Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MataGyula
tag
Hát tapasztalat idáig nem sok van, idő szűkének ''köszönhetően''! Nagy kár, hogy egy két csatornát csak az USA-ban sugároznak ( főképp a National Geographic-ra gondolok jelen esetben, nagyon szerettem volna, ha az is van ). A képminőség idáig nekem nagyon tetszik, valahol a youtube és a DivX Stage6 között, nagyjából a felénél lehet. A program nem leplezte, hogy bizony az 512-es net kevés neki, bár így is lehet nézni, de itt lesz az ideje váltani legalább 1024-re
Remélem hamar végleges stádiumba ér a program , és kapunk majd több csatornát is , netán még több nyelven is ( szép az álmodozás 
Technikai problémával még nem találkoztam, fagyás nem volt, amit kiválasztottam, az pár pillanat után el is indult. Ehét keddtől mindenki kapott 999 meghívót, szóval most már valóban mindenki kell, hogy kapjon
Ha imáim(imáink?) teljesülnek, és sikeres lesz a dolog, akkor szép jövő elé nézünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem hamar végleges stádiumba ér a program , és kapunk majd több csatornát is , netán még több nyelven is ( szép az álmodozás