- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
Valaki adhatna egy tippet miért szarakodik a viber mostanában. Wivifel megy gsm-el nem akar menni, pedig eddig jó volt gsm-el is valaki?
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
neo-geo
senior tag
Tegnap este óta nem tudom használni a Vibert se üzire, se telefonálásra ez másnál is bedöglött vagy csak nálam nem műkszik? Eltávolítottam, telepítettem, újrainditottam és mégse jó?
-
neo-geo
senior tag
válasz tzsolesz #4078 üzenetére
Thx valamelyik verzióját próbáltam, fasza lenne csak mint írtad nem tud HD ready-t és kiakad a kamera. Kell egy újraindítás, Azt hittem Én is hogy hazavágta akamerát de hállistennek nem. Esetleg olyan progi ami tud HD redit, és lehet állítani hogy ne a kijelzőn legyen az indítás?
-
neo-geo
senior tag
Mondana valaki egy jó kamera progit?
-
neo-geo
senior tag
Hol lehet venni hozzá hosszabb "USB"töltő kábelt normális áron?
-
neo-geo
senior tag
Van valamiféle program a fényképezőhöz, hogy a G gombal lehesen fényképezni ne a kijelzőn keljen nyomkodni?
-
neo-geo
senior tag
Az ébresztőjét hogyan lehet rábírni ennek a telónak, hogy ne rezegjen ébresztéskor? Tök miondegy hova állítom mindig rezeg. Használjak más ébresztő progit. Vodás V10g soft van rajta.
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok az mitől van hogy nem tudok netezni mert folyamatossan evvel fogad "sajnálom böngésző alkalmazás megált.... próbálja újra" Ha ujraindítom a telót akkor is ezt csinálja ez mitől lehet? Beszart a böngészője vagy mi?
-
-
neo-geo
senior tag
Valahol lehet venni hozzá hosszabb usb töltő kábelt? Mert csak azt az 1 méterest találtam a kugliban.
-
neo-geo
senior tag
Van olyan progi ami gomb nyomás nélkűl is tudja mutatni a lezárt képernyőn az időt, hívásokat stb? Vagy mindig gombot kell hozzá nyomni hogy lássam?
-
-
neo-geo
senior tag
Üzenet számláló van benne alapból, és csak a bekapcs gomb lehet képernyőt felóldani? Nincs valami program ezekre?
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok löttem én is egy ilyen vodás telót, a kérdések? Csak programmal tudom állítani "ha" lehet hogy ne csak a bekapcs gombal éledjen a teló, üzenet számlálót hol találok "ha" van. Szoftverileg mi a külömbség a V10c, és a V10g között, és ha cserélem manuálisan ez jár e gari vesztéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Telekom mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...