Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem, nem "indentálok".
Én olyan kemény vagyok, hogy még mindig a telefonon pötyögöm be a kódot, amin a szerkesztő nem tud tördelni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Néztem a jsFiddle-t, de nem tudom használni (próbáltam átírni te példáidat is, de a result panelra nem tudok írni... más debug kiíratás sem ment.). Próbáltam a böngésző konzolját is, de az se túl felhasználóbarát.Inkább marad a natív környezet. Eddig még nem szúrtam el a zárójelezést egyszer sem.

Lássuk csak... Úgy működik, hogy először kigyűjti az "a" tömbbe az összes nullánál nagyobb számot és a "b" tömbben tárolja az előfordulások számát.
Majd lemásolja az input-ot, hogy az érintetlen maradjon és az "a" tömb hossza szerinti ciklusban meghívja a "b" előfordulások száma szerinti másik ciklust és a ciklusmagban meg megkeresi a kigyűjtött elemek indexeit az input-ból és berakja a "c" tömbbe. Mivel itt a Math.max függvényt használom masszívan, ezért jónak láttam nullázni az aktuális mentett elemet, hogy a következő előfordulást találhassa meg a függvény.
A "c" tömböt a beágyazott ciklus lefutása után minden menetben üríti az output string-be.Kb ennyi.
Biztos hatékonyabban is meg lehet oldani, meg kevesebb erőforrással, de nem vagyok programozó, meg amúgy is egy szempillantás alatt végez még a telefon is.Kérdés:
a meghívott function()-ökben deklarált változók ugye elszeparáltak a programtól?
Tehát a function()-ön belüli "var i=0" nem fog összeakadni abban a programban lévő változattal, amiben meghívtam a függvényt? (Abban a programban definiáltam a function()-t is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T pro 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)