Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahze
csendes tag
válasz
Drizzt #10056 üzenetére
Köszi a választ
Beengedni mindenféleképpen beengedett, csak a jogokat nem "ismerte" fel, kiíráskor pedig kiírta rendesen az eltárolt jogokat.Végül sikerült megoldani.
A Gond az volt hogy a Spring a jogokat ROLE_ prefixel tárolta el és ezzel hasonlította össze az én jogaimat. ( .hasRole("USER") -re ROLE_USER lett eltárolva)
Az adatbázisban én simán USER-el tároltam el, kiolvasáskor pedig semmi nem konkatenálta hozzá ezt a ROLE_ prefixet. Amint ezt kézzel hozzáfűztem már elfogadja jogköröket (y).Számomra picit érdekes ez az egész, azt hittem hogy a SimpleGrantedAuthority legalább hozzá teszi ezt, vagy hogy ha nem szerepel a ROLE_ prefix összehasonlításkor a szerepkörben, akkor ezért tud szólni (mint a .hasRole("USER")-nél, ha ott a stringbe beírom a ROLE_ részt akkor, szól hogy azt automatikusan fűzi hozzá, nem kell oda....)
A plusz érdekessége hogy bármilyen ilyen példa Security-s programot nézek, senki sehol nem szenved ilyennel... szóval, nem tudom ez nálam miért jött elő
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest