- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Magisk
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
válasz Gsx-rr #146453 üzenetére
Jaja, szvsz pont ezért nincs a8-ban vagy touaregben dsg. Egyreszt ha a 2.5 tonna all a kuplungon az ciki, masreszt abba a luxusba nem fer bele a remeges vagy a donteskeptelenseg a valto reszerol. Ok, egy Panamera is jofajta luxus, de Porsche. Kell a gyors valtas.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tsebacsi #146431 üzenetére
Vanni van, "adták" a kötelező szervizhez, csak nincs még tapasztalatom vele - szerencsére - hogy valóban kijönnek-e, ha úgy van. Meg aztán a Fókában még egy pótkerék sincs, azt a trutyit meg nem akarom belenyomni a kerékbe, szal érted, és mégis ~4.000 km út.
CactuS: nem kisbusz, kis Fóka. Nem is annyira a csereautó a fontos, mert több autóval megyünk, ha nagyobb a gond, átülök, aztán hazafelé felszedjük a szervizből, hanem, hogy kijönnek-e mondjuk és elvisznek egy gumishoz pl, ha telefonálok.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
pècsimunkás
addikt
válasz Jorus #146461 üzenetére
Lehet , Toyota kellet volna , és akkor eszedbe sem jut , hogy lerohadsz valahol
Amúgy nekem is defektjavító van az autómban , és én sem nyomnám bele a gumiba a trutyit .
A Toyotánál megkérdeztem : defektre is assistance ! Sőt , ha kifogy véletlenül a benzin , akkor is jön az assistance .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Magnum_
nagyúr
válasz pècsimunkás #146463 üzenetére
Nekem van potkerek, trutyi, meg gumikukac is.
Es 10-es kulcs is + obdI humbly and respectfully decline™
-
törölt tag
Sziasztok,
Ti mit használtok annak érdekében, hogy ne párásodjon az ablak belül? Nem egy autót használtam már de a mostanim az nagyon párásodik.
Egy 2018-as Mazda 2-est használok. Egyedül csak akkor múlik el ha az AC-t bekapcsolom vagy lenyitom az ablakot.
Esetleg más ötlet ezek helyett? -
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #146464 üzenetére
Neked milyen OBD-d van?
Kéne valami kis egyszerű (relatíve olcsó) ODB-s cucc, amivel Mazdából tudok olvasni... Csak, ha van valami, akkor ne kelljen olvasó miatt rohangálni.
LiVeGa : Nekem akkor párásodik ha belső levegő keringetés megy hosszabb ideig... tedd át külsőre. Illetve ha elkezd párásodik akkor az irányt állítsd a szélvédőre... Nekem nem feltétlenül kell AC-t is kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
félisten
-
molnarpeter
nagyúr
10x13 kulcs, kedvenc. Golfban gyárilag volt, többi jármű és gép kedvéért vettem másik ötöt
-
veterán
válasz #30610944 #146467 üzenetére
Nem nedves esetleg a pollenszűrő?
Amit én tennék:
- pollenszűrő ellenőrzése, igény szerint cseréje,
- meleg időben (most is az van) kiszárítani a szellőzőrendszert,
- klímát nem kapcsolni tavaszig (csak 2 hetente 1x egy hosszabb út során 5-5 percre, annak érdekében, hogy ne száradjanak ki a tömítések, utána normál fűtéssel mindig kiszárítani a szellőzőrendszert. -
stickermajom
addikt
Amúgy rohadjon meg a K, mióta bejelentkeztem szervizbe megint nem rinyál a lámpákra..
-
törölt tag
Megnéztem nedvesség, beázás sehol sincs de nem is igen lehetne mivel új az autó. Belső légkeringés mindig is ki volt kapcsolva, sosem használom. Az ablakra állítottam a ventilátorokat de úgy is párásodik ha csak simán fújom rá a hideget vagy meleget. Amint benyomom a klímát vagy az ablak fűtést egyből elmúlik. Novemberben megy első szervizre az autó. Lehet majd mondom nekik vizsgálják ki. Fura ez nekem.
-
Richard!
addikt
MINI JCW vs. BMW M5 Nerpel (LapTiming ep. 89): [link]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
törölt tag
válasz aero. #146460 üzenetére
A DSG-t is meg lehet úgy csinálni szerintem, több lamellás, erősebb kivitelezésű olajban fürdős, hűtött verzió elbír 2.5 tonnát csúsztatva, a buta váltás szoftver kérdése, csak gondolom árban akkor már érdemes rendes automatát belerakni mint ennyit vesződni vele. Meg amúgy is a bolygóműves az egyetlen normális automata, van egy szint aminél nem megengedhető a DSG hülyesége. Ez egy alternatív automata váltó, gyermekbetegségekkel. Van 1-2 előnye, meg minden más hátránya. Viszont jobb hatásfokú, kisebb, könnyebb, olcsóbb.
A hibrid mondjuk a megmentője lehet, ha a villanymotor kiváltja a kuplungcsúsztatós hülyeséget, a lassú visszaváltások közben is tud a villany hajtani, esetleg szoftveresen pocsékolóbbra írható, mert a villanymotoron lehet spórolni károsanyagot, akkor felveheti a versenyt a rendes automatával is. Csak ehhez a váltó után kell rakni a villanymotort, azt meg nem sok gyártó szereti, mert a motor után rakott magasabb fordulatú villanymotor kisebb súlyú és jobb hatásfokú.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz pècsimunkás #146466 üzenetére
Nézz utána,hogy befér-e, nehogy így járj: [link]
Focvis: Nem minden autóban, nekem is kapcsolja a klímát automatice ha csak szélvédőre állítom a szellőztetést és nem tudod kikapcsolni a klímát olyankor.
Amúgy van mester trükk a párásodásra: szilikonos macskaalom zokniba, és az megköti a párát. Valamelyik autós blogon olvastam.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
Mert neked fel kell készülni, bmw-d van
Focvis: nem kell párátlanítás max, simán csak szélvédőre kapcsolva benyomja a klímát, amúgy kia hyundaiban ki lehet kapcsolni ezt a funkciót, tipoban még nem jöttem rá[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
tboldi
nagyúr
szerk.: Most látom, mótvá.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Magnum_ #146488 üzenetére
Múltkor teszteltek egy lexust, a srácnak szerszámos bőrönd volt a csoniban és azt mondta, hogy német prémiumok voltak eddig, csak megunta, hogy 3 autót tartson, hogy egy mindig üzemképes legyen
Lexus gs 450 h
brumi1024 igen, pont ez miatt kapcsol be párátlanításhoz[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
EQMontoya
veterán
válasz #30610944 #146467 üzenetére
Nincs veletlenul belso keringetesre kapcsolva a szellozes? Az hatarozottan noveli a parasodasi hajlamot.
brumi1024: oke, de folyamatosan megy a klimahutod, es varosban zugni is fog. Ha pl. le akarod huzni az ablakot, szerintem eleg idegesito.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
törölt tag
válasz kisza25 #146486 üzenetére
Ha simán átnyomom csak ablakra akkor rátolja a klímát is és nem kapcsolható ki? Ilyet még nem is láttam. A céges Mazda az csak a külön dedikált ablakpárátlanító gombnál csinálja ezt, amúgy nem. A Golf bekapcsolja a klímát is, utána ha megnyomom a klíma gombot akkor kikapcsolja és marad az ablakon a sima levegő, viszont minden alkalommal arra az 1 secre beröffen a klíma majd ki. Ezek a fícsőrök inkább cikik, mint okosak...
Én hülyét is kapnék, ha a kocsim nem engedne sima levegővel ablakra fújatni. Asszem ott már daraboltam volna az elektronikából. Pedig én önvezető fan vagyok, de ha ilyen alap dolgokat nem enged az autó meg, akkor ott hamar a fejsze állna bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Dolce Gusto
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest