- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
-
Julot
aktív tag
-
Dani87
csendes tag
Sziasztok.Van egy LG 42lf652v TV-m aminek összefolyt a kijelzője.Érdemes megcsináltatni?Ha igen kb. Mennyi lehet a javítása?Gondolom a garancia itt ugrott ami van rá.
Üdv.:Dani
-
Indiant
addikt
Tudom,h. nem szorosan témába vág, de LG led tv-ről van szó.
Futárszolgálat általi kiszállított tv esetén van lehetőség rá, hogy kibontsam és megnézzem a csomagot aztán hogyha mindent rendben találok utána fizessek?
Tudom, naivság de esetleg be is kapcsoljam a tv-t?! -
kovybaby
csendes tag
-
törölt tag
válasz nokia123 #77443 üzenetére
Jobb a dönthető, és figyelni kell a tv és a fal közötti távolságra is a csatlakozók miatt. Itt van a Fali konzol lapos tévékhez topik is. A VESA méret a fontos. Az adatlapján kell nézni[link], mert a 400x400-as általában jó a 300x300 és 200x200 mm távolságú felfogatáshoz is, pl 1, 2 , 3 , és ez is.
petya2012 Ok. Köszi.
Indiant Hát, ha lehet, és megvárják (egy kis meggyőzésre talán). De általában csak arra van mód, hogy a külső sértetlenséget ellenőrizd, ha valami van, akkor felíratod vele. Majd kibontáskor fotózd, vagy videózd amit találsz. -
TRob1
veterán
válasz sirály69 #77461 üzenetére
Ez bolt és futárfüggő.
Pl. emag-nél ki lehet bontani (Nézzen bele a dobozba fizetés előtt!):Gondolom ezen kívül is vannak még boltok (vagy csak ők ilyen "felhasználóbarát"? Kibontás, ingyenes szállítás mindenre... Gondolom bele van építve az árba? Habár van hogy vmi náluk a legolcsóbb és még ingyen ki is hozzák...)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Indiant
addikt
Na akkor majd meglátjuk. Kibontani tuti ki lehet. (bár nem fogom tudni egyedül kivenni) 55"
Köszi mindenkinek!nokia123: Nekem ez jön be.
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
Leírnám,hogy nem lett sajnos akciós MM-os 49UH8507+hangprojektor szettem.
Kicsit belezavarodtak ők is,de én is az összefutó kedvezményekbe.
Hétfőn online megrendeltem az 49UH8507+hangprojektor kombót 319.990 ft-ért,áruházi átvétellel.
Szerdán elkezdték a pénteki -10%-os akciót hírdetni,ennek örömére már felvitték 329.990-re az árat,bár ez nem érintett,mert visszaigazolt fogadásom volt a 319.990-es árral.
Csütörtökön benéztem az áruházba,kérdem az eladót,hogy esetleg nem-e lejönne még az a 10% a pénteki akcióval az árból.
Megbeszélték ott egy kollegával,és azt mondták kizárt mivel 2 akció nem vonható össze.
Erre péntek hajnalban látom,hogy 295.990-ért nyomják a neten a szettet,amit elvből se rendeltem már meg mérgemben,bár már sajnálom,annyiért bestbuy volt (25 rugó az csak 25 rugó,sőt most megint 329990,ami meg 35 ezerrel több mint a pénteki akciós reggeli online ajánlatuk.)
Szombat reggel jön az imél, jó lenne már ha átvenném a hétfői rendelésem mivel össze van készítve.Elküldtem válaszként ezt a sztorit és megköszöntem a lehetőséget,de visszamondtam a rendelésem.
Így marad az 50 lf 652v szerintem egy darabig,de nem bánnám ha oled ágon jönne egy kis drasztikus áresés,amit sajnos kétlek."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
sirály69
őstag
válasz tigipuf #77469 üzenetére
Szintén zenész, csak pepitában...!
Pénteken megrendeltem a 49UH8507 + hangprojektort. A webes felületen a megrendelés beküldésekor a tv "raktáron" státuszban volt a projektor egyedi szállítási idővel.
A visszaigazolásban már mind a 2 tétel egyedi szállítási idővel lett visszaigazolva.
Veszekedtem velük 1 sort... De azt hajtogatták, hogy biztosan azért került egyedire mind a 2 tétel mert egyben nem tudják egyszerre küldeni, mivel nincs raktáron a projektor.
Este 19 kor megrendeltem a 55UH950V-t.
Visszaigazoláson sincs hangprojektor! Akkor most hogy is van ez...? A többi tvhez jár ehhez nem?
A 950V már a futárnál van, elméletileg...
Most írtam az ügyfélszolgálatnak és kíváncsi leszek a válaszukra....Szerver Hosting Debrecenben
-
belan
addikt
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne lg uf850v abba 10 bites a panel és hDr támogat?
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
nokia123
aktív tag
-
törölt tag
Szia!
Szerintem még nem HDR-esek a 2015-ös tévék, másik márka se, viszont a 10 bit ok. HDMI deep color funkció van benne, de az más. Nézd meg ezt. Mintha írták volna, hogy egy fw frissítéssel megoldható lenne, de nem valószínű. Jó tv, de szerintem már nincs az üzletekben ilyen. 280k-t nekem nagyon megért egy kombó akcióban.tigipuf
Hát pedig akkor kellett volna még1x megrendelni , amikor a legjobb ára volt. Ha kétszer kihozzák, csak a jobb árban lévőt átvenni. 319+Projektor az nagyon jó ár érte szerintem, vagy akinek a 7707 volt projival 230k körül.
sirály69 Rajta kellene lenni a rendelésen a 2 tételnek. Amikor rendelted, rajta volt a projektor és az ára minuszolva? Így lenne OK sztem. Persze lehet, hogy rosszul tudom .
Ha nem, akkor rendeld újra, hogy rajta legyen, a másik rendelést meg töröltesd. Vagy csak nem veszed át. Azért nem mindegy, én se hagynám.[ Szerkesztve ]
-
Dejavu71
csendes tag
Nah, srácok, úgy néz ki, döntöttem, legalábbis eddig bírtam a strapát Több, mint valószínű, hogy megrendelem ezt a tévét, aztan lesz ami lesz
[link], és nekem úgy tűnik, hogy jó árban lesz, én Erdélyben élek, és átszámolva kb 175zer ft ért találtam netenA hangya egész nyáron dolgozott. A tücsök pedig egész nyáron hegedült. Télen mindketten megdöglöttek.
-
knightba
csendes tag
Sziasztok,
ajándékba vettem egy lh530-ast, a beállításoknál viszont megakadtam kicsit
digi kábelre csatlakozva megtalál minden csatornát, de két csatorna m4 és m5 esetén azt írja ki, hogy nincs jel
nem igazán értem mi lehet a probléma
a listába beteszi mindkettőt (sőt 4-et, mert hd és nem hd külön-külön), de valamiért ez a két csatorna mégsem megy, minden más gond nélkül
másik tv-n (philips) pedig megy mindegyik, ez a 2 is ...
találkozott már valaki ezzel?
ja SOS lenne, mert holnapra meg kellene bütykölnöm anyósnak egy konkrét műsor miatt
köszi előre is -
knightba
csendes tag
válasz tonerz #77476 üzenetére
köszi, kipróbálom
előröl kell kezdeni majd mindent gondolom? a csatornákat már sorba raktam persze ...
egyébként hadd kérdezzem meg : mennyire vagy megelégedve az lf652-vel?
épp azon vacillálok hogy lf652 vagy lh630 a 3d, webOS különbséget tudom, de azt halottam, hogy az lh630 alapból csak 50hz míg az lf652 100hz
ennek azért látszania kellene ... vagy nem? -
Kerio
őstag
Már szinte mindenhol így van. Edigital, TV raktár is...
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
tonerz
aktív tag
válasz knightba #77477 üzenetére
Igen célszerű elölről kezdeni.
Én nyáron vettem az enyémet, előtte sokat túrtam a netet is, mivel az egyik fő szempont az alacsony input lag volt (sokat multizok Ps4-en).
Egy kollégám idén év elején vette ugyancsak hasonló igények mellett és ő megvolt elégedve vele.
43" alá nem igazán akartam menni, de mindenhol csak pozitív visszajelzéseket olvastam/hallottam/kaptam a 652-vel kapcsolatban és ezért döntöttem mellette.
A 3d nekem totál felesleges (nem jön be) viszont a képminőség tényleg pazar.
Kis negatívum hogy webOS lehetne kicsit fürgébb is, de simán használható így is. -
törölt tag
Itt is egy Joy kupon, vagy ez hibás?
knightba Nézz be a DIGI topikba is, ha nem sikerül: Nem jönnek be a közszolgálati adók/rádiók vagy egyes csatornákat nem hangol be a tv digitálisan, mit tegyek?Esetleg kézi hangolással: QAM Érték mindig 256
Symbol Rate 6900, kivéve a közszolgálati adóknál, ahol ez 6000.[ Szerkesztve ]
-
s.s.j.goku
tag
Üdv
Ma sikerült végre kicsit szétnézni az MM-be az Euron...-ba, gondoltam megnézem élőbe a kinézett tv-ket.
LG 55LF652V volt az egyik,sajnos már itt nálunk Miskolcon sehol sem kapható, számomra ismeretlen
boltból neten keresztül pedig nem igazán szeretném megrendelni, gariztatásokkal eddig nem volt szerencsém.
Szóval az eladók nagyon rá akartak beszélni 4k-s tv-kre,mert az a jövő... most totál összekavartak
Elvárásaim a következők lennének.
55" os méret, nem ragaszkodom 3d-hez, sem hogy nagyon okos legyen, full hd elég szerintem (bár nem tudom mennyire lehet jó a Fh-ból 4k-ba képjavitás)
összeg 250K max, filmezéshez kellene főleg, illetve gyereknek Xbox 360-hoz.
Később szeretnék mellé erősitő+5.1 rendszert kiépiteni majd..
Rengeteg tipus meg lett nézve neten, most képzavarban vagyok valaki segitsen pls -
törölt tag
Sziasztok!
50UH635V
és a
49UH661VKözött mik a leglényegesebb különbségek ha az árat nem nézzük?
Amit eddig kigugliztam:
635V: edge led, local dimming, 1500 PMI, Color prime plus
661V: direct led, 1200 PMI, color prime plus.
Másik topikban a 635V-t ajánlották, én is erre hajlok. Minőségben, anyagminőségben nem rosszabb? (Csak mert alacsonyabb a számozása gondolom hogy valamiért gyengébbnek kell lennie)
-
Dejavu71
csendes tag
válasz Dejavu71 #77474 üzenetére
Megrendeltem...
még ajándékok is voltak hozzá, valami kétezer ft értékben, és valószínű, hogy az utolsó akciós darab volt, mert már más árban van kitéve, kb 202 ezer ftA hangya egész nyáron dolgozott. A tücsök pedig egész nyáron hegedült. Télen mindketten megdöglöttek.
-
törölt tag
válasz #15490560 #77482 üzenetére
Alacsonyabb számozás, de egy különlegesség a 635V mert egyedüli VA paneles, ami mélyebb feketét produkál, ami valakinek sötétben filmezéskor fontos lehet, és a képminőségi indexe alapján valamivel jobb a gyors mozgásokhoz is. A 661V pedig a szokásos IPS panel, ami a betekintési szögekben jobb. Viszont azért mondanám az UH 7507-et helyette, mert annál már 49"-tól van Local Dimming, ami a sötét színek jobb megjelenítésében jó ha van(az UH66xx szériánál csak 55"-tól rakták bele ezt a funkciót), és még magasabb PMI száma is. Meg normál táv helyett Magic Remote jár hozzá, de majd eldöntöd, hogy mely tulajdonságok fontosak neked, vagy melyik tetszik jobban.
Dejavu71 Nagyon jó vétel szerintem az 55"-ban. Van többeknek is a LH630V, de nem ilyen nagy. Majd olvasd el visszamenőleg amit írtak róla. Meg vannak hasznos dolgok a fenti összefoglalóban is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #94529552 #77485 üzenetére
Köszönöm!
Most már csak az 50UH635V és a 49UH7507 van versenyben. A magic remote-ot most sem használom, így az nem szempont. Utánanéztem, elvileg a 7507 sima ips paneles. Viszont a 635 is elvileg local dimminges (az lg honlapja szerint). Így ha jól gondolom akkod jobban járnék a 635V-vel, a minőségibb ugrás a 7707-es széria lenne.
-
farkas-j
őstag
Nekem LA660-as Tv-m van. Ezen használom az HBO-GO-t és rendeben működik (legalábbis 3-4 hete még így volt, amikor visszanézte rajta egy filmet). Én már jó ideje nem frissítettem firmware-t, mert nem akarom elveszteni a Skype-ot.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Dejavu71
csendes tag
válasz #94529552 #77485 üzenetére
Érdekesség, hogy amint megrendeltem a tévét, aztán frisítettem az oldalt, ahonnan rendeltem, és már pár perc múlva 200 ezer ft lett, és azóta is folyamatosan annyi, úgy tűnik, tényleg az volt az utolsó abban az árban, mert amúgy írta, de esetleg reklámfogásnak tűnhetett volna....
A hangya egész nyáron dolgozott. A tücsök pedig egész nyáron hegedült. Télen mindketten megdöglöttek.
-
Vinczuska
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap ilyen problémába futottam. HDD-ről néztem filmet és egy idő után ilyen lett a kép, hiába kapcsoltam át TV-re ugyan az maradt, csak a kikapcsolás után lett jó. Már másodszor fordul elő. Mi lehet a probléma?
-
Vinczuska
csendes tag
Csak sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
mbaker
tag
Sziasztok!
Új tv-t szeretnék venni és a véleményetekre lennék kíváncsi,melyiket érdemesebb:
PANASONIC TX-50DS630E FULL HD 3D LED TV
LG 49LF632V FULL HD SMART LED TV
SAMSUNG UE50KU6000 ULTRA HD SMART LED TV
LG 49UH6207 UHD 4K SMART LED TVMkv filmeket nézek,t-home szolgáltató,xbox one konzol.Eddig panasonic tv volt és arra húz a szívem,dazt
olvastam,hogy nagy az inputlagja,ami számít a játéknál.olyat is hallottam,hogy az LG tv-kbe pana cucc van,ez igaz?Nagyon köszönöm a segítségeteket! -
pn4hvq
senior tag
válasz s.s.j.goku #77481 üzenetére
Nem tudom, mennyire segít a hozzászólásom, de megosztom: nekünk itthon ips paneles 50lf652v van.
A 7 éves gyerkőc xbox360-nal játszik rajta a neki való játékokkal, valamint én ritkán gta5, és néhány fps játékkal szintén xbox360-on. A konzol, tv és akadás/képfrissítés kapcsán semmi negatívumot nem tudok felhozni. Nincs akadás, röccenés, "megtört" vonalak.
Esti filmnézéskor a fekete valóban inkább sötétszürke, de a mi igényeinknek megfelel, viszont azért választottunk ips panelest, mert oldalról is nézzük a tvt, nem csak szemből.
A tv felülelete viszont tükröződik, így ha szemben van az ablakkal, fényforrással, az nem pozitív, mert világosban pl. látom benne a szekrényt tükröződni.Ennek van 55-ös verziója is.
3D: mi ilyet tudó tvt kerestünk, nem bántuk meg. Ha van gyerek, akkor a rajzfilmeknél jelentősen dob az élményen. Többnyire mélysége van a filmeknek/rajzfilmeknek, de véleményem szerint pluszt nyújt.
-
tigipuf
senior tag
válasz #94529552 #77473 üzenetére
Hát igen lehet,hogy elb...m .Amikor 295-ért volt projival az verhetetlen ajánlat volt.
Gyakorlatilag 235 ezer lett volna az 49UH8507,(és akkor csak alsó hangon, 60-ba számoltam a projektort) amennyiért a büdös életben sem fogok még egyszer hozzájutni .
Az a baj,hogy egyszerűen még esélyem sincs összehasonlítani átlagos felhasználás mellett a képét a mostani 50lf652v-mel.
Mert látni kellene ,hogy az uhd felbontás egyáltalán mit mutat sd és félkamu hd adásoknál.,És főleg a fekete megjelenítés, kontraszt terén mennyivel erősebb .
Átlagos felhasználáson napi szintű tv,pc megjelenítést + hd ,fhd filmek nézését értem,egyértelműen nem uhd demókra való nyálcsorgatást.[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
sirály69
őstag
Most hívott a futárcég, hogy holnap hozzák a tv-t.(Melyiket azt nem mondta... )
Ma reggel beszéltem az ügyfélszolgálattal, hogy a pénteken megrendelt 2 tv közül csak az egyikhez írják a hangprojektort. Azt mondta, hogy biztosan nem jár hozzá. Jeleztem, hogy mi volt kiírva a weblapra pénteken délután is majd tegnap este is...
Visszahívást ígért ma délután, de még nem hívott. Lehet hogy ezután, még ma este fog hívni...?
Megkérdeztem, hogy mi újság a megrendelt 49UH8507-el, mert az írja a webshop, hogy raktáron van és 1-3 napon belül szállítják. Válasz: "Nincs raktáron és 2-3 hét a beérkezés."
Aki most vett tv-t az kapott hozzá hangprojektort?[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest