Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skillet

    addikt

    válasz SzlobiG #15253 üzenetére

    na azt én sem értem. a f@szért nem elég akkor szúrni az egyest, ha látja a sárgát...
    lényeg: ezeknek a lába még a büdös életben nem látott lábpihentetőt. ismerem az ilyen fajtát, még autópályán is folyamatosan simogatja a kuplungot.
    a másik a kirakott index, hogy ő majd egyszer, ki tudja mikor, ha végre zöld lesz, kanyarodni fog... a KANYARODÓ sávból. na vazeg. ha nem jelezné, biztos nem tudnám. amikor sárgát kap, értem, hogy indexel... úgy tudom, kötelező. de addig minek villogtatja a retinámba a sz@rját? még percekkel később is villog a szemem :)

    aztán a parasztok még a kanyarodó főúton is indexelnek. sajnos több oka is lehet, a legvalószínűbb az, hogy nem tudják, hogy az kanyarodó főút. át is szoktak sokan rongyolni egyenesen, nem kis sebességgel. múltkor is majdnem lenullázott egy pojáca itt budafokon, a duna utcai aluljáró után. de a sebességéből már láttam, hogy kurv@ra nem fog megállni/kanyarodni. szóval a kanyarodó főutat elhagyva (egyenesen tovább haladva) meg tosznak indexelni. meg úgy eleve, bárhol, bármikor berántják a kormányt egy utcába, bevásárlóközpont parkolójában az egyik sorba, sávot váltanak... stb. ezekhez semelyikhez nem kell index, szerintük.

    Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

Új hozzászólás Aktív témák