- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz Nico Bellic #8753 üzenetére
Úgy tudom az LW5500-as szériának jobb képe, jobb panel van benne.
Arról tudok nyilatkozni. Annak eszméletlen szép képe van. Igen részletes beállítási, kalibrálási lehetőségekkel. Amúgy azt én is PC-ről használom. -
huncutka1029
addikt
Írták már korábban, hogy az input lg miatt sokat kell bíbelődni a beállításokkal.
minden képjavítót ki kell kapcsolni, és a HDMI bemeneti típusát néhány játék esetén nem PC, hanem játékgép módra kell állítani.
Így elég jó.
ATI kártyán mindenesetre érdemes a legfrisebb drivert feltenni.ha beáldozol 2 szemüveget, akkor kis barkácsolással meg lehet oldani, hogy osztott képernyős módban mindkét játékos teljes képernyőt lásson.
Erről videót a You tube-on leírást meg a fórumban ha visszaolvasol találsz.LW 4500 és 5500 között a smart funkció a legfőbb különbség. De valóban kicsivel jobb panel van az 5500-ban. Én azt javasolnám neked. kb 20K val kerül többe, mit a 4500-as.
Cserébe gép nélkül is eléred a netet, LAN, DLAN képes, netes FW frissítés stba női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Dany007
veterán
válasz Nico Bellic #8755 üzenetére
Látom előttem már leírtak mindent.
Játszani már csak szórakozásból szoktam. Így nem annyira zavaró a lag. De komoly online játékhoz nem ajánlanám. Ki lehet kapcsolni persze minden funkciót, sőt játékmódban ezek nagyrésze el sem érhető. De a különbség még így is érezhető egy monitorhoz képest. -
Skynet258
veterán
Nekem is LW4500 van, csak 42-es méretben. Képe szép, 3D jó, bár csodát nem kell várni, játékra Xbox360 van hozzácsapva, játékgép módban teljesen ok (Forza 4, Gears of War 3, rpg-k, szóval mindenféle stílust tolok rajta). Nálam még annyi van, hogy építettem egy HTPC-t, és a filmek arról mennek, XBMC felületről - ezért is lett volna felesleges számomra egy 5500-as, mert még az is bőven buta lenne nekem... Na meg egy Logitech Harmony One, és azt mondhatom, élmény a tévézés.
Összegezve én bátran ajánlom az LW4500-ast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották