- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Melyik kategóriák tudják ezeket:
- 4k
- HDR (10 bit)
- alacsony input lagKöszönöm
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
kobayashy
tag
válasz #98588928 #77802 üzenetére
Szia
Azt meg tudod mondani,hogy melyik euronics-ban van ez a hitelkártyás akció?
Mert a központi űgyfélszolgálaton nem tudnak ilyenről.Bár azt mondta,hogy ilyen egyéni bolti akció az lehet.
Meg van rá a kp-m,de ha ez így működne,akkor ráutalom a pénzt a hitelkártyára.Ennyit megér nekem. -
válasz body007 #77851 üzenetére
Nézegettem az LG oldalát és amit leszűrtem:
- UF széria (tavalyi UHD) még nem tudja a fentieket
- UH7xxx ha jól gondolom ez kellene nekem...?
- UH6xxx ez miben kevesebb mint a 7-es? Mert sokkal jobb áron mennek...Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene. Van egy LF652v tv-m. Rá volt kötve hdmi-n egy htpc(kodival). Eddig ment rendesen, viszont egyik napról a másikra nem jelenített meg képet. Nem is ezzel van a gond, mert ott valószínű az alaplappal lesz a gond, legalábbis eddig ezt gondoltam. Van egy másik htpc amit hdmi-n szintén rákötöttem erre a tv-re. Ennél viszont nem jeleníti meg normálisan a képet 1920*1080 felbontásban, mert az egyik oldalon és az alján teljesen kilóg a kép(kb. a fele). Kérdésem csak annyi, hogy esetleg a tv-n valamit elállíthattak a gyerekek ami miatt így látszódik a kép? Bármelyik hdmi-be dugva így megy. Viszont másik tv-n(igaz az 4k-s) kipróbálva ezt a htpc-t megy rendesen. Most meg kipróbáltam egy netbook-al azt is így jeleníti meg, csak akkor lesz teljes képernyős ha 1366*600-ra állítom a felbontást. A netbook mondjuk ekkora felbontást tud, de az említett htpc nem.
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, van egy LG43LF630V tv-m, és szeretnék venni hozzá egy ledes tv-s háttérvilágítást, usb-st. Valakinek van ilyenje, működik? Azért kérdem, nem tudom, meghajtja e a tv usb portja. Elvileg 5V kéne hozzá.
-
törölt tag
válasz sirály69 #77847 üzenetére
Tudom, meg a trükközések miatt is, de azért egy ekkora cégnek már kellene tudni pontosan kalkulálni a rendelésekkel.
[CS]Blade2 Olvasd vissza Zyrius írását, egy jó UHD ilyen, ezt tanúsítom én is, a
320p-vel ne szemléltessünk HD, UHD felbontást. HD-ben a híradó is normális képet ad, lehet ott a szolgáltató vagy még a vezetékelés is hibás, vagy beállítási hiba. -
josi9682
csendes tag
Sziasztok. LB650V-hez feltette már valaki az új szoftvert ? ( 05.05.20.) Ha igen,van valamilyen tapasztalat?
-
F-ECT$
titán
106-108 cm-es FHD tv keresek, amin főleg tv műsorokat néznénk. 3D, 4K és hajlított kijelző nem kell. 1 "okos" funkcióra lenne szükség: okostelefonról könnyen ki lehessen tükrözni a képet videók és fényképek megosztására. A keret 140-150k.
LG-ben ilyet találtam, ez ajánlott típus, esetleg más?
Dive ever, work never.
-
-
törölt tag
válasz body007 #77853 üzenetére
A 6-os széria funkciókban, kép és hangminőségben is kisebb tudású a 7-esnél. De érdemes megnézni, hogy 55"-tól pl. a 661V is már más jellegű panelt kap, és magasabb a PMI száma, ami a képminőségi index. De nézd át magad itt: 2016 Line Up.
Indiant Hát, 1-2 menedzsert nem ártana onnan kivágni. -
[CS]Blade2
addikt
Az LH570V-n és a 630V-n, ha jó a leírás, akkor nincs SCART. Pana házimozit így nem tudnék rákötni? Egyébként nem az lenne a lényeg, hogy a DVD-ről adjon képet a TV-nek, hanem fordítva, hogy a TV hangja menjen az 5.1-re. Ez a DVD hátulja
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek a 32LH530V lejátssza a DTS hanggal csomagolt .mkv fájlokat?
Úgy értem, a hanggal együtt!Fentebb azt olvastam a fórumon, hogy ez az LF5610 utódja.
(Bár a topic összefoglalóban, amit el kellett olvasni, abban az van, hogy a második karakter az évjárat, és F után a G betű jönne, na mindegy...)
Márpedig az LF5610-re találtam magyar nyelvű tesztetet:
[www.220volt.hu]
Itt pedig kerek perec azt írják, hogy:
sajnos a DTS-hang volt néma, ami egy minőségi HD-filmes videó fájlban már alapelem (szerencsére az ac3, aac, mp3, wav az ment neki)Ugyanitt a konkurenciára, az ugyanúgy 70 ezres Samsungra ezt írják:
X264 MKV DTS+sub: hang-kép OK, feliratot nem látott
X264 MKV DTS+ac3++sub: kép+DTS hang oké, sub oké (ki-be kapcsolható csak, méretet nem állít), ac3-at nem is látjaUgyanakkor a nagypapa még csak LG tévét látott életében...
Mit gondoltok? -
Bali27
addikt
Ez a 4K felskálázás automatikusan megy vagy valahol be kell kapcsolni?
-
vond
MODERÁTOR
válasz [CS]Blade2 #77865 üzenetére
Komponens, vagy kompozit kimeneteken is át tudod vinni (bár lehet, hogy ezek csak bemenetként működnek), végszükség esetén még egy fülhallgató kimenetbe dugott jack-RCA kábellel is meg lehet oldani.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
beneszilo
tag
Sziasztok!
Melyik a jobb választás? A kifutó 42LF652V, vagy a 43LH630V? Ahogy olvastam, előbbiből zsákbamacska, hogy IPS, vagy VA panelest küldenek, az utóbbi biztos, hogy IPS, viszont nincsvalós 100hz.
Előre is köszi a segítséget -
inf3rno
nagyúr
Ja hát igen, a DTS-t mindig csak ígérik, de sosem teszik bele... Pedig aztán kb 5 perces meló lenne nekik...
Apropó root-olt már valaki LG TV-t, aztán szórt fel rá Linux-ot? A kodek problémát egy életre megoldja, csak ha nem jön össze, akkor kuka a TV...
Buliban hasznos! =]
-
TRob1
veterán
válasz inf3rno #77875 üzenetére
NA ezt nem értem. Mihez, mikor és mit ígérgetnek? Hisz a legtöbb modellben benne van. Többek között az én alap 2014-es modellemben is (42LB650V). Faszán küldi a digit erősítőre a dts hangot (de magán a tv-n is tud szólni ha vkinek nincs erősítője)
ui: Szerintem Légy Te az első a root+linux próbán!
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
[CS]Blade2
addikt
6-os UH 175-ről 135, csak az a probléma, hogy eddig is 135-ért bárki megtalálta a neten.
LG OLED55C6V
899.990 Ft (-21%)
708.654 FtA többi fél 1 millás TV is hasonló áron van. Van ahol 6 millió helyett 5,1 millió 1-1 csúcs TV, csak ezeknek nem tudom a korábbi árát, lehet eddig 5 millió volt, csak most black fridaybe 5.1
Én meg nagy k*ba kerültem, mert az 500-asokból szinte egy sem jó, ha kell scart és dts is. (az nem igazán buli, ha nem lesz hang a filmeken. Akkor lehet, hogy nem lg-t kell néznem, csak 43-as panel szerintem csak az lg-nek van. Esetleg tényleg tavalyit.)
-
TRob1
veterán
válasz [CS]Blade2 #77877 üzenetére
Még a 43LH570V-ben (specifikációk/hang) is van DTS-HD dekóder, akkor gondolom a nagyobb 630V-ben is.
Digitális hangot semmiképp nem tudsz átvinni abba a házimoziba (mert semmi digit bemenet nincs rajta)
Scart egyre kevesebb manapság. Digitális korban élünk.
Az 570-ről nem tudsz kivinni analóg hangot, a 630-ról maximum a fejhallgató kimeneten (1jack-2RCA csatlakozóval).¤ R'n'R ¤
-
pjani88
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 55"-os UH7707 tv-t és olyan fórumot, vagy videót keresek, ahol normálisan beállítják a tv megjelenítését. A gyári módok közül 1 van ami tetszik,de gondolom, hogy sokkal jobban is be lehetne állítani.
Válaszokat előre is köszönöm. -
inf3rno
nagyúr
Nekem olyan 5 éves model van 32LV5590, akkor még csak ígérgették minden évben, hogy bekerül a DTS, de sosem került be, nem jött egyik firmware frissítéssel sem, úgyhogy le is tettem róla. Konvertáltam egy darabig, most HDMI-ről megy PC-ről a film, később meg talán csinálok egy DLNA szervert a szerver gépemen. A root-olás tényleg izgat egyébként, szeretnék CIFS/SMB-ről filmet lejátszani DLNA, meg ilyen hülyeségek nélkül, viszont nincs most kedvem új TV-t venni, ez meg nem tűnik egy életbiztosításnak [link].
Buliban hasznos! =]
-
[CS]Blade2
addikt
500T-vel vagy 510V-vel SCART-on akkor mi működne? DVD lemezről lenne 5.1 meg dvd minőségű kép, aztán ennyi?
Ha analóg UPC csatorna vagy UPC boxról menne csatorna, esetleg pendrive-ról film, akkor scarton nem tudná átnyomni a hangot a DVD-nek, hogy legalább 2.1-ben legyen valami kakaó? (az a régi pana 800W RMS)Mert akkor nincs értelme a scartnak. Az a kompozit/komponens retek a TV-n kimenet? Tehát olyan kábellel sem tudok machinálni, hogy a másik vége scart?
570V-t vagy 560V-t meg gondolom nem igazán éri meg venni? Melyik egyébként az első 100Hz-es 43"-os?
Azt hittem, hogy olyan alap elvárásaim vannak, hogy bármelyik jó lesz, aztán kiderül, hogy mind kompromisszumos.
Már így is át kell alakítanom az állványt, hogy beférjen,és akkor lehet, hogy H264-es DTS-es mkv-nál egyáltalán nem lesz hang, egyébként meg 2x5W hangom lesz.
-
TRob1
veterán
válasz [CS]Blade2 #77882 üzenetére
Az 500T-n csak bemenet a scart, tehát igen, pla arra jó hogy dvd-ről átvidd a képet/hangot a tv-re.
Az 510V elvileg ki és bemenet is, tehát onnan mennie kellene a hangnak kifelé a házimozidra.De hosszútávon (röviden is ) azzal járnál legjobban ha a házimozid eladod, és olyat veszel amin van digit bemenet. Tv-ből meg persze olyat ami dts-es és digit kimenetes.
Én személy szerint 630v alatt nem vennék, mert csak gondok lesznek a jövőben is (ahogy most is van a gyengén felszerelt házimozi miatt)
ui: Az én erősítőm se mai darab (legalább 11-12 éves, de már akkor úgy vettem hogy mindenképp legyen koax és optikai digit bemenete is. Most szépen szól is rajta a tv optikain keresztül. A dvd lejátszóm meg ezer éve koax digiten keresztül szól rajta - manapság már inkább csak zene mint film, az már inkább nasról megy)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
[CS]Blade2
addikt
Valami ilyen converterrel az 570V-ből vagy a 630V-ből nem lehetne kiküldeni a tv hangját a DVD-nek?
Akkor lenne DTS dekóderes TV, meg a filmek hangját ki tudnám küldeni a DVD-nek, és akkor nem 2x5 vagy 2x10W-om van. (gondolom a két szélső álló, a közép és a sub így szólna AUX-on
Mi lenne a minimum cucc, amivel össze tudnám hozni HDMI-n vagy optikai kábelen a hangot? Gondolom 60K-s erősítő, és még kellene másik mély, mert a Pana-n a mélynek nincs vezetéke. (nem tudom, hogy ez az aktív mély)
-
Nico Bellic
csendes tag
Sziasztok.
Átlagos tv nézéshez kérdezném (filmek usb-ről , tv-t digi kábelről) ezen típusok :
LH541,590,570,630 van-e valamilyen különbség a tv-k képe között?
Tehát a panelek között van-e valami eltérés? Nem a funkciók érdekelnek pl webOS 3.0 ,csak a képminőség.
-
TRob1
veterán
válasz [CS]Blade2 #77884 üzenetére
Hááát, ha működik ez a kütyü, akkor de, megoldható. Egy optikai tv-ből ki ebbe be, ebből meg 2 rca ki, házimozidba be.
Nem követem a mostani erősítő árakat és "divatot", sajna ebben nem tudok nyilatkozni. (De ha eladod a tiéd és "csak" egy ilyenre vagy hasonlóra cseréled, már sokat nyersz: új, modern kütyü, mindenféle dekóder, sok formátum lejátszása, blu-ray ... + az optikai bemenet)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok, keresem a legjobb minőségű és legjobb ár érték arányú tv-t.
Kritériumok:-Ár: max 800K
-Képátló méret: 65"-78"
-Ami legyen benne: wifi; smart vagy android rendszer; 4K; 3d jó lenne, de nem fő szempont; pendrive-ról zene vagy film lejátszás, de ezt ha jól tudom mindegyik készülék tudja ebben a kategóriában, ne legyen ívelt!
-Amit néztem eddig: LG 65UH950V
Várom mielőbbi válaszotokat és előre is köszönöm!
-
sirály69
őstag
Nektek a HDMI-re kötött eszköz bekapcsolja a tv-t?
Szerver Hosting Debrecenben
-
bowlinggolyo
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok és ezen a két tv gondolkodok:
Ti melyiket ajánlanátok?
Válaszotok előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
max004
tag
válasz bowlinggolyo #77891 üzenetére
Az UH idei szeria,szerintem ez jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.