Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
peltar
tag
Nagyon szép meccs volt ez a mai is. A fiúk teljesítményét elnézve, talán végre nem álom az élcsoport sem. Ha jól számolom, két dolog kell a továbjutáshoz:
megverni a lengyeleket és a japcsik érjenek el minimum egy döntetlent a norvégok ellen. -
biker
nagyúr
index.hu
Az előzetes félelmekkel ellentétben egészen imponálóan, nagyon magabiztosan lépett át a mezőny leggyengébb csapatán a magyar jégkorong-válogatott. Egyértlmű, a Cortina-csapat előrébb lépett az előző évekhez képest, mert a bravúrgyőzelmek mellett immár esélyesként is nagyon jól tud játszani, nem bénítja az esélyesség. A magyar együttes immár jobb gólarányával vezeti a táblázatot, és két meccs, illetve egy harmad óta nem kapott gólt. Amennyiben sikerül a második leggyengébbnek tűnő briteket legyőzni pénteken, szombaton az A-csoportos tagsáért küzdhet válogatottunk a lengyelek ellen.

-
biker
nagyúr
1 Norvégia 3 2 1 0 13 7 5
2 Lengyelország 3 2 0 1 13 6 4
3 Japán 3 2 0 1 13 7 4
4 Magyarország 2 1 1 0 5 2 3
5 Nagy-Britannia 3 0 0 3 6 15 0
6 Kína 2 0 0 2 4 17 0
ebből kiindulva lehetünk elsők, mert szintén 2 gy, 1ver, de 13 lőtt gólra csak 2 kapott jutna -
9

-
biker
nagyúr
8:0, akkor a másodikok vagyunk a tabellán?
-
Már 8!!! Még a gólarányunk is izmos lesz!

-
Latissimus Dorsi
senior tag
Még vagy kettőt lőhetnénk a miheztartás végett...
Szerk: Na jó nem vagyok telhetetlen
Na azért
8-0
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
most értem haza......de látom elég jók vagyunk

-
peltar
tag
Na mi az, ma senki nem nézi a meccset?
2:0-ra vezetünk Kína ellen. -
Holnap a meccsig már nem tudok ide írni, úgyhogy kifüggesztem most a transzparensemet!
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/forceberg/hun.jpg)
[Szerkesztve] -
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Hát ha már csakrnok, akkor én az Astra Zeneca-ban lepődtem meg, hogy a kapuk mögött nincs lelátó...
Pedig van, aki onnan szereti nézni... -
Sixkiller6
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
mondom, ezért imádom ezeket a srácokat.
-
concret_hp
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Niedermayer éves fizetése hányszorosa a fradi jégkorongszakosztályának éves költségvetésének?

-
Sixkiller6
őstag
focis példa sajnos nem jó. igaz h itteni mértékkel megdöbbentő pénzeket keresnek egyes playák (lipcsei évente 40milla+prémium, ami még 20-30), de ez külföldről nézve aprópénz.
monjduk azt, h a legjobban kereső angliai playa éves bére bőven több, mint a fradi teljes éves költségvetése. innentől miről beszélünk.
félreértés ne essék, szerintem sem kell ennél több pénzt beleölni a magyar fociba. ez is sok. csak az arányok végett mondtam.
egyébként a finn, svédn norvég hármashoz annyit, h szvsz teljesen egyértelmű a helyzet. a finn és svéd hoki jóval nagyobb hagyományokkal, bázissal és pénzzel rendelkezik. ennyi.
ezért imádom ezeket a fiúkat. itthon 2-3 fedett pálya van. már mondtam példának kanadát, ahol 4500+, franciaország 1300+, és gondolom északon is hasonló a helyzet. ez azt jelenti, h nagyvárosonként 8-10-20 pálya van.
nem kell h 20000es lelátó legyen körülötte, de kiskölök tudjon játszani, ha akar. itthon nem tud. alig 1-2 száz ifiből kell válogatottakat nevelni, míg máshol tízezrével állnak sorba.
[Szerkesztve] -
Kazimír
őstag
Miért van az, hogy a finnek és a svédek mióta csak tudok róluk A-csoportosak, a norvégok pedig csak a 2 csoport közti határon táncolnak folyton? Lehetőségük azt hiszem több van, mint azoknak az országoknak, amelyekkkel jelenleg küzdenek..
-
biker
nagyúr
hehe, így kéne lottózzak

remélem a pihinap nem lustítja el a mieinket... -
Sixkiller6
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
én megszavazom
-
concret_hp
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
tudom de a lengyelek maj' jól megverik nekünk a norvégokat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sixkiller6
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
sajnos ha a norvégok verik a lengyeleket, akkor az is kevés lehet ha mi is megütjük őket...
-
concret_hp
addikt
a 2. és 3. harmad beli játékkal jöhetne akár Kanada is
nagyon ott voltak a fiúk!
szvsz ha tudjuk tartani a formát, jó esélyünk van a feljutásra, de ehhez ki kell tömni Kínát, meg a briteket és min. döntetlen a Lengyelekkel. -
Kazimír
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Egyszer mintha már lett volna ilyen lengyelek ellen az A-csoportért menet, nem?
De lehet, hogy rosszul emlékszem..
[Szerkesztve] -
Kazimír
őstag
Szép volt fiúk!

A norvégok elleni döntetlen akkor most végül is mennyire értékes? -
Sixkiller6
őstag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
röpzh vazze
miért ne javítottam volna ki? azért irattam. mindig nyaggatnak, h nincs elég jegyük a büdös kölköknek.
amúgy nem voltam rosszkedvű. életem messze legnagyobb sportélménye (na jó egyszer volt egy dögös vörös... na az jobb volt, de ott csak ketten voltunk a pályán) -
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
De ugye nem javítottad ki a zh-t?
Vagy bosszút áltál a diákokon az elb*szott estéd miatt?
Jah ZH-t nem kell 2 héttel előbb bejelenteni?

-
Sixkiller6
őstag
jó van srácok, megy ez.
megjegyezném, h lófütty a hangulat a főnixben. bár kb ez lenne a bp arénában is. fehérvárra vagy dunaújvűrosba kell vinni ezeket a meccseket. oda csak olyanok mennek ki, akik szétszedik a csarnokot, akik 2-3 órán keresztül üvöltenek. ez kell, nem az úri közönség, aki azért megy ki, h megmutassa, h ott van.
ld különböző boxgálák koko idejében.
ellenpélda az általam sokat emlegetett zágrábi női kézi vb 2003 végén. 9ezren egy 7ezres csarnokban. másnap hajnalban értem vissza pestre, mentem tanítani, cask annyit mondtam 0db hangerővel, h no kérem, mindenki elővesz papírt-ceruzát: zh következik.
kicsit vissza a meccsre, illetve a kilátásokra. ezek után, nomeg hogy a norvégok vmi 8:3ra lezúzták a briteket, nem szabad h gond legyen az angol (bocs, brit) csapat. kínát 5-6 góllal kéne verni. aztán jöhet a nagy döntő a lengyelekkel, akik azért tavaly elég simán vertek minket.
persze még norvégia és végigalázhatja a mezőnyt, márpedig a gólkülünbségük nekik lesz jobb.
node csak szépen sorjában. hajrá fiúk! -
mahatma
aktív tag
kéne egy jó kis körbeverés és akkor máris A-csoportosok vagyunk

-
Old Death
senior tag
Szuper Levi!!!!!!!
na ez jó kis meccs volt... én azt hittem, h szorosabb lesz.. de ez még jobb gólkülönbség szempontjából... ezaz!!!oldy
-
-
concret_hp
addikt
3-0!!!!
-
mahatma
aktív tag
el ne kiabáljam, de a japánok nagyon haloványak, azt hittem sokkal jobbak lesznek....simán nyerünk

-
válasz
concret_hp
üzenetére
AL LadINNIS

-
concret_hp
addikt
NHL power weekben is simán bent lett volna ez a 2. gól

-
Szegény pók...

-
Latissimus Dorsi
senior tag
Jesss!
2:0 -
mahatma
aktív tag
jéééézusooooom, ez a gól nekem fájt.....

ezt a harmadot még ki kéne húzni kapott gól nélkül
[Szerkesztve] -
peltar
tag
Megvan a második is.

-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Csak nehogy nagyon rájuk menjünk...
-
concret_hp
addikt
nah kérem ez igen!!!
amit most játszik a válogatott az... qrva jó
-
Old Death
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
na az igazsághoz hozzá tartozik az is, h a bérlet viszont jóval olcsóbb mint 2 éve most (ha jól emlékszem) 14k 2 éve 20 körül volt, igaz nem adták a legolcsóbb szektorba, tehát érték arányos volt, de vmi 2-3k-t nyert csak az ember, ha bérletet vett.. most viszont olcsóbb, csak az a kérdés, h ezzel be lehet-e menni a többi meccsre is.. mert én külön élveztem a többi meccset is, és volt ami unalmas volt, de voltak nagyon jó kis meccsek, pláne, h volt kb egy 20 fős kazah szurkoló tábor, akik a szinte üres Arénában torkaszakadtukból üvöltöttek...
mahatma: igen, talán a magyar - litván meccsen nem volt teltház, de ott is voltak elegen... jó hangulat volt minden meccsen.. főleg a magyar - román meccsen
volt komoly 2 román szurkoló... az egyiknek volt egy Hai Romania (éljen ... ) feliratú sála, a kameraman ráközelít, a srác a kivetítőn, hirtelen 8 ezer ajakról hangzott el a fúúúúúj ill. jó nagy füttykoncert 
oldy
-
mahatma
aktív tag
válasz
Old Death
üzenetére
én is kint voltam az összes meccsen az Arénában, de ott legalább a magyar meccseken teltház volt.... ha játszunk valami sorsdöntő meccset, akkor lehet hogy leruccanok Debrecenbe

nem volt gyenge az a keresztpassz a kínai védőtől saját harmadban
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
igen drága, azaz talán nem de szarul van megcsinálva...
csak a magyar meccsre: 2800, 3500, 5000
a másik 2 meccsre: 1000, 4000
2003-ban kint voltam szinte az összes meccsen (az elsó napot hagytam ki) és akkor néztem meg mind a 3 meccset 1500-ért... szal sztem drága, ezenkívűl nem akarom megbántani a Debrecenieket, de talán a Budapest Arénában kellett volna rendezni, no persze a mai nézői hiányhoz a szar idő is hozzájön... mert ugye sokan ott veszik/vennék meg a jegyet és inkább el se mennek ebben az időben, akinek fix jegye van, az sztem nem rest kimozdulni... de ha a Arénában lenne akkor most nem írnám le ezt... mert én is kint lennék![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk.: hupsz lemaradt egy nulla
oldy
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
Csak azt sajnálom hogy ilyen kevesen vannak kint.... ennyire drágák a jegyek?
remélem bírni fogjuk az iramot, mert igencsak nagy mázlival vezetünk, de vezetünk! -
mayerlaci
senior tag
Huh ez nehéz rész volt de végülis golt szereztünk igaz csak a szerencsén mult.
-
biker
nagyúr
jessz, 1:0

-
peltar
tag
Megvan az első. Szélig Viktor lőtte.

Csak így tovább.

[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
húúúúh, most értem haza.........gogogo, csapjuk el a japcsikat.....hajrá magyarok!!!

ezt hogy csináljuk hogy rögtön emberhátránnyal kezdünk?? egyből 6 mezőnyjátékossal megyünk ki?
[Szerkesztve] -
Megint azonnal emberhátrány...

Na de megyek nézni! -
-
Kobe
veterán
engem izé...NHL meccsek édekelnének, azt nem tudja vki mikor szokták adni ?
-
concret_hp
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
2 hete adtak át jégcsarnokot Kaposváron. már van 3!

de mondjuk naggyon durva lenne...
ott vannak a lengyelek, meg a japánok is, sz'al azért nem olyan 1értelmű a helyzet h mi vagy norvégok...
tegnap sajnos lemaradtam a gólokról
, így a meccs összképét nem látom, de az azért nem volt bíztató hogy a 3. harmadban volt olyan h 10 percből 9ben a mi harmaunkban volt a korong..
, bár jól védekeztünk és ez viszont bíztató. -
Calogero
addikt
Lehettunk volna tobben is....
Nem figyeltem, de szerintem MADONNA STUDIO biztos kepviselteti magat
Bővebben: link -
-
Sixkiller6
őstag
ööö... japán azért nem lesz olyan sétagalopp. azért azok nagyon jók...
én tartok tőlük, nagyon.
szvsz lengyeleket sem tudjuk megütni.
én imádom a fiúkat, ott voltam (fehérvári lévén) a fehérvár-dunaújvárosi vb-n, szétüvöltettem a fejem. de asszem a japók és a lengyelek is erősebbek nálunk.
azért durva lenne ha a-csoportban lennénk 2 fedett stadionnal az országban (kanadában 4500+ pálya van, franciaországban 1300+) -
Old Death
senior tag
na a mai program:
Lengyelország - Kína 13:00
Norvégia - Egyesült Királyság 16:30
Japán - Magyarország 20:00
Japán elvileg könnyű préda...
a tegnapi meccsről:
akár nyerhettünk is volna, de hősies védekezzésel kibekkeltük az utolsó perceket is - bár a 3. harmadban támadhattunk is volna - döntetlent játszottunk... és tényleg _nagyon_ sz@r lenne, ha gólkülönbséggel nem jutnánk fel... mindenkit meg kell tömni nagyon és reménykedni, h a norvégok nem teszik uezt. ill. hátha benyalnak egy vereséget.oldy
-
biker
nagyúr
az a baj, előre látom, a norvégok ellen gólkülönbséggel maradunk alul a végén.
mert japánt kínát mindketten elverjük, de a norvégok több góllal, a másik két párossal hasonlót, és a végén marad a 2.hely rosszab statisztikával
CSAK NE ÍGY LEGYEN -
Kazimír
őstag
2-2

-
Kazimír
őstag
Jól látom hogy a norvégok ellen nyomulunk? Hajrá magyarok!
-
2-1!!!

Ocskay -
mayerlaci
senior tag
Hajrá Erdősi Péter.
-
Old Death
senior tag
na egy kis infó a pc függő, de jégkorong szerető embereknek:
vb honlapja: Bővebben: link
csapatok:
Magyarország; Lengyelország; Japán; Kína; Norvégia; Egyesült Királyság
ami eddig történt:
Egyesült Királyság - Lengyelország 0-2
Kína - Japán 1-8
nagyon sok infó van a honlapon tessék nézni, és a mecscet is és ami a legfontosabb:
Hajrá Magyarok!oldy
-
mayerlaci
senior tag
Kapusok: Bernei, Budai, Szuper
Hátvédek: Horváth, Kangyal, Lencsés, Sille, Svasznek, Szélig, Tőkési
Csatárok: Csibi, Erdősi, Fekete, Fodor, Kovács, Ladányi, Majoross, Ocskay, Orsó, Palkovics, Peterdi, Vas J., Vas M. -
-
Ma este 8-kor az első meccs!
HUN-NOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig van, aki onnan szereti nézni...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ne is mondd! nem akarom ezt az érzést még1x megtapasztalni!