-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Arrébb lépegetősök
Supercharging an E39 M5 with our Evolve Supercharger Kit
600HP BMW M5 E39 SUPERCHARGED 100-300 ACCELERATION & INSANE SOUND by AutoTopNL
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
szőröscica
addikt
Napifogyi 1.9l/100km, XVII-Vac-XVII 90km-es etapon. Nem szeretek mar autozni, annyi elmebeteg turelmetlen frusztralt idiota van az utakon.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #218413 üzenetére
Kb 3 honapja adtam le a cegest, azota jo ha 1500 km-t vezettem osszesen. Elotte kb 2-3 het alatt mentem ennyit. Nem hianyzik a napi vezetes.
#nincsbennetarcsi
-
6030D
Ármester
válasz szőröscica #218413 üzenetére
"elmebeteg turelmetlen frusztralt idiota van az utakon"
Ilyenek ezek a váciakMerida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
veterán
-
gooool
őstag
válasz focvis #218425 üzenetére
Ez a klima nelkuli.
Az elozo klimas volt, sosem vettem hasznat, ellenben fogta a lovakat. Igy ez most nem volt szempont, inkabb az allapotra mentem, abban pedig eleg jo, plusz egy lathato osszeget alkudni is tudtam, a tipusismeret jol jott a tulaj ellen.
Utoirat:
Hiaba nem eros, hiaba rajta a teligumi, nyalkas, egyenes uton kepes kettesben forgatni maga alatt a kereket 2500-rol padlozva.
Jo idoben, ha lesz topictali, szivesen elviszem.Üdv, Balázs
-
vzsryl
nagyúr
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Ma reggel észrevettem, hogy egy kisebb folt van a motortér alatt a térkövön és a piros színű fagyálló volt. Az autót pár napja vettük. Körbenéztem és egy rosszul szorító bilincsnél szivárgott. Le kellett cserélnem, de miközben cseréltem kb 1-2dl kifolyt a csőből mire észrevettem. Próbáltam a szerelés után amit elértem letörölgetni a motortérben, de szerintetek okozhat bármi gondot? Én úgy gondolom, hogy használat során a melegtől majd elpárolog ahova nem fértem hozzá, így nem lesz vele gond, de azért egy kérdést megér, aki jobban ért hozzá.
-
gooool
őstag
válasz stickermajom #218431 üzenetére
Ahol alltam, ott meg egy fekete 370Z all, szoval eleg kellemes valoban, plusz az MR alatt akna is van.
Sajnos nem az enyem az epulet.Üdv, Balázs
-
Magnum_
nagyúr
válasz focvis #218423 üzenetére
Ahogy irtam multkor, a regebbi Z4. (Ha e46 nem kell, mert 4 uleses). Viccen kivul.
Szard mar le, hogy regebbi, ha talalsz viszonylag keves meterest, nem rozsdasat, az a jo. Es <3M az irany, nem <10M. Basszus, 2.autot keresel, garazs van, ne legyen hasznaltban kemeny teto, de akkor mar horror aron se legyen.
Asszony egy szezon utan meg fogja unni. 30i baromi jo motor, fenntarthato, elmeny is van, cabrio is, meg is nezik, legracionalisabb arra, amire Neked kell.(E46 cabriot vennek en, ha kisfelesegem tovabbra sem fogja az Aygot hasznalni, akkor tavasszal eladom a gcibe es veszek magamnak. Idegbol irtam, mai tema, hogy nem akar vezetni megint.)
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Puma K
nagyúr
válasz aero. #218444 üzenetére
+1 erre és a 30i E46-ra!
Még nyáron vitt egy PNV villanyász egy E46 kabrióval az M1/M7-esen. Szégyenszemre most már meg nem mondom, hogy milyen motor volt benne... de morgott, ment és egy élmény volt nyitott tetővel a napsütésben
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Paxker315
addikt
válasz stickermajom #218448 üzenetére
meg csendre! engem néha a saját lélegzetvételem zavar, nem véletlen igyekszem minél ritkábban és kevesebbet levegőt venni
-
Magnum_
nagyúr
válasz stickermajom #218448 üzenetére
Nem a hungarian dugoban 30+ fokban kell kabriozni amugy
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest