- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Köszi a segítséget. Egy-két dolog világosabban áll előttem, de sokszor olyan, mintha sötétben tapogatóznék
(nem, most nem vagyok részeg
)
Félig-meddig megcsináltam a gyakorló feladataimat. Ha szépen megkérlek, és ha időd engedi, megnéznéd, hogy miket rontottam el? Fordítani nem is próbáltam, mert még kész sincs, szintaktikai hiba nem érdekel, hanem ''csak'' az elvi hibák.
Itt vannak az általam írt forráskódok: Bővebben: link
És itt maga a feladat: Bővebben: link
Nem azt kérem, hogy old meg helyettem, mert ezek csak a ZH-ra való gyakorlás miatt kerültek kiadásra, semmi pontot, jegyet nem kapok értük. Még mielőtt felháborodna valaki, hogy mással akarom megcsináltatni a feladatomat
Tényleg jó lenne, ha megnéznéd, órákon még csak hasonlókat se csináltunk. Ja, hétfőn lesz ZH, úgyhogy ha lehet, addig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- Lenovo IdeaPad Slim 5 16IAH8 16 col 12.gen i5 / 16GB / 1TB új 1 napot ment eddig összesen.
- Acer Aspire 5 A517-58GM-78AT i7 / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /R7-7735HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 144Hz
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest