Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Közben találtam kerülő "megoldást" (bár ez túlzás, h megoldás), az itt linkelt kódban két sor csillag kommentet tettem a végére, így azt tudom, hogy azt már felesleges másolni, nyugodtan törölhető, így nem kerül az a fos karakter sem a végére.

Viszont tanulságos, ezért neked is mondom, mert Te is szoktad használni a jsFiddle-t, hogy van bal oldalt az az első select lista, ahol ott van, h "no wrap (head)", "no wrap (body)", "onDomReady", "onLoad", na ott általában az defaultként "onLoad"-ra van állítva.
Ez nem mindig jó: pl. én nem értettem, mi a büdös francért nem működik a fentebb linkelt kód, ha ez erre van állítva, és én a window.onload-ra kötöm a betöltéskor lefuttatandó kódjaimat. Átállítottam "no wrap (head)"-re, és már jó volt... Csak ezzel szarakodtam jó ideig, mert azt hittem, a kódban csesztem el valamit. jsbinen ilyen beállítási lehetőség nincs, úgyhogy ott megy egyből. ("néha a kevesebb több"
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest