagyok, hogy ezek "mindenre jók" - nem kéne legalább különféle színekre különféle pasztákat árulni?
-
nagyúr
válasz molnarpeter #263174 üzenetére
Köszi!
Ez nem is vészes áron van.
-
kisza25
félisten
válasz Integrale #263157 üzenetére
Ez a téma gyakran elő jön, egy szép boldog világ, ahol mindenki egyenlő és mindenkinek van pénze rendes autóra és azt karbantartani
Szerintem megfelelő tömegközlekedés talán az 5 legnagyobb városban lehet itthon (de talán még sokat is mondtam) itt vidéken a nagy átlag bontószökevényekkel jár és nem azért, mert arra vágynak. Ha vallasztani kell, hogy autót megcsinálni, vagy enni, számlákat befizetni, akkor...[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Peter.70
addikt
[Ajtócsapkodás, mutogatás és köpködés – balhé az M4-esen Üllőnél]
Igazi vadparaszt a suzukis. Nem értettem az elején, hogy miért ment neki? -
MasterMark
titán
-
nagyúr
#napifogyi'
Giulietta 8.11 - látszik, hogy ez most tényleg anyataxi rövid távos fogyasztás, ebben a körben nem sok részem volt.
De legalább reális.@#263180Peter.70
Jesszus... szerintem a gumicsizmájukban hordják az eszüket ezek a szuzukisok.
Mintha azt mutogatták volna, hogy miért nem ment előrébb.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
brumi1024
veterán
válasz molnarpeter #263185 üzenetére
Igen, ezekrol sok kepet lehet talalni.
-
Arcképgyáros
válasz Vismajor01 #263190 üzenetére
Old? 3 órája.
-
gooool
őstag
válasz Gergőke88 #263193 üzenetére
Ilyenkor azért megfordul a fejemben, hogy a kiszerelt csomagtérajtó teleszkópot nem lenne hülyeség a lábtérben tartani ilyen esetekre.
Valszeg elmeszelnének a francba, de az ilyen ijesztgetős gumicsizmás agresszor paraszt két foggal később talán visszavenne.Üdv, Balázs
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #263190 üzenetére
A mótvá jobb, és nem érzi a kommentelő úgy, hogy hülyéneknézitek
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Peter.70
addikt
válasz Vismajor01 #263198 üzenetére
Miért? Ott is neki ment?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest