- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy kategóriával jobb, mint az a belépőmodell J5500, de alig kerül többe a 630V-nél a 42LF652V, ami itt a legnépszerűbb smart /3D-s tévé. Az LG-k menüje nekem sokkal átláthatóbb, logikusabb, mint a Samsungé. De egyébként semmi értelme x topikban y márkáról kérdezni, mert a legtöbben csak egy márkát ismernek. Nekem véletlenül mind2 van.
-
Tomocso
tag
bocs
[ Szerkesztve ]
-
-
SharpSA
veterán
Mobilról írtam és ezek szerint nem olvastam el rendesen küldés előtt. Swiftkey volt olyan kedves és belerondított.
Szóval szerintem pont jó a görgő erőssége mind nyomás, mind görgetés irányba. Nekem még nem sikerült véletlenül görgetés helyett csatornát váltanom.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Beni2360
félisten
válasz aram01 #73599 üzenetére
leírnád a címüket, ahol személyesen lehet az árut átvenni?
Az, hogy egy Magyar weboldalt üzemeltetnek a többivel együtt még nem itt árulnak és nem magyar bíróságon vannak bejegyezve.
Eltudod képzelni, hogy érdekvédelmi szerv vagy hatóság Romániai céggel szemben tud intézkedni?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
TTTotya
senior tag
Hello Mindenkinek!
Nem tudom használ-e valaki Deezer-t a tvjén.... Nekem LG 50LF652v-m van és nem tudok bejelentkezni a Deezer alkalmazásba, az ugyanis nem csinál semmit
Hálás lennék ha valaki elárulná, hogyan kell.
[ Szerkesztve ]
-
__Zs__
tag
válasz #94529552 #73591 üzenetére
Hello!
A linkelt menü-t megtaláltam és a TV-n meg is csináltam a csatornák A-D csoportokba rendezését, aztán poedrive-ra el is mentettem. Az említett ChanSort programot még nem használtam, de mindenképpen ki fogom próbálni. Lehet vele a jelenelegi 4-nél több kedvencek csoportot létrehozni?
Távirányítóból nekem csak az MR volt a csomagban, tehát normállal nem tudok tevékenykedni.
Üdv': __Zs__
-
lacccika
újonc
Sziasztok!
LG 55UF950V TV-t vettem. Sajnos a kezelési leírás nem a legjobb, sok mindent úgy kell kitalálni. Nincs tippetek, hol található egy normális manual (angolul is megfelelne)? -
PioDVD
senior tag
válasz aram01 #73599 üzenetére
Ahogy írták, attól, hogy magyar nyelven, ft-ért árulnak, még nem feltétlenül van magyar cégük.
Amúgy nem vagyok biztos benne, hogy igaz ez a "felvásárolták a szart" történet. Amíg nem írják le, addig lehet simán az LG Mo aknamunkája hogy rajtuk keresztül futó tv-t vegyenek az emberek. Ráadásul, ha jól emlékszem, olyan a hiba, ami "benne van a pakliban", egyik db-on jobban, másikon kevésbé és a vevők is mások, van, aki a kevésbé gázost sem viseli el, más meg a sokkal rosszabbat is tökéletesnek látja.
Én vettem az emag-tól kormányt, kb. a rendes ár 2/3-áért, látszólag zsír új volt, de a lényeg, hogy tökéletes. Biztos, hogy nem selejtet vettek valahol. Szvsz a másnál 2 e ft-tal olcsóbban árult tv-t sem úgy vették. És ne felejtsük, az LG is tud geci lenni, ahogy itt valaki írta: cserealkatrésszel is hibás volt a tv, így leírták, hogy akkor ez nem bug, hanem feature, csá.
Ezzel együtt pár ezresen nem spórolnék, inkább valamelyik nagy. Bár ugye az ew is nagy, országos cég volt, mégis egy hétvége alatt szűnt meg. Illetve az euronics kérdéses, mert az franchise keretében működtet sok boltot, ha ott adott üzletben levásárolható kupont vagy mit kapsz*, nem tudom, mit lehet vele kezdeni, ha megszűnt időközben a cég.
*Mondjuk ezt nem értem, ott az LG-nél a hibás tv, cserélje, ha már nincs meg a cég.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz PioDVD #73615 üzenetére
Azt akkor mivel magyarázod, hogy egymás után 2 általuk küldött 43LF630V-nek volt szar a kijelzője?
Ez már önmagában is gyanús, de pluszban még az LG Magyarország is megerősítette a dolgot.
Egyértelműen arra játszanak, hogy vagy nem veszik észre az emberek, vagy majd lerázzák őket.
Plusz új garilevelet sem adtak a második példányhoz és hiába könyörgök érte.A te kormányodból nem biztos, hogy selejtet vettek, mert talán nem tudtak olcsóbban beszerezni azt a gyártótól. Nekem is csak a 43LF630V-re erősítették meg, hogy selejt.
[ Szerkesztve ]
-
M3aN
senior tag
válasz lowzor #73616 üzenetére
Telefonos gariztatást játszottam az emag-al. Szerintük egyértelmű user error, hogy az alaplapon megsült egy chip, holott bizonyíthatóan nem volt szétszedve a telefon, sem semmi. Háromszor lett visszaküldve a telefon, minden alkalommal 30 napot vett igénybe az ügyintézés az ő részükről. Fogyasztóvédelemhez próbáltunk mi is fordulni, ahol tájékoztattak hogy nincs semminemű magyar cégbejegyzésük, itthonról ők nem tudnak elérni semmit, egyetlen lehetőségünk hogyha Romániában felfogadunk egy ügyvédet, és ott próbálkozunk.
-
lowzor
veterán
Látod, nekem most garipapírt sem adnak a cseretévéhez, hogy ne legyen vele lehetőségem semmit sem kezdeni. Nagyon nyeregben érzik magukat, mert nehezen tudnék ellenük bármit is tenni Magyarországról.
Egyetlen reményem, hogy a homáron megjelenik a történetem, aztán annak hatására történik valami.
Egyébként a TV csak kihasználatlanul áll itt, mert nincs gyomrom így használni, hogy így néz ki a kijelzője.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz __Zs__ #73609 üzenetére
4 nem elég? Nem lehet több kedvencet csinálni, esetleg a Smartban is van a My Programms, oda is pakolhatsz még csatornákat. A Chansort-tal az alap csatornák sorrendjét lehet kialakítani, de például törölni nem lehet vele, de azért elég jó. Mivel a távok kompatibilesek az LG-nél, pl. : van egy ilyen olcsóbb, utángyártott Lg távirányító, de találsz ott gyárit is, könnyebb használat az alap funkciókhoz, és kímélheted vele az MR-t is.
lacccika Egy 950V nekem is jöhetne. Megtalálod a Smart menüdben is a kezelésit, én ezt az online manual-t használom. Tartalom, vagy index alapján is.[link]
-
PioDVD
senior tag
válasz lowzor #73616 üzenetére
Mint írtam, lehet, hogy itthon vett/cserélt tv-nél is ez lenne, mert Te észreveszed, amit a többség nem. Ha jól emlékszem, volt itt tesco-s vásárlás is, ahol a csere sem volt jobb az eredetinél.
Az, hogy a szerelőnek azt mondta valaki... én fenntartással kezelek minden ilyet, túl öreg vagyok már ahhoz, hogy mindenkinek elhiggyek mindent.
Még mielőtt, vedd észre, hogy nem ellened vagyok. Egyszerűen nem vagyok meggyőződve a történet azon részéről, amit neked is csak mondtak. Ami a tapasztalatod, azt elhiszem. Hogy mi a megoldás, azt nem tudom. A fogyvédelemben nem bíznék, szerintem a munkaidejük minimum 90 %-át az teszi ki, hogy megmagyarázzák, mi miért nem hozzájuk tartozik. Ha valahogy az LG-től tudsz papírt szerezni, hogy a tv valóban rossz (erős kétségeim vannak), akkor van esélyed rugdosni őket, akár "médiahadjáratot" (th és társai) indítani ellenük.
-
hcs57
őstag
Erre valaki? [link]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Beni2360
félisten
válasz lowzor #73607 üzenetére
Hát amit tovább olvastam megkaptad a részedre nem jó hírt. Amit látod ez nem úgy működik ahogyan a halandó polgár igazságérzete diktálná. Ha utána olvasnál az EU-n belüli kereskedelemre akkor rá jönnél, hogy a törvények a gyártó-szolgáltató-kereskedő országában levő előírások az irányadók. A te eseted okulásul szolgál remélem a fórumlakoknak és messze elkerülik ezt a céget. Én töröltem és tiltó listára tettem őket. Tudom ez téged nem vigasztal.
Itt okosok nem tudunk lenni. Találtam egy oldalt egyebek közt ami esetleg valami útmutatót ad, de vigaszt nem nyújt.
Még 1x nagyon sajnálom.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
FIREBLADE78
addikt
Tudna valaki gyerekzár feloldásában segíteni? Egyik vendég beállított egy kódot és nem jövök rá. Találtam a neten 0325 pint,de nem jó. Az a baj,hogy elmentek a csatornák és csak az alap 5 db-t mutatja,újra kéne keresnem,de nem tudom a kód miatt.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
csibe1
addikt
Üdv!
Nemrég vettünk egy LG49LF632V típusú tévét.Valamiért kb 2 óra után kikapcsol.
Megnéztem és az összes időzítő (elalvás, ki és bekapcsolás) ki van kapcsolva.
Mit kellene beállítani, hogy ne kapcsoljon ki állandóan?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
w333
félisten
-
Beni2360
félisten
OK Ty,
Na de 2 óra hogyan jön össze? valószínű, hogy a felezős 3D-nél van ez.[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Gyerekzár feltörésére semmi? Valahogy újrahúzni a szoftvert? Nem értem az embereket,miért kell szétbaszni más vagyontárgyát
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #73630 üzenetére
Próbáld meg Biztonság menüben kikapcsolni a zárolást, 0000 kóddal.
Van lehetőség az Általános menüben a TV visszaállítására[link], ami nem árt amúgy sem a tévének időnként(csatornalistát előtte ki lehet menteni.
Szerk.: Sajnos a visszaállításhoz is kell a kód.[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #73632 üzenetére
LG ügyfélszolgálat nem tud segíteni? Esetleg valami szervízt kéne megkérdezni.
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
szabessz
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy LED-TV-t venni, max200eFt keretem van rá 48-50" coll körül akarok.
Eddig LG 50LF652V vagy Samsung UE48H6400 között gondolkodok.
Van más jó ebbe az árba?
Kettő közül melyik a jobb vétel?
Melyiknek van jobb képminősége?
A 3d passzív vagy aktív az mindegy keveset lenne használva.
Előre is köszönöm a segítséget. -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Van egy hibás pixel a tv-n. Wiki-n ilyet olvastam: Egyes esetekben a pixelhibák házilag is javíthatóak (más esetekben ez még súlyosabb kárt okozhat a monitorban). A két általában javasolt módszer a pixel színének gyors váltogatása egy célprogrammal, illetve a képernyő megnyomása egy ceruzával vagy egyéb tompa tárggyal a hibás ponton.
Érdemes ezeket bepróbálni?
Valakinek sikerült már javítania hibás pixelt?
KösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #73632 üzenetére
Ha több tévé is van, akkor azokat meg kódold le saját magad, és nem lesz több ilyen meglepi. Tényleg, az üfsz-t hívd fel holnap, hátha van más megoldás, mint szerviz távirányító, stb.
-
sixpak
nagyúr
válasz JoolsNOS #73635 üzenetére
Nekem régebben az egyik monitoromon (Dell) volt egy hibás (folyamatosan fehéren világító) pixel.
Amikor töröltem le egy ronggyal, akkor kicsit erősebben rányomtam azon a ponton és el is tűnt...lehet hogy halott pixel lett belőle, nem néztem, de még az is jobb, mint egy folyamatosan aktív.
Én ceruzával biztos nem böködném amúgy.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
lowzor
veterán
válasz PioDVD #73621 üzenetére
Az emberek többsége nem venné észre szerinted? Eddig bárki belépett a szobába, már a küszöbnél látta, hogy mi a baj a TV-vel. Max egy olyan vaksi ember nem venné észre (bár azt is kétlem), aki még a HD, meg az SD között sem látja a különbséget. Ha akarod, mutatok neked róla videót.
Miért kezeled fenntartással?
Segítenek is nekem, ha feljelentést teszek, azt mondták, csak amiatt vagyok meglőve, hogy hol tegyek.
Szereznék én papírt az LG-től, csak amíg a kedves Emag nem ad garipapírt (valszeg a büdös életben nem is fog), addig nem foglalkoznak vele.[ Szerkesztve ]
-
PioDVD
senior tag
válasz lowzor #73639 üzenetére
Mert mindent fenntartással kezelek, amíg nem írják le. Mondani bármit lehet. Írtam már, az LG sem szent, lásd "igen, rossz", nem tudjuk megjavítani, "akkor nem rossz".
A hibádra nem emlékszem, mobilon most nem is keresgélem. Írtam korábban, hogy emlékeim szerint vitás a hibád, de emlékezhetek rosszul.
Ja, ha félreértés lenne: ne azt írja le az LG, hogy a Te tv-d rossz, hanem hogy értékcsökkent szériát adott el az emag-nak. Erről nem vagyok megfyőződve.
-
lacccika
újonc
Black Dragon:
Pumma:
Köszönöm az igyekezeteteket [nem semmi ez a szó! ]. A linkelt kezelési természetesen megvan, és ezt nem találom kielégítőnek. Sebaj, az idő megoldja majd. -
lowzor
veterán
válasz PioDVD #73640 üzenetére
Amúgy miért kéne leírniuk? Hivatalosan így adják el, tehát rögzítve van a dolog. Ha feljelentés történik és kivizsgálják a dolgot, akkor látja majd az, akinek látnia kell.
Nem vitás a hibám.
Videón megnéznéd, azonnal látnád.
Szerelő is ahogy belépett, azonnal látta és vitte is a TV-t.[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz FIREBLADE78 #73630 üzenetére
Szia!
Milyen TV? WebOS-re ezt találtam:
Enter settings -> Security -> Reset pin
It will ask you your pin, without pushing anybuttons, hit this button combinations on your remote controller
P+, P+, P-, P+
and then it will ask you main pin(or something like that) enter 0313 or try 0323.
and your parrent pin is reset. Now your parent pin is 0000.Valamint még ezt:
Press and Hold button on remote as well as TV panel at the same time for a few seconds.
Method 2
Press and hold the {MENU} button on the remote and the {MENU} button on the TV at the same time for at least 5-7 seconds.
Method 3
Press and hold the {MENU} button ON THE REMOTE until a 4-digit password screen is displayed.
LG Service Menu PIN/Password Codes8741
8743
7777
0000
8878
0413[ Szerkesztve ]
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest