- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz focvis #218046 üzenetére
Van, nalunk hatranyos helyzetu intezetes gyerekeknek lehetett ajandekot kuldeni. Irtak a “Jezuskanak”, minden masodik gyerek okoskarkotot meg bt hangszorot akart.
En multimetert ajandekoztam. Aki ilyet ker karacsonyra az az en emberem.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Reggie0
félisten
-
veterán
Tudja valaki, hogy a Forensis kedvezmény működik-e most, hogy 480 alatt van a benya? (A MOL székház előtt az Októberhuszonharmadika úton konkrétan 459,9 a 95-ös, GO 464,9).
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
-
veterán
válasz grizlisandor #218058 üzenetére
Pont ezért kérdem , érvényes a maximalizált ár, de jelenleg bőven alatta vagyunk.
Összefoglalva: az ármaximalizálás hatálya határozza meg, nem az aktuális ár.
Aktuális infó:
A hét közepén jelentősen emelkednek majd a hazai üzemanyagárak. A benzin nagykereskedelmi ára bruttó 10 forinttal emelkedik, a gázolajért pedig bruttó 7 forinttal kell majd többet fizetnie a benzinkutaknak. Ez az árváltozás véllhetően a kiskereskedelmi árakban is meg fog jelenni, annak ellenére, hogy továbbra is él a 480 forintos ársapka. Ezzel újra a kutak kiskereskedelmi árrése csökken.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Bármilyen 100-as benzint ki merre mennyiért látott kiírva? 529,9-ért megy mostanában?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
macilaci78
nagyúr
Zuglóban, vagy Újbudán tudtok ajánlani autókozmetikát? Egy Passat kombit kellene belül kiglancolni, mert húsvét óta leginkább csak használva volt, lakásfelújítás közben...
Varázs Garázzsal kapcsolatban van tapasztalat?Pár éve anyósom Ignisét vittük el egy helyre, az ajtóüvegek körüli gumikéderen még azóta is ott a fehérlik valami fátyolos anyag.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
nagyúr
válasz macilaci78 #218066 üzenetére
Én a sonax-hoz vittem, Arénába, jól dolgoznak, és kb. 1-1,5 óra alatt kész vannak.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
bandus
veterán
válasz macilaci78 #218066 üzenetére
amíg nem volt céges én hozzájuk vittem a kiát, mindig elégedetten távoztam, jó fej brigád és jól dolgoznak.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz focvis #218071 üzenetére
nekünk ilyen 13-15 körül csinálják az irodaház melletti kozmetikában a fullos (talán még Magnum szemmel nézve is fullos - külső belső takarítást, nagyon profin dolgozik a srác. meg le is basz, hogy csak 3 havonta viszem, amikor egyébként hetente lehet vinni a kocsit
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Dorian
félisten
Sziasztok, kérek javaslatot benzintankba önthető motor-tisztító folyadékra.
1.4 benzines 18 éves G Astra feleségem használatában van, sűrű kis távolságú hidegindításokkal. Egyik henger időnként nem kap gyújtást. Autóvillamossági műhely megállapította, hogy a motor rendben van, olajat nem eszik, gyertyák, gyújtótrafó rendben van, a fenti használat koszolósát, lerakódást okoz. Javasolta, hogy időnként járassam meg magas fordulatszámon meleg motor mellett. Pluszban gondoltam, hogy van esetleg vmi lötty amivel ilyen alkalmak előtt megitatnám.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
barnam_
nagyúr
válasz Dorian #218074 üzenetére
Szia,
Én a motorba önthető löttyökben nem hiszek - már a motorolajat leszámítva
A magas fordulatszámon (angol köznyelvben italian tune-up) való járatás megér egy próbát. De ne 10 percig, hanem vidd ki az autópályára és hajtsd meg legalább 130-al legalább 50km-en keresztül. 1,4-es mivoltából gondolva, szerintem 130-nál már forog rendesen. -
6030D
Ármester
válasz focvis #218071 üzenetére
Most voltam mosni, szép lett. Izgultam, milyen lesz a küszöb, mert múlt héten este az esőben sikerült a csodaszép Duna-partunkon belehúzni párhuzamos parkolásnál (!) a küszöböt a szegélybe (!). Talán látszik, laza 10 centit nyúlik be, olyan 25 cm magasságban. Akkor csak egy fehér csíkot láttam, nem horpadt, öröm boldogság, most lemosva nem látszik semmi. Ellenben a felnin... Szóval hogy van ez? Jön a sózás, valamit kellene rá pöttyinteni, hogy ne dobja fel a lakkot tavaszig? Mély a karc, kapott az anyag is, kb 2 cm-en.
Igen, céges, de érdekel.[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
-
Dorian
félisten
válasz molnarpeter #218076 üzenetére
2,5 éve volt hasonló probléma, akkor cseréltek benne komplett gyújtótrafót, meg akkor már gyertyákat is.
1 éve volt ilyen, akkor (egy másik) szerelő megnézte, azt mondta rendben van minden, küldjem meg az autót a Pilisben, h kitisztuljon a mocsok.
Most egy 3. szerelő is megnézte, ugyanezt mondta, csak annyit tett hozzá, h huzamosabb ideig meleg motorral, magas fordulatszámon.Ja, és 3 éve vettem másik autót hosszabb utakra, azóta használja ezt a feleségem, tipikusan kisvároson belüli ovi-bölcsi-bolt-játszótér-orvos körökre, női módon sok lefulladással és nagy gázfröccsökkel
Ezekből valószínűsítem, h helyes amit mondanak.
Szóval akkor nem kell bele semmi adalék, egy gonddal kevesebb
Este kiviszem a nullásra és megyek egy karikát, 130-nál olyan 4000 körül forog ha jól emlékszem.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
De akkor mégis jó, ha van benne extra adalék?
#218087 ÉrtemEzt most kell megcsinálnom, mert a feleslegem ma reggel elindulni sem tudott vele (egy hengerrel kevesebb megy és olyankor gondolom nem elég, ha úgy engedi fel a kuplungot ahogy szokta )
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
iceQ!
addikt
válasz Tsebacsi #218088 üzenetére
Mamuszban egy huszas, itt a 18. ker végén (Üllői út) meg egy fullos csusztikolás(külső-belső-gumi viasz...stb) 10e HUF (bruttó).
Úgy kinyalják a kocsit, mint Michelle Wild Maya GoldotAmiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Reggie0
félisten
Kuplung temakorben tudtok segiteni?
Kevlar vagy szinter kuplungot erdemes csinaltatni? Van valamelyikkel valakinek tapasztalata?
Jol olvasom, hogy a szinter felejtos, mert nem csusztathato?[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz grizlisandor #218098 üzenetére
Igen, EVO 100-as benzint tankoltam.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
veterán
válasz Dorian #218074 üzenetére
Szia!
Valóban, jól meg kell hajtani, magas fordulatszám, nagy terhelés. Pl. autópályán akár 4. sebességfokozatban.Szerintem itt én vagyok a legnagyobb lötty-felhasználó, a Pro-tec adalékaiban bátran megbízhatsz, ezeket Opel márkaszervizekben ír rendre használják (biztosan tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest