- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
master bud
tag
Bocs, amúgy nem trade-re gondoltam, de igazad van, feleslegesen jártattam a szám. A GetDataBack már lejött, azt hiszem egy ideig használható, opció limit nélkül, de ha tévedek javítsatok ki. Arra gondoltam, hogy ha opciólimites akkor másképp közelítem a beszerzést mert sürget nagyon az idő.
A következőt találtam ki:
-kiszedik a meghajtót a gépből, elhozzák hozzám
-berakom mint mobilt
-rámegyek a GDB-vel
-a recovery könyvtár az enyémen lesz
Kvázi nem installálok, nem írok a kérdéses drive-ra semmit, csak a vizsgálat tárgyát képezi.
Jó közelítés?
Köszönet mindenkinek :C,
mb -
master bud
tag
Köszönöm a gyors választ! Honnan, mivel, crack stb.?
üdv,
mb -
master bud
tag
Sziasztok,
segítségre lenne szükségem, elég nagy a gond. A leányzó mappákba szerette volna szétszortírozni a meglévő munkáit (.doc). Csinált baloldalon egy mappát, ebbe ment a jobboldalon lévő file-ok egy része. Miután átmásolta őket a baloldalra, a jobboldali hasábban kitörölte az a másolás alapját képző file-okat. Csinált egy másik mappát a baloldalon és átmásolta a jobboldalt megmaradt file-okat, majd kitörölte őket. Így elméletileg 2 mappába szortírozta a jobboldalon lévő .doc fileokat és kitötölte az eredetieket.
A baj az, hogy valahogy nem jöttek létre az új mappák (nincsenek, én se értem bár nem ülök azelőtt a gép előtt) és az eredetiek meg törölve lettek. A Lomtár ki volt kapcsolva (szakemberek...).Az OS win2k.
Amit megcsináltunk az egy keresés az összes .docra, hátha valahol előkerül valami hasonló -> negatív. A géphez azóta nem nyúlt és nem nyúlhat senki.
Kérdés:tud-e valaki valamilyen módszert a visszahozatalra? Nagyon sok munka fekszik bennük, bármilyen módszer érdekel!
Nagyon hálás lennék bármilyen segítségért,
mb
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest