- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
MataGyula
tag
Hát tapasztalat idáig nem sok van, idő szűkének ''köszönhetően''! Nagy kár, hogy egy két csatornát csak az USA-ban sugároznak ( főképp a National Geographic-ra gondolok jelen esetben, nagyon szerettem volna, ha az is van ). A képminőség idáig nekem nagyon tetszik, valahol a youtube és a DivX Stage6 között, nagyjából a felénél lehet. A program nem leplezte, hogy bizony az 512-es net kevés neki, bár így is lehet nézni, de itt lesz az ideje váltani legalább 1024-re
Remélem hamar végleges stádiumba ér a program , és kapunk majd több csatornát is , netán még több nyelven is ( szép az álmodozás
Technikai problémával még nem találkoztam, fagyás nem volt, amit kiválasztottam, az pár pillanat után el is indult. Ehét keddtől mindenki kapott 999 meghívót, szóval most már valóban mindenki kell, hogy kapjon
Ha imáim(imáink?) teljesülnek, és sikeres lesz a dolog, akkor szép jövő elé nézünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest